#

Suosituimmat lehdet miehille lahjaksi

Suomalaiset miehet ja varsinkin isät lukevat selvästi vähemmän lehtiä kuin naiset. Silti lehtilahja voi olla yllättävän mieluinen. Siinä missä naiset haluavat lukea kauneudesta, terveydestä ja sisustuksesta miehet lukevat usein mieluummin omiin harrastuksiin, urheiluun tai työhön liittyviä juttuja. Myös erilaiset tekniikkaa, yhteiskuntaa, historiaa ja politiikkaa käsittelevät lehdet viipyvät monien miesten käsissä pitkään.

TOP 20 suosituimmat lehdet miehelle

Tieteen kuvalehti Historia

Tieteen kuvalehti Historia

2 lehteä 5,90

Tilaajalahjaksi

Tieteen kuvalehti Historia
Tieteen kuvalehti Historia tilaajalahja
Mondo

Mondo

Mondo tavoittaa paratiisisaaret, kiinnostavat kaupungit, Euroopan parhaat ravintolat ja menomestat, kiinnostavimmat turistikohteet ja kaikki muutkin kiinnostavat matkakohteet. Mondo on Suomen johtava matkailun erikoislehti ja tarjoaa elämyksiä myös kotisohvalle! Mondo sopii lahjaksi matkailusta kiinnostuneelle miehelle. 

6 lehteä 35,90

Näytä muut Mondo -tarjoukset

Tee Itse

Tee Itse

2 lehteä 15,90

Näytä muut Tee Itse -tarjoukset

Tilaajalahjaksi

Tee Itse
Tee Itse tilaajalahja
Tekniikan Maailma

Tekniikan Maailma

6 lehteä 38,00

Näytä muut Tekniikan Maailma -tarjoukset

Tuulilasi

Tuulilasi

Tuulilasi on miestenlehtien klassikko, se on autoihin ja autoiluun erikoistunut laadukas kotimainen lehti. Tuulilasista löytyvät valtakunnan mediankin noteeraamat luotettavat auto- ja rengastestit, autojen lisävarusteet, automaailman ilmiöt sekä uusimmat tutkimukset ja tuulet. Tuulilasi on oikea lahja autoista ja autoilusta kiinnostuneelle miehelle.

7 lehteä 39,90

Näytä muut Tuulilasi -tarjoukset

Tieteen kuvalehti

Tieteen kuvalehti

2 lehteä 14,90

Näytä muut Tieteen kuvalehti -tarjoukset

Tilaajalahjaksi

 tilaajalahja
Suomen Kuvalehti

Suomen Kuvalehti

Suomen Kuvalehti on suomalainen lehtiklassikko, jossa yhteiskunnasta, politiikasta, tieteestä ja ihmisistä pyritään avaamaan uusia kulmia, syvällisempiä kosketuspintoja ja uusia näkökantoja. Suomen Kuvalehti tunnetaan laadukkaasta kuvajournalismistaan sekä kunnianhimoisen pitkistä ja syvällisistä jutuista ja analyyseistä. Lehti sopii yhteiskunnallisesta keskustelusta kiinnostuneelle ihmiselle.

13 lehteä 38,00

Näytä muut Suomen Kuvalehti -tarjoukset

Pelit

Pelit

Pelit-lehti pitää sisällään kaiken tärkeän ja kiinnostavan pelaamisesta ja peleitä. Tietokone-, netti- ja videopeleihin erikoistunut lehti tekee arvosteluja, vertailuja ja kertoo uusimmista peleistä sekä muiden pelaajien kokemuksista. Pelit sopii lahjaksi pelaamisesta ja peleistä kiinnostuneelle miehelle. 

7 lehteä 29,90

Näytä muut Pelit -tarjoukset

Mikrobitti

Mikrobitti

Mikrobitti, entinen MB-lehti, on pohjoismaiden suurin tekniikkaan erikoistunut lehti. Sen laadukkaat arvostelut, vertailu, shoppailuvinkit ja muut hyödylliset jutut auttavat tekemään hyviä valintoja teknistyneessä maailmassa. Lehdessä käsitellään tekniikkaa laidasta laitaan, ei pelkästään tietokoneita ja tietotekniikkaa. Lehti sopii lahjaksi kaikille tekniikasta kiinnostuneille miehille.

6 lehteä 86,00

Näytä muut Mikrobitti -tarjoukset

Kauppalehti

Kauppalehti

Kauppalehti on Suomen johtava talouslehti. Lehden talouteen erikoistuneet toimittajat analysoivat, tutkivat ja haastattelevat asiantuntijoita. Kauppalehti nostaa rohkeasti pöydälle talouteen, sijoittamiseen, yritysmaailmaan, työelämään ja yhteiskuntaan liittyviä asioita. Kauppalehti sopii lahjaksi erityisesti yhteiskunnallisista ja talouteen liittyvistä asioista kiinnostuneelle miehelle. 

