TOP 20 lehdet lahjaksi miehelle

 


Suosituimmat lehdet lahjaksi miehille

 

Suomalaiset miehet ja varsinkin isät lukevat selvästi vähemmän lehtiä kuin naiset. Silti lehtilahja voi olla yllättävän mieluinen.

 

Siinä missä naiset haluavat lukea kauneudesta, terveydestä ja sisustuksesta miehet lukevat usein mieluummin omiin harrastuksiin, urheiluun tai työhön liittyviä juttuja. Myös erilaiset tekniikkaa, yhteiskuntaa, historiaa ja politiikkaa käsittelevät lehdet viipyvät monien miesten käsissä pitkään.

 

TOP 20 suosituimmat lehdet miehelle

 

1. Tekniikan Maailma

 

Tekniikan Maailma tarjous

Tekniikan Maailma on ilmestynyt yli puoli vuosisataa ja on suositumpi  kuin koskaan. Teknistyneessä maailmassa sille on myös enemmän tarvetta kuin koskaan aiemmin. TM:ssä käsitellään kaikkea arkielämän tekniikkaa autoista viihde-elektroniikkaan urheiluvälineisiin ja tietokoneisiin. Lehden ydin on sen tekemät vertailut ja testit.

TM on hyvä yleislehti lahjaksi kenelle tahansa miehelle!

 

2. Mikrobitti

 

Urheilulehti tarjous

Mikrobitti, entinen MB-lehti, on pohjoismaiden suurin tekniikkaan erikoistunut lehti. Sen laadukkaat arvostelut, vertailu, shoppailuvinkit ja muut hyödylliset jutut auttavat tekemään hyviä valintoja teknistyneessä maailmassa. Lehdessä käsitellään tekniikkaa laidasta laitaan, ei pelkästään tietokoneita ja tietotekniikkaa.

Lehti sopii lahjaksi kaikille tekniikasta kiinnostuneille miehille.

 

3. National Geographic

 

Tieteen kuvalehti Historia tarjous

National Geographic on luonnon, tieteen, historian ja yhteiskunnallisten ilmiöiden maailmanlaajuinen klassikkolehti, jonka ensimmäinen painos ilmestyi jo vuonna 1888! Upeasti toteutettu ja taitettu lehti tunnetaan ennen kaikkea sen pysäyttävistä valokuvista, lehti onkin julkaissut ensimmäisenä lukuisia kuvajournalismin klassikkovalokuvia.

Lehti sopii yhteiskunnallisista asioista, luonnosta, tieteestä ja historiasta kiinnostuneelle miehelle.

 

4. Tee itse

 

Tee Itse tarjous

Tee itse -lehti tarjoaa rahanarvoisia vinkkejä ja ohjeita kotitarvenikkaroijalle ja remontoijalle. Jokaisesta lehdestä löytyy remonttitarinoita, kuvina näytettyjä ohjeita, ostosvinkkejä, työkalutestejä... Tee itse -lehden tilaajat saavat henkilökohtaisesti hyödyntää lehden ammattilaisapua esimerkiksi soittamalla.

Tee itse sopii lahjaksi miehelle, joka tykkää tehdä käsillä.

 

5. Apu Ristikot

 

Tee Itse tarjous

ApuRistikot on yksi Suomen suosituimmista ristikkolehdistä. Siinä onkin ratkaistavaa hyvin eritasoisille ristikkonikkareille, sekä miehille että naisille. Lahjana ristikkolehdestä on iloa pitkään ja se edistää myös hyvinvointia varsinkin vanhemmalla ikäpolvella.

Ristikkolehti sopii lahjaksi älyllisiä haasteita ja hyvää ajanvietettä kaipaavalle miehelle.

 

6. Seura

 

Tee Itse tarjous

Konstailematon Seura on jokaisen kodin yleislehti, josta löytyvät yhteiskunnalliset ja ajan asioita ja ilmiöitä koskevat laadukkaat jutut sekä syvälliset, ajatuksia herättävät henkilöhaastattelut. Seura ei revittele skandaaleilla, mutta pitäiytyy kiinnostavissa tosiasioissa. Seurasta löytyvät myös suositut ja laadukkaat ristikot ja sudokut.

