#

Lehden tilaaminen netistä

Nykyään lehdet kannattaa tilata netistä. Netistä löytyvät kaikki lehdet edullisimpaan hintaan. Tilaamalla lehdet netistä voit hyödyntää myös parhaiten juuri itsellesi sopivat kampanjatarjoukset. Netissä tehdyt lehtitilaukset ovat useasti määräaikaisia, joten lehteä ei tarvitse tilata ikuisuuksia, eikä lehden tilaamisen keskeyttämistä tarvitse sen enempää miettiä. Näin voit mukavasti tutustua uusiin lehtiin.

Lehti lahjaksi?

Lehti lahjaksiVoi olla hauska idea myös tutustuttaa jokin lehti ystävälle! Voit tehdä sen tilaamalla ystävällesi lehden netistä. Netistä tilattu lehti on hauska lahjaidea, joka varmasti ilahduttaa saajaansa. Viikoittain tai kuukausittain ilmestyvän lehden ilo kestää ja kestää ilahduttaen aina vain uudestaan. Mikä olisikaan hauskempi lahja kuin netistä tilattu lehti! Lehdistä voi toki tilata myös irtokappaleita, jos jokin tietty numero kiinnostaa erityisesti. Näin sinun ei tarvitse maksaa kaikista numeroista, vaan saat edullisesti juuri sen numeron, jonka haluat. Tilaamalla lehden irtokappaleen netistä voit myös tutustua lehtiin, joiden kestotilausta harkitset. Toki jos tunnet lehden jo entuudestaan, kannattaa tehdä pidempikestoinen tilaus, jolloin saatkin yleensä lehtesi edullisimpaan hintaan.

Lehtitilaus

Lehtimarkkinoiden tarjontaan tutustuminen on helpointa netissä Netissä voit kätevästi tutustua koko lehtimarkkinoiden antimiin. Netistä löytyvät niin viikoittain ilmestyvät lehdet kuin kuukausittain tai harvemminkin ilmestyvät erikoislehdet. Laajasta lehtivalikoimasta löytyy jokaiselle mielenkiintoista luettavaa. Nettivalikoimasta löytyy parhaat ja suosituimmat juorulehdet, jotka kannattaa tilata suoraan kotiin, sillä ne ilmestyvät viikoittain. Lapsille ja nuorille löytyy nykyään paljon lehtiä, joihin on kaikkiin helppo tehdä tilaus netissä. Voi olla hyvä idea tilata muutamastakin lehdestä tutustumiskappale tai tutustumispaketti lapselle.

Erikoislehdet kiinnostavat

NaistenlehdetTiedelehdet ja terveyslehdet ovat Suomessa todella suosittuja. Niistä löytyy aina ajankohtaista tietoa, joka kiinnostaa suomalaisia. Sarjakuvalehdet ja ristikkolehdet taas ovat mukavaa ja rentouttavaa ajanvietettä niin arkena kuin lomallakin. Urheilulehdet ja harrastelehdet tarjoavat aina uutta ja mielenkiintoista asiaa tietystä lajista tai alasta kiinnostuneelle.

Vauvalehdet ja perhelehdet kiinnostavat varmasti perheellisiä. Nykyään lehtimarkkinoilla on myös paljon arvostettuja käsityölehtiä sekä ruokalehtiä, joista löytyy paljon uusia ideoita kotiaskareisiin. Autolehdet tekevät aina kauppansa, sillä erityisesti miesten mielenkiinnon kohteisiin kuuluvalta autoalalta löytyy aina jotain uutta ja jännittävää. Naisille suunnatut naistenlehdetkin menevät vuodesta toiseen kuin kuumille kiville. Lehdistä löytyy aina ajankohtaista ja mielenkiintoista, asiallista luettavaa. Myös sisustuslehdet ovat nykyään erittäin suosittuja ja niitä löytyykin moneen eri tyyliin, makuun ja tarpeeseen. Lehtimarkkinat ovat suuret ja valikoimat valtavat! Valikoimasta löytyy varmasti jokaiselle paras vaihtoehto, kunhan jaksaa hieman tutkia markkinoiden antimia. Lehtimarkkinoiden valikoimiin tutustuminen käy helpoiten netissä. Netissä voit nähdä tietyn alan erikoislehdet samalla sivulla yhdellä silmäyksellä. Netissä voit myös vertailla lehtien yleistä sisältöä ja hintaa. Näin voitkin löytää helpoiten itsellesi sopivan vaihtoehdon.

Netti mahdollistaa myös ulkomaisten lehtien tilaamisen

Netistä voi nykyään tilata myös kansainvälisiä lehtiä, jos tuntuu siltä, että kaipaa uusia kansainvälisempiä tuulia. Englannin-, ranskan- ja ruotsinkielisten lehtien tilaaminen onkin hyvin suosittua Suomessa. Kansainvälisiä lehtiä tilaamalla voi helposti tutustua esimerkiksi ruotsalaisiin sisustustrendeihin tai ranskalaiseen muotimaailmaan. Käytännössä kaikki lehdet ovat nyt yhden hiiren klikkauksen päässä postiluukustasi. Valikoimat ovat valtavat, ja pysyäksesi mukana sinun kannattaa tilata lehti netistä!

Lehtitarjoukset

Lehtivalikoimaan tutustuessa kannattaa myös pitää silmä tarkkana tarjouksien varalta, netistä voi nimittäin löytyä huikeita kampanjatarjouksia ja muita alennuksia. Tilaa lehti netistä ja säästä rahaa erinäisiä tarjouksia ja kampanjahintoja hyödyntäen! Netissä voit vertailla eri vaihtoehtoja ja valita lehden, joka on juuri itsellesi sopivin vaihtoehto. Monien lehtien mukana tulee myös ilahduttavia tilaajalahjoja. Tilaa lehti netistä itsellesi tai ystävällesi tai vaikkapa työpaikalle. Netissä tilaat kaikki lehdet kätevästi ja edullisesti.

Lehtien peruuttaminen

Puhelimella tai netistä tilattujen lehtien peruuttaminen onnistuu nykyään helpoimmin ja nopeiten netissä. Googlaa itsesi lehden kustantajan sivuille ja kirjaudu kunkin kustantajan asiakaspalveluun. Kirjautumisessa tarvitset yleensä asiakasnumerosi, jonka näet jokaisen lehden osoitekentästä sekä laskusta, postinumerosi ja joskus sähköpostiosoitteesi.

Kaikki lehdet on mahdollista peruuttaa myös puhelimella soittamalla kustantajan asiakaspalveluun. Puhelimessa kysytään myös asiakasnumeroa, joten se kannattaa etsiä valmiiksi jo ennen puhelua.

Tässä yleisimpien lehtien peruutusosoitteet netissä:

Bonnier -lehdet

Seiska-lehti

Sanoman lehdet

A-lehdet

Egmont lehdet

Otava Media