TOP 20 lehteä naiselle lahjaksi

 

suosituin lahjalehti naiselle

Mikä olisi helpompaa kuin tilata lehti lahjaksi! Lehtitilauksesta on iloa pitkälle seuraavaan vuoteen.

 

Lahjatilaus kannattaakin tehdä vähintään puoleksi vuodeksi kerrallaan, jotta ilo lehdestä pysyisi pitkäaikaisena.

 

Naiset ostavat lehtiä ristiin rastiin: äidit ostavat tyttärilleen, tyttäret äideilleen, miniät anopeilleen, sisaret sisarilleen. Sen sijaan naiset ostavat harvemmin lehtiä lahjaksi naisystävilleen, kerrotaan Lehtikuninkaalta. Voi olla, että lehti koetaan lahjana liian intiimiksi tai naiset olettavat, että ystävälle tulee jo niin monta lehteä, ettei kannata tilata enää lisää.

 

TOP 20 suosituimmat lehdet naiselle

 

1. FIT

 

FIT tarjous

FIT on Kunto Plussan ohella erittäin suosittu liikunnan ja hyvinvoinnin lehti! Lehdessä käsitellään monipuolisesti mm. elämäntapoja, ruokaa, liikuntaa, matkustelua, henkistä hyvinvointia, ihmissuhteita...

Fit on hyvä reippautta antava yleislehti kenelle tahansa naiselle!

 

 

 

2. Me Naiset

 

Me Naiset tarjous

Me Naiset ilmestyy kerran viikossa ja on suomalaisten naisten ehdoton suosikki! Me Naiset tarjoaa monipuolisesti juoruja, vinkkjeä, kuvia, juttuja muodista, kauneudesta, terveydestä, ihmissuhteista... Me Naiset matkustaa, sisustaa, laittaa ruokaa ja on läsnä niin perheellisen kuin sinkkunaisenkin arkielämässä.

Me Naiset sopii lahjaksi varsinkin alle 50-vuotiaille naisille elämäntilanteesta riippumatta.

 

 

3. Anna

 

Anna tarjous

Anna on Me Naisten rinnalla suosittu viikkolehti. Anna on ehkä aavistuksen konservatiivisempi lehti, jossa keskitytään enemmän kotiin kuin matkustamiseen, arkeen kuin juhlaan. Julkkisten juorut tuodaan yhtä monipuolisesti kuuluville.

Anna sopii erinomaisesti lahjaksi kenelle tahansa naiselle mihin tahansa elämäntilanteeseen.

 

 

4. Cosmopolitan

 

Cosmopolitan tarjous

Nuorille aikuisille naisille suunnattu Cosmopolitan on kansainvälisesti ollut vuosia suosituin naistenlehti. Muista naistenlehdistä Cosmon erottaa hieman räväkämpi ja rohkeampi ote, kun puhutaan seksistä ja seksuaalisuuteen liittyvistä tabuista. LIsäksi Cosmosta löytyy juttua kaikesta naisen arkielämää liippaavasta: urasta, perheestä, terveydestä, muodista, kauneudesta, ihmissuhteista....

Cosmopolitan sopii lahjaksi erityisesti alle 35-vuotiaille naisille.

 

 

5. Kunto Plus

 

Kunto Plus tarjous

Kunto Plus innostaa liikkumaan! Se liikuttaa juuri harrastuksen aloittaneita ja koko elämänsä himoliikuntaa harjoittaneita suomalaisia. Liikunnan lisäksi lehdessä käsitellään yleisesti terveyttä ja hyvinvointia elämän joka alueelta.

KuntoPlus sopii lahjaksi varsinkin liikunnallisille ja hyvinvoinnista kiinnostuneille naisille.

 

 

6. Kauneus ja terveys

 

Kauneus ja Terveys tarjous

Kauneus ja terveys on hyvinvoinnin klassikkolehti! Lehdessä käsitellään monipuolisesti fyysistä ja psyykkistä terveyttä sekä kauneuteen liittyviä asioita. Samasta lehdestä voi lukea parhaat meikki- ja pukeutumisvinkit sekä syvällisetä parisuhdehaastattelut.

Kauneus ja terveys on hyvä yleislehti lahjaksi kenelle tahansa naiselle!

 

 

7. ET-lehti

 

Kauneus ja Terveys tarjous

ET on keski-ikäisten ja keski-iän jo ohittaneiden naisten ja miksei miestenkin laadukas lifestylelehti. ET tietää ikäluokkansa arjen haasteet, se kannustaa positiiviseen ja terveelliseen elämään ja antaa vertaistukea ja kiinnostavia tarinoita syvällisissä henkilöhaastatteluissa ja muissa henkilöjutuissa. ET-lehdestä löytyvät niin ihanat ruoka- ja leivontaohjeet kuin vinkit rasittuneelle selälle, uusimmat liikuntatrendit sekä mukavaa muotia ja kiinnostavia matkakohteita.

ET-lehti sopii kaikille 50+ naisille.