Seura sopii lahjaksi yli 35-vuotiaille miehille.

 

7. Erä

 

Erä tarjous

Erä-lehdessä aseisiin perehdytään vain vähän, sillä pääpaino on luonnossa liikkumisella ja eränkäynnillä. Erä-lehdessä myös kalastajat saavat lukea monipuolisia testauksia, reissujuttuja ja kokemuksista.

Erä-lehti sopii erähenkiselle luontoihmiselle lahjaksi.

 

8. Goal

 

Goal tarjous

Goal on ruotsalainen kansainvälistä jalkapalloa seuraava lehti. Se aiheiden keskiössä ovat Euroopan suurimpien liigojen uusimmat juorut ja käänteet, asiantuntijoiden haastattelut ja analyysit sekä tilastot, faktat ja jalkapalloon liittyvät julisteet.

Goal on erityisesti jalkapallon ystävän paras lahjalehti.

 

9. Tuulilasi

 

Tee Itse tarjous

Tuulilasi on miestenlehtien klassikko, se on autoihin ja autoiluun erikoistunut laadukas kotimainen lehti. Tuulilasista löytyvät valtakunnan mediankin noteeraamat luotettavat auto- ja rengastestit, autojen lisävarusteet, automaailman ilmiöt sekä uusimmat tutkimukset ja tuulet.

Tuulilasi on oikea lahja autoista ja autoilusta kiinnostuneelle miehelle.

 

10. Tiede

 

Tiede tarjous

Tieteet, elämä, ilmiöt, historia, yhteiskunta... Tiede tarttuu hyvin laajasti ilmiöihin eri puolilta maailmaa ja eri aiheista. Lehti tarjoaa uusimmat tieteen saavutukset eri aloilta, herättää kysymyksiä, joita muut lehdet eivät osaa herättää.

Sopii lahjaksi tieteestä ja ilmiöistä kiinnostuneelle miehelle, nuorelle ja vanhalle.

 

11. Suomen Kuvalehti

 

Ase & Erä tarjous

Suomen Kuvalehti on suomalainen lehtiklassikko, jossa yhteiskunnasta, politiikasta, tieteestä ja ihmisistä pyritään avaamaan uusia kulmia, syvällisempiä kosketuspintoja ja uusia näkökantoja. Suomen Kuvalehti tunnetaan laadukkaasta kuvajournalismistaan sekä kunnianhimoisen pitkistä ja syvällisistä jutuista ja analyyseistä.

Lehti sopii yhteiskunnallisesta keskustelusta kiinnostuneelle ihmiselle.

 

12. Ase&Erä

 

Ase & Erä tarjous

Ase&Erä on aseharrastajien, metsästäjien ja eränkävijöiden harrastelehti. Lehdessä matkustetaan, esitellään ja testataan tuoteuutuuksia, haastatellaan erilaisia ihmisiä ja kerrotaan vinkkejä erilaisiin aseisiin ja eränkäyntiin liittyviin asioihin.

Lehti sopii hyvin lahjaksi aseiden kanssa luonnossa liikkuvalle miehelle.

 

 

13. Time

 

Time tarjous

Time on amerikkalainen viikkolehti, joka on ilmestynyt yhtäjaksoisesti jo vuodesta 1923. Se on englanninkielinen yhteiskunnallinen aikakauslehti, joka katsoo maailmaa amerikkalaisesta vinkkelistä ja siksi sopii erinomaisesti esimerkiksi Suomen Kuvalehden tilauksen rinnalle, maailman ja yhteiskunnan sekä talouden asioista innostuneelle miehelle.

Time sopii lahjaksi kenelle tahansa yhteiskunnallisista asioista kiinnostuneelle miehelle.

 

14. Tieteen Kuvalehti

 

Urheilulehti tarjous

Tieteen Kuvalehti tarttuu nimensä mukaisesti tieteen, yhteiskunnan, historian, luonnon, mekaniikan ja kaikkiin alan ilmiöihin uteliaalla, mukaansatempaavalla otteella. Jokainen lehti on upeasti kuvitettu ja viihdyttävästi taitettu. Laadukkaasta lehdestä on iloa pitkään.

Sopii tieteestä ja historiasta kiinnostuneelle miehelle.

