#

Lehdet

#

Kokeile lehtiä alle 10 eurolla

Tilattavia lehtiä pääsee kokeilemaan ja niihin tutustumaan todella edullisesti, sillä useista lehdistä on lähes jatkuvasti voimassa todella edulliset tarjoukset! Lehtiä voi nimittäin tilata jopa alle 10 eurolla, ja tähänkin tilaukseen saa mukaansa tilaajalahjan!

Perinteisesti muutamista lehdistä on aina aivan huipputarjoukset: Tiede-lehteen, Tieteen Kuvalehteen sekä National Geographic -lehteen pääsee tutustumaan yleensä aivan naurettavan halvalla! Näiden lehtitarjoukset ovat jopa 6,90 euroa kaksi lehteä sekä lisäksi tarjoukseen saa vielä tilaajalahjan perään.

Näiden lehtien mukana tulevat tilaajalahjatkin ovat erittäin laadukkaita, arvoltaan useimmiten jopa lähempänä 100 euroa. Näissä lehdissä lehtitarjoukset ovat kuitenkin aina kestotilauksia, joten mikäli et halua jatkaa tilausta tarjouksen päätyttyä, ole tarkkana ja peruuta lehtesi ajoissa, sillä se jatkuu automaattisesti.

Myös monista muista lehdistä on aika aloin uskomattoman halpoja tarjouksia, kuten kolme lehteä 9,90 euroa tai kaksi lehteä tähän hintaan. Näin halvassa hinnassa ei ole mitään muuta taka-ajatusta, kuin se, että saadaan lukija tutustutettua lehteen ja ihastumaan tähän sekä tietysti jäämään kestotilaajaksi. Ei siis tarvitse pelätä mitään yllätyslaskuja perästä.

Edulliset tarjoukset eivät kuitenkaan ole aina voimassa ja ne vaihtuvat. Jos siis sinua kiinnostavasta lehdestä on voimassa todella hyvä tarjous, se todellakin kannattaa käyttää heti hyväksi! Niitä ei ole koko ajan.