#

Suosituimmat naisten lehdet lahjaksi

Mikä olisi helpompaa kuin tilata lehti lahjaksi! Lehtitilauksesta on iloa pitkälle seuraavaan vuoteen. Lahjatilaus kannattaakin tehdä vähintään puoleksi vuodeksi kerrallaan, jotta ilo lehdestä pysyisi pitkäaikaisena. Naiset ostavat lehtiä ristiin rastiin: äidit ostavat tyttärilleen, tyttäret äideilleen, miniät anopeilleen, sisaret sisarilleen. Sen sijaan naiset ostavat harvemmin lehtiä lahjaksi naisystävilleen, kerrotaan Lehtikuninkaalta. Voi olla, että lehti koetaan lahjana liian intiimiksi tai naiset olettavat, että ystävälle tulee jo niin monta lehteä, ettei kannata tilata enää lisää.

TOP 20 lehdet naiselle

Kodin kuvalehti

Kodin kuvalehti

10 lehteä 35,00

Näytä muut Kodin kuvalehti -tarjoukset

Me Naiset

Me Naiset

Me Naiset ilmestyy kerran viikossa ja on suomalaisten naisten ehdoton suosikki! Me Naiset tarjoaa monipuolisesti juoruja, vinkkjeä, kuvia, juttuja muodista, kauneudesta, terveydestä, ihmissuhteista... Me Naiset matkustaa, sisustaa, laittaa ruokaa ja on läsnä niin perheellisen kuin sinkkunaisenkin arkielämässä. Me Naiset sopii lahjaksi varsinkin alle 50-vuotiaille naisille elämäntilanteesta riippumatta. 

17 lehteä 35,00

Näytä muut Me Naiset -tarjoukset

ET-lehti

ET-lehti

ET on keski-ikäisten ja keski-iän jo ohittaneiden naisten ja miksei miestenkin laadukas lifestylelehti. ET tietää ikäluokkansa arjen haasteet, se kannustaa positiiviseen ja terveelliseen elämään ja antaa vertaistukea ja kiinnostavia tarinoita syvällisissä henkilöhaastatteluissa ja muissa henkilöjutuissa. ET-lehdestä löytyvät niin ihanat ruoka- ja leivontaohjeet kuin vinkit rasittuneelle selälle, uusimmat liikuntatrendit sekä mukavaa muotia ja kiinnostavia matkakohteita. ET-lehti sopii kaikille 50+ naisille. 

8 lehteä 35,00

Näytä muut ET-lehti -tarjoukset

Tilaajalahjaksi

ET-lehti
ET-lehti tilaajalahja
FIT

FIT

FIT on Kunto Plussan ohella erittäin suosittu liikunnan ja hyvinvoinnin lehti! Lehdessä käsitellään monipuolisesti mm. elämäntapoja, ruokaa, liikuntaa, matkustelua, henkistä hyvinvointia, ihmissuhteita... Fit on hyvä reippautta antava yleislehti kenelle tahansa naiselle!  

4 lehteä 23,90
MAKU

MAKU

Kotikokkaajan lempilehti MAKU on Suomen suurin, luetuin, tilatuin ja arvostetuin ruokalehti. Lehteen luotetaan, sen sivuilta poimitaan sesongin viimeisimmät ruokaoivallukset, jotka myös toteutetaan. MAKU auttaa niin arki- kuin juhlakokkaajaa – ammattitaidolla tehdyt ja onnistuvat reseptit takaavat tyytyväisen lukijan. MAKU-lehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa, joka toinen kuukausi. MAKU lehti sopii lahjaksi melkein kenelle tahansa, joka vain nauttii ruuanlaitosta ja pitää hyvästä ruuasta ja viineistä.

5 lehteä 29,90
Anna

Anna

Anna on Me Naisten rinnalla suosittu viikkolehti. Anna on ehkä aavistuksen konservatiivisempi lehti, jossa keskitytään enemmän kotiin kuin matkustamiseen, arkeen kuin juhlaan. Julkkisten juorut tuodaan yhtä monipuolisesti kuuluville. Anna sopii erinomaisesti lahjaksi kenelle tahansa naiselle mihin tahansa elämäntilanteeseen. 

13 lehteä 38,00

Näytä muut Anna -tarjoukset

Talo & koti

Talo & koti

6 lehteä 34,90

Näytä muut Talo & koti -tarjoukset

Seura

Seura

Konstailematon Seura on jokaisen kodin yleislehti, josta löytyvät yhteiskunnalliset ja ajan asioita ja ilmiöitä koskevat laadukkaat jutut sekä syvälliset, ajatuksia herättävät henkilöhaastattelut. Seura ei revittele skandaaleilla, mutta pitäiytyy kiinnostavissa tosiasioissa. Seurasta on seuraa myös lukemisen jälkeen, sillä jokaisesta lehdestä löytyvät suositut ja laadukkaat ristikot ja sudokut. Seura sopii lahjaksi yli 35-vuotiaille naisille.

17 lehteä 38,00

Näytä muut Seura -tarjoukset

Kotiliesi

Kotiliesi

Joka kodin klassikko Kotiliesi on jo yli 90-vuotias lehtivanhus, jolla on todellista sananvaltaa jo vanhuutensakin vuoksi Suomen lehtimarkkinoilla. Perhelehdeksi suunnattu lehti tupsahtaa kotiin joka toinen viikko ja tarjoaa lukemista niin ihmisistä, ihmiskohtaloista, yhteiskunnallisista ilmiöistä, sisustuksesta kuin ruuastakin, matkoja, hyvinvointia ja uusimpia muodin trendejä unohtamatta. Kotiliesi on joka kodin yleislehti, sopii kaikille aikuisille naisille!

7 lehteä 38,00
Deko

Deko

Deko on nuorekas ja luova sisustuslehti joka tarjoaa unelmia sisustajalle! Deko on kattava paketti sisustuksen maailmasta ja sen uutuuksista. Sisältö koostuu osin myös kodin tekniikasta, ruoasta ja designista. Kotiesittelyt, asuntomessut sekä muut viimeisimpien sisustustrendien katsaukset ovat osa Dekoa. Lehdestä paljastuu runsaasti rohkeita ja hauskoja ideoita kodin laittamiseen kuten myös perusteellisempiin remontteihin. Deko lehti on todella kiva lehti lahjaksi jokaiselle modernista sisustuksesta pitävälle ja sisustuksesta kiinnostuneelle.

6 lehteä 38,00

Näytä muut Deko -tarjoukset

Seura SuperRistikot ja Sudokut

Seura SuperRistikot ja Sudokut

Seuran SuperRistikot on ristikoiden ykköslehti, jota voi helposti suositella kaikille ja kaikentasoisille ristokoiden laatijoille. Tämä lehti säilyy lehtikorissa pitkään, sillä ratkottavaa riittää monelle pitkälle illalle. Seura SuperRistikot sopii ristikoiden ratkomisesta pitäville naisille.

7 lehteä 38,00

Näytä muut Seura SuperRistikot ja Sudokut -tarjoukset

Hyvä Terveys

Hyvä Terveys

5 lehteä 29,90

Näytä muut Hyvä Terveys -tarjoukset

Kauneus ja Terveys

Kauneus ja Terveys

8 lehteä 44,90

Näytä muut Kauneus ja Terveys -tarjoukset

Eeva

Eeva

Naistenlehtien klassikko, Eeva, ei suotta ole ansainnut arvostettua asemaansa, mistä muusta lehdestä saisi lukea niin intensiivisiä, lämminhenkisiä ja avoimia juttuja ja haastatteluja kuin Eevasta? Syvälliset selviytymistarina, läsnäolevat haastattelut ja yhteiskunnallisiin sekä ihmissuhteisiin liittyviin ilmiöihin paneutuminen ovat Eeva syvintä osaamisaluetta, mutta toki lehdestä löytyy juttuja myös liittyen sisustukseen, matkoihin, ruokaa, muotiin, hyvään oloon sekä terveyteen. Eeva sopii yli 35-vuotiaille syvällisestä pohdinnasta pitäville naisille. 

6 lehteä 34,90

Näytä muut Eeva -tarjoukset

Gloria

Gloria

Hienostunut Gloria tunnetaan hyvin, sillä se on yksi vanhimmista suomalaisista naisten lifestylelehdistä. Ihanasta Gloriasta löytyvät niin ihmistarinat ja koskettavat henkilöjutut, kuin monipuolinen kulttuuri- ja yhteiskunnallinen puoli sekä sisustus, trendi, muoti, kauneus, liikunta, hyvinvointi, matkat ja ruoka. Gloria sopii kulttuurista ja kauneudesta kiinnostuneelle aikuiselle naiselle! 

6 lehteä 35,00

Näytä muut Gloria -tarjoukset

Koti & keittiö

Koti & keittiö

7 lehteä 34,90

Näytä muut Koti & keittiö -tarjoukset

Viva

Viva

Viva on uusi, mielenkiintoinen ja elämänläheinen laatulehti aktiivisille keski-iän ylittäneille naisille kuin miehille. Viva kertoo niin työurasta, kuin sen jälkeisestä elämästä. Lehdessä olevat jutut ovat koskettavia ja hyvin kirjoitettuja. Laajat henkilöjutut, reportaasit ja matkailu sekä kuttuuri ovatkin Vivan punainen lanka. Lehti käsittelee myös terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä asioita sekä sivuaa sisustusta ja ruuanlaittoa. Lisäksi jokaisen lehden mukana tulee myös upeat tuplaristikot. Sopii eläkkeelle siirtyville tai jo eläkkeellä oleville aktiivisille naisille.

6 lehteä 38,00

Näytä muut Viva -tarjoukset

Trendi

Trendi

Trendi on muodin ja tyylin räväkkä keskustelunavaaja, aktiivinen, hieman vastahankainen. Trendistä löytyvät uusimmat tuulet niin muotiin, meikkitrendeihin, tyyliin kuin sisustukseen, matkustamiseen, ravintoloihin, ruokaan sekä hyvinvointiin liittyen. Trendi kohauttaa myös yhteiskunnallisilla avauksillaan. Trendi sopii yli 25-vuotiaille positiivisille ja positiivisuutta kaipaaville naisille. 

5 lehteä 29,90

Näytä muut Trendi -tarjoukset

Kunto Plus

Kunto Plus

Kunto Plus innostaa liikkumaan! Se liikuttaa juuri harrastuksen aloittaneita ja koko elämänsä himoliikuntaa harjoittaneita suomalaisia. Liikunnan lisäksi lehdessä käsitellään yleisesti terveyttä ja hyvinvointia elämän joka alueelta. KuntoPlus sopii lahjaksi varsinkin liikunnallisille ja hyvinvoinnista kiinnostuneille naisille. 

4 lehteä 24,90

Näytä muut Kunto Plus -tarjoukset

Tilaajalahjaksi

 tilaajalahja

 

 

Lehtilahja on joulunakin  helppo lahja, sillä sen voi tilata aivan viime tingassa: Tilaa lehti vaikka jouluaattona ja kirjoita itse lahjakortti, jossa kerrot tilatun lehden ja jakson. Usein tilaajakin saa jonkin lahjan. Suomalaiset ostavat paljon naisten lehtiä lahjoiksi toisilleen. Vuosi toisensa jälkeen kyselyissä suosituimmaksi lahjaksi nousevat kirjat ja lehdet. Niitä toivotaan ja saadaan paljon lahjoiksi. Suomalaisten lukuinnostus vuoden pimeimpään aikaan näkyy myös lehtitalojen kassoissa: joulumyynti on helposti kolmannes koko vuoden lehtimyynnistä.

Suosituin lahjalehti naiselle