Kolmiokirja

Kauneimmat käsityöt tarjousTosi Elämää tarjousHelpot Mega Ristikot  tarjousGluteeniton Leivonta tarjousHyväntuulen Ristikot tarjousHyväntuulen Sokkelot ja Sanahaut tarjousHyväntuulen Tavuristikot tarjousIisakin Siluettiristikot tarjousKrypto-Leijona tarjousLääkäri tarjousNyyrikki tarjousRistikko Raketti tarjousRistikko-Leijona tarjousRistikko-Mestari tarjousRistikko-Potti tarjousRistikkopaketti (3 lehteä) tarjousRistikkosuosikit tarjousSudoku Ässä tarjous

Kolmiokirja Oy on kotimainen mediayhtiö, jolla on jo reilun sadan vuoden kokemus ristikkojen, viihde- sekä harrastelehtien julkaisijana. Valikoimissa on suosituiksi nousseiden ristikoiden lisäksi paljon jännitys- sekä romantiikkakirjallisuutta.

 

Aikakausilehdistä Kolmiokirjan tunnetuin on varmasti nuorille naisille suunnattu Regina, joka ilmestyy kuukausittain. Lehti käsittelee parisuhdeongelmia, seurustelua, kauneutta ja muotia. Mukana on myös romanttisia novelleja, joita on ihana lukea sateisena päivänä vällyjen alla. Reginan lisäksi muita Kolmiokirjan julkaisemia aikakausilehtiä ovat Käsityöt, Tosi Elämää ja Nyyrikki. Käsityöt-lehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa, ja siinä on runsaasti vinkkejä eri askarteluihin. Mukana on myös paljon kaavoja. Tosi Elämää-lehti kertoo aidoista suomalaiskohtaloista. Nyyrikki taas on perinteikäs viihdelehti, jota on julkaistu jo yli 100 vuotta. Tämä julkaisu ilmestyy joka toinen viikko.

 

Kolmiokirja on kenties tunnetuin suomalainen ristikoiden julkaisija. Kolmiokirjalla on paljon ristikoita eri vaikeusasteilla. Myös kokeneemmille ristikonrustaajille löytyy haastavia vaihtoehtoja. Vaikeusasteeltaan helpommat ristikot taas soveltuvat hyvin aloittelijalle.

 

Aikakausilehtien ja ristikoiden lisäksi Kolmiokirjan julkaisuihin kuuluvat myös erilaiset pokkarit. Pokkarivalikoimassa on tällä hetkellä mm. Timantti-, Lääkäri-, Regina- sekä Rikos ja Rakkaus -sarjan julkaisuja. Kaikki nämä pokkarit tihkuvat jännitystä sekä romantiikkaa.

 

Kolmiokirja lyhyesti

  • Kotimainen perinteikäs mediayhtiö jolla on jo reilun 100 vuoden kokemus alalta
  • Tunnettu aikakausilehdistään kuten Reginasta, sekä eri vaikeustason ristikkolehdistään
  • Julkaisee myös paljon romantiikka- ja jännitysaiheisia pokkareita

 

 

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Helena Väisänen
Mistä voi ostaa tämän vuoden jo ilmestyneitä lehtiä, Oulussa?
hautakorpi anja5
Mistä voisin löytää uuden Sanahakukirjan. Minulla on nro 12. Koska ilmestyy uusi?
Admin:
Hei, tarkoittanet tätä: https://www.kolmiokirja.fi/ristikkokirjat/suuri-sanahakukirja-p-73.html

Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?