 

 

8. Kodin Kuvalehti

 

Kauneus ja Terveys tarjous

Joka toinen viikko ilmestyvä Kodin Kuvalehti on nimensä mukaisesti jokaisen kodin yleislehti, josta löytyy sekä ihanaa kevyttä ja kaunista juttua sisustuksesta, kauden teemoista, kattauksista, ruuasta ja leivonnasta, kuin syvällisiä pohdintoja elämästä, parisuhteesta, kasvatuksesta, työelämän ja opiskelun haasteista. Kodin Kuvalehdessä on lisäksi jutut hyvinvoinnista, tyylistä, matkustamisesta ja terveydestä. Kodin Kuvalehteä ei ole suotta kehuttu koko kansan ymmärtäjäksi ja keskustelunaiheiden avaajaksi.

Kodin Kuvalehti sopii koko perheen aikuiselle väelle luettavaksi.

 

 

9. Trendi

 

Kauneus ja Terveys tarjous

Trendi on muodin ja tyylin räväkkä keskustelunavaaja, aktiivinen, hieman vastahankainen. Trendistä löytyvät uusimmat tuulet niin muotiin, meikkitrendeihin, tyyliin kuin sisustukseen, matkustamiseen, ravintoloihin, ruokaan sekä hyvinvointiin liittyen. Trendi kohauttaa myös yhteiskunnallisilla avauksillaan.

Trendi sopii yli 25-vuotiaille positiivisille ja positiivisuutta kaipaaville naisille.

 

 

10. Elle

 

ELLE tarjous

Kansainvälinen muodin huippulehti ilmestyy lähes 40 eri kielellä. Ellen mukana lukija pääsee tutuksi muodin kuumimpaan kärkeen ja saa lisäksi pukeutumis- ja meikkausvinkkejä, shoppailuneuvoja, saa lukea ihmissuhteista, uravalinnoista, matkustamisesta...

Elle sopii erityisesti muodista kiinnostuneille alle 50-vuotiaille naisille.

 

 

11. Koti ja keittiö

 

Kauneus ja Terveys tarjous

Koti ja keittiö on paljon muutakin kuin nimensä mukainen sisustuslehti. Se sisältää kokonaisen elämän asumisineen, sisustuksineen, matkoineen, ruokineen, arjen tarinoineen. Se on yksi suosituimmista suomalaisten kotien lifestyle-lehdistä. Ilmeeltään Koti ja keittiö on raikas, sen esittelemät kodit ovat kauniita, suomalaisia tavallisia koteja, joista voi poimia ihania ideoita omiinkin nurkkiin.

Koti ja keittiö sopii lahjaksi kaikille naisille, joilla on oma koti ja joita kiinnostaa sisustus.

 

 

12. Demi

 

Kauneus ja Terveys tarjous

Demi on suomalaisten nuorten naisten ykköslehti, josta löytyvät kaikki teinejä ja nuoria naisia yleensä kiinnostavat aihealueet. Tyyli, meikki, hiukset, muoti, trendit, julkkikset, menot, pari- ja ihmissuhteet, nuoren naisen yhteiskunnalliset haasteet, ruoka, shoppailu, hyvinvointi ja liikunta. Voiko enää muuta tarvita? Demi ilmestyy kerran kuukaudessa.

Demi sopii hyvin 12-19 -vuotiaille erityisesti muodista ja trendeistä kiinnostuneelle naiselle.

 

13. Eeva

 

Kauneus ja Terveys tarjous

Naistenlehtien klassikko, Eeva, ei suotta ole ansainnut arvostettua asemaansa: mistä muusta lehdestä saisi lukea niin intensiivisiä, lämminhenkisiä ja avoimia juttuja ja haastatteluja kuin Eevasta? Syvälliset selviytymistarina, läsnäolevat haastattelut ja yhteiskunnallisiin sekä ihmissuhteisiin liittyviin ilmiöihin paneutuminen ovat Eeva syvintä osaamisaluetta, mutta toki lehdestä löytyy juttuja myös liittyen sisustukseen, matkoihin, ruokaa, muotiin, hyvään oloon sekä terveyteen.

Eeva sopii yli 35-vuotiaille syvällisestä pohdinnasta pitäville naisille.

 

14. Seura

 

Kauneus ja Terveys tarjous

Konstailematon Seura on jokaisen kodin yleislehti, josta löytyvät yhteiskunnalliset ja ajan asioita ja ilmiöitä koskevat laadukkaat jutut sekä syvälliset, ajatuksia herättävät henkilöhaastattelut. Seura ei revittele skandaaleilla, mutta pitäiytyy kiinnostavissa tosiasioissa. Seurasta on seuraa myös lukemisen jälkeen, sillä jokaisesta lehdestä löytyvät suositut ja laadukkaat ristikot ja sudokut.

Seura sopii lahjaksi yli 35-vuotiaille naisille.

