#
Kauneimmat Käsityöt
  • Julkaisija: Kolmiokirja
  • Ilmestyy: 6 kertaa / vuosi

Kauneimmat Käsityöt

Valitse sinulle sopivin Kauneimmat Käsityöt tarjous ja tee tilaus.


Kauneimmat Käsityöt -lehti, tarjous & tilaus

Kauneimmat Käsityöt on Suomen ainoa virkkauksen ja neulonnan erikoislehti. Lehden helpoilla ja monipuolisilla ohjeilla ummikkokin saa mahdollisuuden kutoa ja virkata kaunista itselleen, perheelleen ja kotinsa sisustukseen. Lehdestä löydät ohjeet paitoihin, neuleisiin, mekkoihin ja hameisiin, virkattuihin liinoihin, verhoihin ja peitteisiin. Lasten virkatut ja neulotut vaatteet ja asusteet ovat yksi lehden erikoisuus.

Inspiroidu langoista ja tilaa Kauneimmat Käsityöt!

 

Kauneummat Käsityöt sisältää:

  • ihanat ja muodikkaat ohjeet virkkaukseen ja kutomiseen
  • vaatteet, lasten ja aikuisten, asusteet ja sisustustavarat
  • kaavat ja parhaat lankavinkit

Kauneimmat Käsityöt lehti on käsityöihmisen aarreaitta

Kauneimmat Käsityöt on Suomen lehtimarkkinoilla oma erikoisuutensa, sillä se on ainoa virkkaukseen, kutomiseen ja lankoihin erikoistunut lehti. Lehti seuraa tarkasti aikaansa, ja siksi se onkin niin raikas ja sisältää yllättäviä ja trendikkäitä ohjeita aikuisten ja lasten vaatteisiin sekä asusteisiin ja sisustukseen.

 

Kaikki mallit sisältävät tarkat ja selvät ohjeet, joka lehdessä käydään läpi myös kudonnan ja virkkauksen perusohjeita, joiden kautta aloittelijakin pääsee käsiksi lankojen ihmeelliseen maailmaan. Lehdestä löydät myös lankauutuudet ja tarvikkeet.

 

Kun avaa Kauneimmat Käsityöt lehden, ei voi kuin ihmetellä ohjeiden laatijoiden ammattitaitoa ja ideointikykyä. Kaikesta näkee, että Kauneimmat Käsityöt lehden tekijät eivät elä kuplassa, sillä niin raikkaan uusia mallit ovat. Esimerkiksi lapsille on tarjolla todella trendikkäitä ja persoonallisia ohjeita erilaisiin vaatteisiin, mekkoihin, toppeihin, shortseihin, hattuihin, laukkuihin...

 

Kauneimmat Käsityöt lahjaksi

Lahjana Kauneimmat Käsityöt on todella kaunis, sillä se sopii kaikille käsityöihmisille, etenkin heille, jotka tykkäävät heilutella puikkoja. Lahjana se antaa paitsi kivasti uusia ideoita lahjan saajalle myös lahjan antajalta viestin siitä, kuinka paljon tämä arvostaa toisen käsityötaitoja ja innostusta.

 

Lahjatilaus tehdään netissä tai puhelimella ja siihen saa mukaan tilaajalahjan. Tilaajalahja lähetetään noin kuukauden kuluttua tilauksen tekemisestä tilauksen tekijälle ja maksajalle. Lahjatilaus on yleensä määräaikainen, mutta parhaat tutustumistarjoukset ovat yleensä kestotilauksia. Jos haluat hyödyntää tarjouksen, sinun täytyy peruuttaa lahjatilaus myöhemmin.

 

Muita alan lehtiä

3 nroa nyt 19,90

3 nroa nyt 19,90

5 nroa nyt 59,00

7 nroa nyt 49,90

6 nroa nyt 89,00