 

15. Kauppalehti

 

Kauppalehti tarjous

Kauppalehti on Suomen johtava talouslehti. Lehden talouteen erikoistuneet toimittajat analysoivat, tutkivat ja haastattelevat asiantuntijoita. Kauppalehti nostaa rohkeasti pöydälle talouteen, sijoittamiseen, yritysmaailmaan, työelämään ja yhteiskuntaan liittyviä asioita.

Kauppalehti sopii lahjaksi erityisesti yhteiskunnallisista ja talouteen liittyvistä asioista kiinnostuneelle miehelle.

 

16. Jääkiekkolehti

 

Urheilulehti tarjous

Jääkiekkolehti on ehdottomasti Suomen johtava jääkiekon kotimainen erikoislehti. Jääkiekkolehdessä perehdytään sekä kotimaiseen että maailmanlaajuiseen jääkiekkoon, sen ilmiöihin, uusimpiin tuuliin, haasteisiin, tapahtumiin, uusiin lupauksiin...

Lehti sopii lahjaksi jääkiekkosta kiinnostuneelle miehelle.

 

17. Pelit

 

Urheilulehti tarjous

Pelit-lehti pitää sisällään kaiken tärkeän ja kiinnostavan pelaamisesta ja peleitä. Tietokone-, netti- ja videopeleihin erikoistunut lehti tekee arvosteluja, vertailuja ja kertoo uusimmista peleistä sekä muiden pelaajien kokemuksista.

Pelit sopii lahjaksi pelaamisesta ja peleistä kiinnostuneelle miehelle.

 

18. Maailman Historia

 

Maailman Historia tarjous

Maailman Historia käsittelee historian käänteitä ja ilmiöitä eri puolilta maailmaa ja eri kulttuureista: sotia, henkilöitä, salaseuroja, suuria löytöjä ja oivalluksia... Lehden kysymys-palstalla voi kysyä ammattilaisilta myös itseään askarruttavan kysymyksen, johon he selvittävät vastauksen.

Lehti sopii lahjaksi historiasta ja elämän ilmiöistä kiinnostuneelle miehelle.

 

19. Mondo

 

Urheilulehti tarjous

Mondo tavoittaa paratiisisaaret, kiinnostavat kaupungit, Euroopan parhaat ravintolat ja menomestat, kiinnostavimmat turistikohteet ja kaikki muutkin kiinnostavat matkakohteet. Mondo on Suomen johtava matkailun erikoislehti ja tarjoaa elämyksiä myös kotisohvalle!

Mondo sopii lahjaksi matkailusta kiinnostuneelle miehelle.

 

20. Tieteen Kuvalehti Historia

 

Tieteen kuvalehti Historia tarjous

Tieteen Kuvalehden ammattilaiset tuottavat nyt myös Historia-lehteä, josta on tullut muutamassa vuodessa supersuosittu. Lehti  käsittelee sekä lähi- että kaukaisempaa historiaa eri näkökulmista. Lehden populaari, viihdyttävä ja selkeä tyyli takaavat sen, että jokainen artikkeli on kiinnostava!

Lehti sopii lahjaksi historiasta ja yhteiskunnasta kiinnostuneelle miehelle.

 

 

 

 

Lahjalehti miehelle tai perheen isälle on oikeastaan ainoa viimehetken lahja, jonka voi ostaa kotoa käsin. Netissä lahjatilaus on äärimmäisen helppo ja nopea tehdä: voit tehdä tilauksen vaikka jouluaattona. Lasku tulee usein vasta sitten, kun tilausjakso alkaa. Joululahjaksi miehelle tilatut lehdet alkavat ilmestyä joulun jälkeen.

 

 

Monet miehet lukevat naisia innokkaammin sarjakuvalehtiä. Esimerkiksi Tex Willer ja muut aikuisille tarkoitetut sarjakuvalehdet voivat myös olla hyviä joululahjaideoita.

 

Miehelle tai perheen isälle lahjalehden tilaa usein äiti tai vaimo, mutta myös veljekset voivat hyvin tilata toisilleen lehtiä lahjaksi, samoin sisar veljelleen, miksei myös kaveri voi tilata esimerkiksi yhteistä harrastusta käsittelevän lehden miehelle lahjaksi.

 

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?