#

Lehdet

#

Suosituimmat lehdet miehille lahjaksi

Suomalaiset miehet ja varsinkin isät lukevat selvästi vähemmän lehtiä kuin naiset. Silti lehtilahja voi olla yllättävän mieluinen. Siinä missä naiset haluavat lukea kauneudesta, terveydestä ja sisustuksesta miehet lukevat usein mieluummin omiin harrastuksiin, urheiluun tai työhön liittyviä juttuja. Myös erilaiset tekniikkaa, yhteiskuntaa, historiaa ja politiikkaa käsittelevät lehdet viipyvät monien miesten käsissä pitkään.

TOP 20 suosituimmat lehdet miehelle

Tiede

Tiede tarjous

Tieteet, elämä, ilmiöt, historia, yhteiskunta... Tiede tarttuu hyvin laajasti ilmiöihin eri puolilta maailmaa ja eri aiheista. Lehti tarjoaa uusimmat tieteen saavutukset eri aloilta, herättää kysymyksiä, joita muut lehdet eivät osaa herättää. Sopii lahjaksi tieteestä ja ilmiöistä kiinnostuneelle miehelle, nuorelle ja vanhalle.

6 lehteä 29,00
Auto Bild

Auto Bild tarjous

Autobild Suomi on Auto Bild -lehden suomenkielinen julkaisu. Alkuperäinen emolehti, saksalainen Auto Bild,  on yksi alan suurimmista ja sillä on käytössään uskomattomat resurssit esimerkiksi testata eri autoja verrattuna moniin muihin autolehtiin. Auto Bild Suomi tarjoaakin yksinoikeudella upeita kuvia ja kattavia koosteita eri autoista. Se kertoo autoalan uutiset, esittelee tulevaisuuden trendit ja koeajaa automallit. Auto Bild sopii kaikille autoista kiinnostuneille miehille.

8 lehteä 28,00

Tilaajalahjaksi

Työkalusetti
Auto Bild tarjous & tilaajalahja

Näytä muut Auto Bild -tarjoukset

Urheilulehti

Urheilulehti

Urheilulehti on Suomen puhutuin urheilumedia. Sen jäljittelemätön tyyli ja rohkeus ottaa kantaa ovat tehneet Urheilulehdestä yhden 2000-luvun suurista menestystarinoista. Urheilulehden salaisuus on siinä, ettei siitä selviä vain lukemalla. Urheilulehti jää elämään. Urheilulehti on aivan huikea lahja urheiluhullulle miehelle.

16 lehteä 39,50
GTi Magazine

GTi Magazine tarjous

GTi-Magazine lehdestä löydät tyylikkäimmät tuningautot meiltä ja muualta, hintaan ja maahan katsomatta. GTi-Magazinesta tuo esiin uusimmat osat, parhaimman tekniikan ja komeimmat autohifit. Joka numerossa myös upea GTi-tyttö. GTi Magazine on hyvä lahjaidea autoista ja autojen tuunauksesta kiinnostuneelle nuorelle miehelle.

5 lehteä 28,00

Tilaajalahjaksi

Työkalusetti
GTi Magazine tarjous & tilaajalahja

Näytä muut GTi Magazine -tarjoukset

GEO

GEO tarjous

GEO on luontoon, yhteiskuntaan, historiaan sekä kansoihin ja kulttuureihin keskittynyt lehti. Lehti käsittelee maailman ilmiöitä suomalaisesta näkökulmasta. Näyttävät kuvat ja hyvin luodut artikkelit tekevät GEO

6 lehteä 28,00
Tee Itse

Tee Itse tarjous

Tee Itse –lehti opastaa nikkaroinnin, remontoinnin ja rakentamisen saloihin. Rakentamisen erikoislehti Tee Itse tarjoaa rahanarvoisia ohjeita, piirustuksia ja vinkkejä niin kodin kuin kodin.... Lue lisää

