#

Suosituimmat lehdet lapselle ja nuorelle lahjaksi

Lehti on lahja, jota lapsi ei välttämättä hoksaa toivoa lahjaksi. Silti siitä on pitkä ilo lapselle tai nuorelle, varsinkin jos lehti on valittu oikein. Kaikki lapset voivat lukea lehtiä. Pienemmät katselevat kuvia, lehtiä voi lukea vaikka yhdessä vanhemman kanssa. Lastenlehdissä riittää askarteluvinkkejä, piirustuskuvia ja tehtäviä lukemisen lisäksi. Näistä tehtävistä on puuhaa niillekin lapsille, jotka eivät vielä osaa itse lukea. Isommat lapset viihtyvät sarjakuvien parissa tuntikausia.

TOP 10 suosituimmat lehdet lapsille

Systeri

Systeri

Systeri on suunnattu 8-14 vuotiaille tytöille ja se sisältää mm. askarteluvinkkejä. Systeri kertoo erilaisista harrastuksista, haastattelee teineille tuttuja julkkiksia ja tarjoaa joka kuukausi ihania julisteita. Sopii 8-14 -vuotiaille tytöille.

3 lehteä 20,00

Näytä muut Systeri -tarjoukset

Muumi

Muumi

Muumi-lehti on perheen lasten yhteinen lehti. Siinä on viihdyttävät sarjakuvat uusine ja klassikkotarinoineen sekä paljon juttua muumeista, askarteluvinkkejä, leivontaohjeita, tehtäviä, arvoituksia, julisteita. Muumi-lehden parissa lapset viihtyvät kauan. Sopii 5-12 -vuotiaille lapsille.

6 lehteä 34,00

Näytä muut Muumi -tarjoukset

Koululainen

Koululainen

Koululainen on koululaisten yleislehti, jossa on paljon mukavaa ja viihdyttävää luettavaa tytöille ja pojille. Siinä on haastatteluja julkkiksista, testejä, pelejä, askarteluvinkkejä ja puuhatehtäviä. Koululainen jakaa kouluikäisen arkiset murheet ja ilot. Koululainen sopii lahjaksi 7-12 -vuotiaille tytöille ja pojille.

6 lehteä 54,00

Näytä muut Koululainen -tarjoukset

Hevoshullu

Hevoshullu

Heppahullun unelmalehti, jossa on ihanat kauniisti piirretyt ja värikkäät sarjakuvat. Hevoshullu säilyy eläinrakkaan lapsen ja nuoren kaapissa vuosikausia. Siitä voi ammentaa käytännön vinkkejä hevosteluun, lukea juttuja alan ammattilaisista ja muiden kokemuksia. Hevoshullu sopii lahjaksi hevosista pitävälle 7-14 -vuotiaille tytöille ja pojille.

13 lehteä 54,00

Näytä muut Hevoshullu -tarjoukset

LEGO Ninjago

LEGO Ninjago

5 lehteä 44,00

Näytä muut LEGO Ninjago -tarjoukset

Karvinen

Karvinen

Mikä on Karvisen lempiruoka? Tämän tietää kaikki Karvisen ystävät ja tämän ja paljon muuta tietoa tarjoaa Karvinen hauskasta punaisesta kissasta. Karvissarkilkset ovat suosittuja ja ikivihreitä. Ne säilyvät kirjahyllyissä jopa vuosikymmeniä. Karvisen elämänviisaus ei vanhene koskaan. Karvinen sopii hyvin varsinkin 8-14 -vuotiaille tytöille ja pojille, miksei myös aikuisille.

6 lehteä 34,00

Näytä muut Karvinen -tarjoukset

Bamse

Bamse

Maailman vahvin nalle tunnetaan lähes koko maailmassa. Bamse sisältää hauskoja ja viihdyttäviä sarjakuvia nallesta ja tämän ystävistä. Tarinan juonet pyrkivät välittämään lapsille ja nuorille terveitä arvoja, kuten vastustamaan kiusaamista, rasismia ja väkivaltaa. Bamse sopii suomen- ja ruotsinkielisille 4-10 -vuotiaille pojille ja tytöille.  

10 lehteä 43,00

Näytä muut Bamse -tarjoukset

Pets Suomi

Pets Suomi

Maailman yksi suosituimmista lemmikkilehdistä on nyt myös suomeksi! Lehdessä on ihania juttuja lemmikeistä ja niiden hoidoista, hyöllisiä ja kiinnostavia rotuesittelyjä sekä faktaa ja käytännön vinkkejä lemmikkien hoitoon. Lehdessä on pieni yllätys ja ihania julisteita.Pets Suomi sopii lahjaksi kaikille eläinrakkaille lapsille!

3 lehteä 20,00

Näytä muut Pets Suomi -tarjoukset

Jääkiekkolehti

Jääkiekkolehti

 

 

Lehdet ja sarjakuvat ovat äärimmäisen tärkeitä lapsen lukemisen ja puheen ja tekstin ymmärtämisen kannalta. Lapsen sanavarasto kehittyy, maailmankuva laajenee ja mielikuvitus saa lisää aineksia päivän leikkeihin. Varsinkin suosituin sarjakuvalehti Aku Ankka on ollut tärkeä tekijä suomalaisten lasten opettamisessa: eräs tutkija on arvellut, että Aku Ankka on opettanut lukemaan yhtä monta suomalaistalasta kuin aapinen. Lapsille on tarjolla runsaasti erilaisia lehtiä. Pelkästään erilaisia kirjakerhoja on yli kymmenen, lisäksi yksittäisiä lastenlehtiä ilmestyy Suomessa kymmeniä Nuorten ja lasten lehdet on suunnattu voimakkaammin eri sukupuolille. Varsinkin tytöille on tarjolla muotiin, kauneuteen, poikiin, juoruihin ja teinijulkkiksiin paneutuvia lehtiä, kuten suuri suosikki Systeri. Tämän kaltaisten lehtien määrä lisääntyy, kun niitä käännetään englannista suomeksi. Karkeasti lasten lehdet voi jakaa ainakin seuraaviin luokkiin: Sarjakuvalehdet, harrastelehdet ja lemmikkilehdet. Suurin osa lehdistä sopii sekä tytöille että pojille, mutta varsinkin tytöille on olemassa omia bling-bling -lehtiä kuten Prinsessa-lehti.

Suosituimmat lasten lehdet