#

Lehden tilaaminen lahjaksi

 

Lehden tilaaminen lahjaksi netistä

Mikä olisikaan mukavampaa kuin antaa ystävälle tai perheenjäsenelle kiva lehti lahjaksi, ja vaikka vuoden jokaisena kuukautena. Lehden tilaaminen lahjaksi tuo vaihtelua sekä lahjan antajalle että sen saajalle. Joskus voi olla vaikea keksiä sopivaa lahjaa ja lahjaostosten tekeminenkin voi olla työlästä ja aikaa vievää. Lehti on mukava "lahjapaketti", jonka voi tilata vaikkapa tupaantuliaisiksi, häälahjaksi, syntymäpäivälahjaksi tai joululahjaksi.
 

 

Laajasta lehtivalikoimasta löytyy jokaiselle jotain: terveys ja hyvinvointi, vapaa-aika, ruoka ja muoti, musiikki, sarjakuvat, lemmikit ja paljon muuta. Ei pidä unohtaa myöskään päivittäisiä sanomalehtiä. Netistä löytyy useita verkkopalvelusivuja, joista löytyy lehti jokaiseen makuun ja jokaiselle ikäryhmälle.


 

 

 

Lehden tilaaminen verkkopalvelusta

Lehden tilaaminen verkkopalvelusta on helppoa. Sinun tarvitsee vain etsiä haluamasi lehti verkkopalvelusivun listasta, napsauttaa lehden esittelysivun Tilaustietoihin-painiketta, valita haluamasi jakso ja napsauttaa Tilaus-painiketta. Tämän jälkeen annat osoitetietosi ja valitset Jatka. Avautuvalta sivulta pääset vielä tarkistamaan antamasi tiedot. Takaisin-painikkeen avulla pääset tekemään niihin korjauksia ja Tilaan-painikkeen avulla voit lähettää tilauksesi.
 

Saat tilausvahvistuksen heti sähköpostiisi ja myöhemmin myös antamaasi laskutusosoitteeseen.

Lahjatilauksen tekeminen

 

 

Lehden tilaaminen lahjaksi on yhtä helppoa kuin tilaaminen normaalistikin. Omien tietojesi lisäksi annat vain vastaanottajan tiedot verkkosivulla siihen varattuun tilaan, lasku lähetetään Sinulle ja lehdet toimitetaan lahjan saajan osoitteeseen! Lehdet houkuttelevat usein tilaajia hyvälaatuisilla, ilmaisilla tilaajalahjoilla. Monissa paikoissa lahjat ovat erittäin hyvälaatuisia ja etua saattaa kertyä parhaassa tapauksessa monen kymmenen euron arvosta. Tämä on helppo ja suosittu tapa hankkia halvalla hienoja lahjoja sekä tavaroita, joita ei muuten tulisi ostettua. Monet tilaajalahjat ovat varsin arvokkaita ja mielenkiintoisia. Elektroniikkaa (mp3-soittimia, dvd-levyjä), hyötytarvikkeita (mm. tietokonelaukkuja, Led-lamppuja), asusteita, kaikkea kivaa ja hyödyllistä ruoanlaittoon sekä keittiöön liittyviä tarvikkeita ja laitteita on tarjolla laidasta laitaan. Joidenkin lahjojen saaminen saattaa kuitenkin vaatia pitempiaikaisen tilauksen, kun taas joihinkin lahjoihin vaaditaan vain muutaman numeron tilaus. Kannattaa lukea aina lehden tilausehdot ennen tilausta, ettet tee vahingossa sellaista tilausta, jota et halua. Tarjoukset ja ehdot voivat muuttua..

Tilausvaihtoehdot

Kestotilaus on edullisin ja vaivattomin tilausmuoto. Sinun ei tarvitse huolehtia tilauksesi uudistamisesta ja tilaus on voimassa, kunnes toisin ilmoitat. Lahjaedut ovat myös parhaimmat ja monipuolisimmat, kun teet kestotilauksen. Määräaikaistilaus on voimassa aina vain tilatun jakson verran, esimerkiksi kolme kuukautta. Muista uudistaa tilauksesi hyvissä ajoin, jotta lehti tulee haluttuun osoitteeseen keskeytyksettä. Näiden kahden tilausvaihtoehdon lisäksi löytyy myös opiskelijatilaus ja viikonlopputilaus. Opiskelijatilaus on tarkoitettu henkilölle, joka opiskelee päätoimisesti, asuu omassa taloudessaan ja opiskelu on ammattiin valmistavaa. Lehden voi tilata omaan opiskelijatalouteen. Opiskelijatilauksen voi tehdä joko määräaikaisena tai kestotilauksena. Opiskelijakestoa koskevat kaikki normaalit kestotilaajan edut. Opiskelijakestotilaus on voimassa enintään 5 vuotta.
 

Näköislehti on sähköinen kopio paperisesta sanomalehdestä. Näköislehteä voi selata sivu sivulta tietokoneen ruudulla haluamassaan järjestyksessä. Voit lukea seitsemän edellisen päivän lehtiä (ei koske irtonumerotilauksia) ja etsiä juttuja myös hakutoiminnon avulla.
 

Näköislehden ostaminen verkkomaksulla tai tekstiviestillä edellyttää ensimmäisellä kerralla rekisteröitymistä.
 

Ulkomaantilauksen voi tehdä lehden verkkopalvelussa valitsemalla tilauslomakkeelta tilaustavaksi Ulkomaantilaus tai puhelimitse soittamalla lehden asiakaspalveluun. Ulkomaille tilattavan lehden tilaushintaan lisätään aina lehtikohtaiset postituskulut. Lehtikohtaiset postituskulut voi tarkistaa lehden puhelinpalvelusta. Yhden lehden postituksen hinta vaihtelee lehden ja kohdemaan mukaan. Tilauksen kokonaishinnan saa kertomalla lehtikohtaisen postimaksun tilaukseen kuuluvien numeroiden lukumäärällä ja lisäämällä saadun summan normaaliin kotimaan tilaushintaan.
 

Lehti saapuu perille n. 8-12 arkipäivän kuluttua ilmestymispäivästä kohdemaan mukaan. Valitettavasti tilaajalahjoja ei usein postiteta ulkomaille.