125 lehteä 310,00

Näytä muut Kauppalehti -tarjoukset

Tiede

Tiede

Tieteet, elämä, ilmiöt, historia, yhteiskunta... Tiede tarttuu hyvin laajasti ilmiöihin eri puolilta maailmaa ja eri aiheista. Lehti tarjoaa uusimmat tieteen saavutukset eri aloilta, herättää kysymyksiä, joita muut lehdet eivät osaa herättää. Sopii lahjaksi tieteestä ja ilmiöistä kiinnostuneelle miehelle, nuorelle ja vanhalle.

6 lehteä 29,90

Näytä muut Tiede -tarjoukset

Erä

Erä

5 lehteä 38,00

Näytä muut Erä -tarjoukset

Goal

Goal

Goal on ruotsalainen kansainvälistä jalkapalloa seuraava lehti. Se aiheiden keskiössä ovat Euroopan suurimpien liigojen uusimmat juorut ja käänteet, asiantuntijoiden haastattelut ja analyysit sekä tilastot, faktat ja jalkapalloon liittyvät julisteet. Goal on erityisesti jalkapallon ystävän paras lahjalehti.

3 lehteä 24,00

Näytä muut Goal -tarjoukset

Time

Time

Time on amerikkalainen viikkolehti, joka on ilmestynyt yhtäjaksoisesti jo vuodesta 1923. Se on englanninkielinen yhteiskunnallinen aikakauslehti, joka katsoo maailmaa amerikkalaisesta vinkkelistä ja siksi sopii erinomaisesti esimerkiksi Suomen Kuvalehden tilauksen rinnalle, maailman ja yhteiskunnan sekä talouden asioista innostuneelle miehelle. Time sopii lahjaksi kenelle tahansa yhteiskunnallisista asioista kiinnostuneelle miehelle. 

26 lehteä 52,00

Näytä muut Time -tarjoukset

Seura

Seura

Konstailematon Seura on jokaisen kodin yleislehti, josta löytyvät yhteiskunnalliset ja ajan asioita ja ilmiöitä koskevat laadukkaat jutut sekä syvälliset, ajatuksia herättävät henkilöhaastattelut. Seura ei revittele skandaaleilla, mutta pitäiytyy kiinnostavissa tosiasioissa. Seurasta löytyvät myös suositut ja laadukkaat ristikot ja sudokut. Seura sopii lahjaksi yli 35-vuotiaille miehille.

17 lehteä 38,00

Näytä muut Seura -tarjoukset

Ase & Erä

Ase & Erä

8 lehteä 68,00

Näytä muut Ase & Erä -tarjoukset

Auto Bild

Auto Bild

Autobild Suomi on Auto Bild -lehden suomenkielinen julkaisu. Alkuperäinen emolehti, saksalainen Auto Bild,  on yksi alan suurimmista ja sillä on käytössään uskomattomat resurssit esimerkiksi testata eri autoja verrattuna moniin muihin autolehtiin. Auto Bild Suomi tarjoaakin yksinoikeudella upeita kuvia ja kattavia koosteita eri autoista. Se kertoo autoalan uutiset, esittelee tulevaisuuden trendit ja koeajaa automallit. Auto Bild sopii kaikille autoista kiinnostuneille miehille.

8 lehteä 39,90

Näytä muut Auto Bild -tarjoukset

GTi Magazine

GTi Magazine

GTi-Magazine lehdestä löydät tyylikkäimmät tuningautot meiltä ja muualta, hintaan ja maahan katsomatta. GTi-Magazinesta tuo esiin uusimmat osat, parhaimman tekniikan ja komeimmat autohifit. Joka numerossa myös upea GTi-tyttö. GTi Magazine on hyvä lahjaidea autoista ja autojen tuunauksesta kiinnostuneelle nuorelle miehelle.

5 lehteä 29,90

Näytä muut GTi Magazine -tarjoukset

 

 

 

Lahjalehti miehelle tai perheen isälle on oikeastaan ainoa viimehetken lahja, jonka voi ostaa kotoa käsin. Netissä lahjatilaus on äärimmäisen helppo ja nopea tehdä: voit tehdä tilauksen vaikka jouluaattona. Lasku tulee usein vasta sitten, kun tilausjakso alkaa. Joululahjaksi miehelle tilatut lehdet alkavat ilmestyä joulun jälkeen. Monet miehet lukevat naisia innokkaammin sarjakuvalehtiä. Esimerkiksi Tex Willer ja muut aikuisille tarkoitetut sarjakuvalehdet voivat myös olla hyviä joululahjaideoita. Miehelle tai perheen isälle lahjalehden tilaa usein äiti tai vaimo, mutta myös veljekset voivat hyvin tilata toisilleen lehtiä lahjaksi, samoin sisar veljelleen, miksei myös kaveri voi tilata esimerkiksi yhteistä harrastusta käsittelevän lehden miehelle lahjaksi.

Lehti lahjakaksi miehelle