#

Kulttuuri- ja elämäntapalehdet itselle tai lahjaksi!

Kulttuuri ja elämäntapa

Ekoilua, henkistymistä, tanssia ja teatteria, musiikkia, politiikkaa, taidetta, pop-kulttuuria... Suomessa on oma lehti kaikelle tälle ja vielä enemmällekin! Lähes jokainen löytää laajasta lehtivalikoimasta lehden, josta voi saada tukea omalle elämäntyylilleen. Lue lisää >

Image

13 lehteä nyt 69,00€+ TILAAJALAHJA

Voi hyvin

6 lehteä nyt 34,90€

Meidän mökki

6 lehteä nyt 34,90€

Valitut Palat

6 lehteä nyt 25,00€

Hangup

3 lehteä nyt 20,00€

Aarre

4 lehteä nyt 35,60€+ TILAAJALAHJA

Teatteri&Tanssi+Sirkus

6 lehteä nyt 59,00€

Skärgård

4 lehteä nyt 61,00€

Tosi Elämää

12 lehteä nyt 38,35€

Maalla

5 lehteä nyt 49,00€

Parnasso

4 lehteä nyt 38,00€

Inferno

6 lehteä nyt 50,90€

Kotimaa

13 lehteä nyt 21,00€

Nära

3 lehteä nyt 26,00€

Meidän Suomi

5 lehteä nyt 34,90€+ TILAAJALAHJA

Nyyrikki

26 lehteä nyt 83,85€

Retki

3 lehteä nyt 14,90€

Kulttuuri- ja elämäntapalehdet

Ekoilua, henkistymistä, tanssia ja teatteria, musiikkia, politiikkaa, taidetta, pop-kulttuuria... Suomessa on oma lehti kaikelle tälle ja vielä enemmällekin! Lähes jokainen löytää laajasta lehtivalikoimasta lehden, josta voi saada tukea omalle elämäntyylilleen.

Esimerkiksi kevyt, sisustamista ja pinnallista, materiaan keskittyvää elämäntyyliä edustavalle löytyy todella paljon erilaisia lehtiä. Suomi onkin sisustajien luvattu maa! Myös sisustuslehtien luvattu maa, sillä niitä syntyy koko ajan uusia, aikana, jolloin netti valtaa alaa painetulta medialta.

Suosittuja kevyen elämäntavan lehtiä ovat esimerkiksi Gloria. Image taas on monipuolinen sekoitus pop-kulttuuria, hieman rosoisia erilaisia alakulttuureja sekä sallittua vastahankaa. Image räväyttää sopivasti, mutta ei ole liikaa vastaa, jotta ei jäisi ihan periferiaan.

Henkistä ja hengellistä elämäntapaa taas löytyy esimerkiksi Voi Hyvin -lehdestä sekä kristillisistä Askel ja Tosi Elämää lehdistä. Kristillinen Kotimaa lehti taas on todella aktiivinen uskonnollinen foorumi paitsi painettuna myös netissä. Ekoelo taas on ihan omaa lajiaan oleva, ekologista ja kestävää elämää painottava, suhteellisen uusi lehti.

Musiikkia, taidetta, teatteria ja muuta kulttuuria löytyy Teatteri&Tanssi+Sirkus lehdestä, jonka välissä ilmestyy todella kätevä luettelo koko Suomen kulttuuritapahtumista. Parnasso taas Suomen johtava kirjallisen kulttuurin lehti.