2 lehteä 15,90

Tilaajalahjaksi

Wi-Fi-tarkastuskamera
Tee Itse tarjous & tilaajalahja
Tieteen kuvalehti Historia

Tieteen kuvalehti Historia tarjous

Kuvalehti Historia -lehti on täynnä toinen toistaan mielenkiintoisempia historian juttuja niin lähihistoriasta kuin kaukaisemmista ajoista. Minne Natsit hautasivat kultakätkönsä.... Lue lisää

3 lehteä 14,90

Tilaajalahjaksi

Monitoimikaiutin tabletille
Tieteen kuvalehti Historia tarjous & tilaajalahja

Näytä muut Tieteen kuvalehti Historia -tarjoukset

Tekniikan Maailma

Tekniikan Maailma

Tekniikan Maailma siirtyy 58:nteen toimintavuoteensa arvovaltaisempana ja suositumpana kuin koskaan. Syykin on selvä. Maailman yhä teknistyessä ja tekniikan uudistumistahdin nopeutuessa.... Lue lisää

6 lehteä 29,00
Erä

Erä

Erä lehti on eränkävijän, kalastajan ja metsästäjän ehdoton ykkönen. Mielenkiintoiset raportti, uusimmat uutuudet ja loistava tuote-esittelyt kattavine testituloksineen.... Lue lisää

5 lehteä 29,00
Goal

Goal

Goal on ruotsalainen kansainvälistä jalkapalloa seuraava lehti. Se aiheiden keskiössä ovat Euroopan suurimpien liigojen uusimmat juorut ja käänteet, asiantuntijoiden haastattelut ja analyysit sekä tilastot, faktat ja jalkapalloon liittyvät julisteet. Goal on erityisesti jalkapallon ystävän paras lahjalehti.

4 lehteä 25,60
Tuulilasi

Tuulilasi tarjous

Tuulilasi on miestenlehtien klassikko, se on autoihin ja autoiluun erikoistunut laadukas kotimainen lehti. Tuulilasista löytyvät valtakunnan mediankin noteeraamat luotettavat auto- ja rengastestit, autojen lisävarusteet, automaailman ilmiöt sekä uusimmat tutkimukset ja tuulet. Tuulilasi on oikea lahja autoista ja autoilusta kiinnostuneelle miehelle.

16 lehteä 96,00
Suomen Kuvalehti

Suomen Kuvalehti

Suomen Kuvalehti on suomalainen lehtiklassikko, jossa yhteiskunnasta, politiikasta, tieteestä ja ihmisistä pyritään avaamaan uusia kulmia, syvällisempiä kosketuspintoja ja uusia näkökantoja. Suomen Kuvalehti tunnetaan laadukkaasta kuvajournalismistaan sekä kunnianhimoisen pitkistä ja syvällisistä jutuista ja analyyseistä. Lehti sopii yhteiskunnallisesta keskustelusta kiinnostuneelle ihmiselle.

13 lehteä 39,00
Ase & Erä

Ase & Erä

Ase&Erä on metsä- ja asemiesten yksi ehdottomista mielenkiintoisimmista alan lehdistä. Lehden monipuolinen sisältö kerää jatkuvasti enemmän lukioita. Ase &.... Lue lisää

8 lehteä 64,00
Tieteen kuvalehti

Tieteen kuvalehti tarjous

Tieteen Kuvalehti on kansainvälinen populaaritieteellinen aikakauslehti. Se tarjoaa tietoa tieteen eri haarojen tärkeimmistä tutkimusaiheista, jotka muuttavat ja laajentavat käsitystä.... Lue lisää

2 lehteä 19,90

Tilaajalahjaksi

True Wireless in-ear
Tieteen kuvalehti tarjous & tilaajalahja

Näytä muut Tieteen kuvalehti -tarjoukset

Jääkiekkolehti

Jääkiekkolehti

Jääkiekkolehti on oikea valinta, jos haluat tietää kaiken huippujääkiekkoilusta; SM-liiga, MM-kisat ja NHL samassa paketissa! .. Lue lisää

5 lehteä 35,20
Seura

Seura

Konstailematon Seura on jokaisen kodin yleislehti, josta löytyvät yhteiskunnalliset ja ajan asioita ja ilmiöitä koskevat laadukkaat jutut sekä syvälliset, ajatuksia herättävät henkilöhaastattelut. Seura ei revittele skandaaleilla, mutta pitäiytyy kiinnostavissa tosiasioissa. Seurasta löytyvät myös suositut ja laadukkaat ristikot ja sudokut. Seura sopii lahjaksi yli 35-vuotiaille miehille.

13 lehteä 29,00
Pelit

Pelit tarjous

Pelit-lehti pitää sisällään kaiken tärkeän ja kiinnostavan pelaamisesta ja peleitä. Tietokone-, netti- ja videopeleihin erikoistunut lehti tekee arvosteluja, vertailuja ja kertoo uusimmista peleistä sekä muiden pelaajien kokemuksista. Pelit sopii lahjaksi pelaamisesta ja peleistä kiinnostuneelle miehelle. 

7 lehteä 29,00
Mikrobitti

Mikrobitti

Mikrobitti, entinen MB-lehti, on pohjoismaiden suurin tekniikkaan erikoistunut lehti. Sen laadukkaat arvostelut, vertailu, shoppailuvinkit ja muut hyödylliset jutut auttavat tekemään hyviä valintoja teknistyneessä maailmassa. Lehdessä käsitellään tekniikkaa laidasta laitaan, ei pelkästään tietokoneita ja tietotekniikkaa. Lehti sopii lahjaksi kaikille tekniikasta kiinnostuneille miehille.

6 lehteä 73,00
Kauppalehti

Kauppalehti

Kauppalehti on Suomen johtava talouslehti. Lehden talouteen erikoistuneet toimittajat analysoivat, tutkivat ja haastattelevat asiantuntijoita. Kauppalehti nostaa rohkeasti pöydälle talouteen, sijoittamiseen, yritysmaailmaan, työelämään ja yhteiskuntaan liittyviä asioita. Kauppalehti sopii lahjaksi erityisesti yhteiskunnallisista ja talouteen liittyvistä asioista kiinnostuneelle miehelle. 

125 lehteä 245,00
Time

Time

Time on amerikkalainen viikkolehti, joka on ilmestynyt yhtäjaksoisesti jo vuodesta 1923. Se on englanninkielinen yhteiskunnallinen aikakauslehti, joka katsoo maailmaa amerikkalaisesta vinkkelistä ja siksi sopii erinomaisesti esimerkiksi Suomen Kuvalehden tilauksen rinnalle, maailman ja yhteiskunnan sekä talouden asioista innostuneelle miehelle. Time sopii lahjaksi kenelle tahansa yhteiskunnallisista asioista kiinnostuneelle miehelle. 

35 lehteä 57,00

 

 

 

Lahjalehti miehelle tai perheen isälle on oikeastaan ainoa viimehetken lahja, jonka voi ostaa kotoa käsin. Netissä lahjatilaus on äärimmäisen helppo ja nopea tehdä: voit tehdä tilauksen vaikka jouluaattona. Lasku tulee usein vasta sitten, kun tilausjakso alkaa. Joululahjaksi miehelle tilatut lehdet alkavat ilmestyä joulun jälkeen. Monet miehet lukevat naisia innokkaammin sarjakuvalehtiä. Esimerkiksi Tex Willer ja muut aikuisille tarkoitetut sarjakuvalehdet voivat myös olla hyviä joululahjaideoita. Miehelle tai perheen isälle lahjalehden tilaa usein äiti tai vaimo, mutta myös veljekset voivat hyvin tilata toisilleen lehtiä lahjaksi, samoin sisar veljelleen, miksei myös kaveri voi tilata esimerkiksi yhteistä harrastusta käsittelevän lehden miehelle lahjaksi.

Lehti lahjakaksi miehelle