 

15. Kotiliesi

 

Kauneus ja Terveys tarjous

Joka kodin klassikko Kotiliesi on jo yli 90-vuotias lehtivanhus, jolla on todellista sananvaltaa jo vanhuutensakin vuoksi Suomen lehtimarkkinoilla. Perhelehdeksi suunnattu lehti tupsahtaa kotiin joka toinen viikko ja tarjoaa lukemista niin ihmisistä, ihmiskohtaloista, yhteiskunnallisista ilmiöistä, sisustuksesta kuin ruuastakin, matkoja, hyvinvointia ja uusimpia muodin trendejä unohtamatta.

Kotiliesi on joka kodin yleislehti, sopii kaikille aikuisille naisille!

 

16. Me Naiset Sport

 

Kauneus ja Terveys tarjous

Sporttilehdillä menee nykyään lujaa ja siksi Me Naiset Sport lehtikin on lunastanut hyvin asemansa, vaikka ei ole ilmestynyt kovin kauaa. Me Naiset Sport sopii lenkkitsemppariksi ja liikuntavinkkariksi ihan perustallaajalle, mutta antaa uusia ideoita kyllä myös aktiiviliikkujalle. Me Naiset Sport lehti tarjoaa helpot jutut ja idea uusimmista villityksistä ravitsemuksessa ja liikuntalajeissa, antaa apua kunto- ja liikuntaohjelmien tekemisessä, auttaa painonhallinnassa sekä yksinkertaisesti tsemppaa!

Me Naiset Sport sopii aktiivisille naisille kaikissa ikäluokissa.

 

17. Gloria

 

Kauneus ja Terveys tarjous

Hienostunut Gloria tunnetaan hyvin, sillä se on yksi vanhimmista suomalaisista naisten lifestylelehdistä. Ihanasta Gloriasta löytyvät niin ihmistarinat ja koskettavat henkilöjutut, kuin monipuolinen kulttuuri- ja yhteiskunnallinen puoli sekä sisustus, trendi, muoti, kauneus, liikunta, hyvinvointi, matkat ja ruoka.

Gloria sopii kulttuurista ja kauneudesta kiinnostuneelle aikuiselle naiselle!

 

18. Hyvä terveys

 

Kauneus ja Terveys tarjous

Hyvä terveys pitää sisällään kaikki terveen ja tyytyväisen elämän aakkoset: liikuntavinkit, ohjeet hyvään ja terveelliseen ruokaan, viimeisimmän tutkustiedon terveyden ja hyvinvoinnin alalta, mielenkiintoiset ja antoisat henkilöhaastattelut sekä muut jutut ihmissuhteista, parisuhteesta, elämästä.

Hyvä terveys sopii kaikille omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneille naisille.

 

19. Moda

 

Kauneus ja Terveys tarjous

Moda on Suomen muodikkain käsityölehti, joka tarjoaa jokaiselle jotakin! Modasta löytyvät niin ompeluvinkit ja erittäin laadukkaat kaavat kuin uusimmat ideat ja trendit virkkauksen, kutomisen ja muiden käsitöiden parista. Moda antaa ihania ideoita kauden teemoihin askarteluohjein, mykistävin kattauksin ja muine ideoineen. Modasta löytyvät myös alan ihmisten haastattelut.

Moda sopii trenditietoiselle käsitöitä rakastavalle naiselle.

 

20. Seura SuperRistikot

 

Kauneus ja Terveys tarjous

Seuran SuperRistikot on ristikoiden ykköslehti, jota voi helposti suositella kaikille ja kaikentasoisille ristokoiden laatijoille. Tämä lehti säilyy lehtikorissa pitkään, sillä ratkottavaa riittää monelle pitkälle illalle.

Seura SuperRistikot sopii ristikoiden ratkomisesta pitäville naisille!

 

 

 

 

 

Lehtilahja on joulunakin  helppo lahja, sillä sen voi tilata aivan viime tingassa: Tilaa lehti vaikka jouluaattona ja kirjoita itse lahjakortti, jossa kerrot tilatun lehden ja jakson.

Usein tilaajakin saa jonkin lahjan.

 

Suomalaiset ostavat paljon naisten lehtiä lahjoiksi toisilleen. Vuosi toisensa jälkeen kyselyissä suosituimmaksi lahjaksi nousevat kirjat ja lehdet. Niitä toivotaan ja saadaan paljon lahjoiksi. Suomalaisten lukuinnostus vuoden pimeimpään aikaan näkyy myös lehtitalojen kassoissa: joulumyynti on helposti kolmannes koko vuoden lehtimyynnistä.

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Liisa Siponen
Miksi minua laskutetaan, ja mistä laskutatte, kysyy Liisa Sipon.. ilmoitus minulle ja HETI?
Admin:
Hei, Lehtitarjoukset.com ei myy itse lehtiä eikä ylläpidä mitään rekisteriä asiakkaista. En tiedä mikä lehtitalo sinua laskuttaa, mutta ole yhteydessä heihin. Terveisin, Lehtitarjoukset.com ylläpito

Lisää kommentti

Leave this empty:

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)
blank
Lisää vastaus: