#

Suosituimmat kirjakerhot lapsille ja nuorille

Parhaat kirjakerhot

Erilaisten lasten kirjakerhot ovat todella hyvä tuki lukemaan oppimiseen! Kuukausittain ilmestyvä oma kirja on varmasti yksi parhaista kannustimista lukemiseen, samoin kuin kuukausittain ilmestyvä oma lehti!

Lukemaan oppimisen avuksi oivallinen kirjakerho on esimerkiksi todella suosittu Vaukirjakerho, joka kasvaa lapsen mukana ihan vastasyntyneestä saakka. Samalta julkaisijalta on ihana Twinsy kirjakerho, joka on suunnattu juuri lukemaan opetteleville lapsille sekä jo lukemaan oppineille. Lukemaan opetteleville Aku Ankka faneille kannattaa tilata Aku Ankka Juniori, joka on aivan loistava lehti ja tablettisovellus avuksi opettelemisessa!

Vaikka moni kirjakerho on viime vuosina lopettanut, lasten kirjakerhoissa on edelleenkin valinnan varaa! Nallekerhossa on aivan ihania nallekirjoja, jotka tulevat kotiin kuukaudenkirjoina. Sanoman Lasten Omassa Klubissa taas on teemoittain kirjakerhomaisia kampanjoita, kuten esimerkiksi entistä Prinsessa kirjakerhoa vastaava kampanja tytöille. Tässä kampanjassa prisenssakirjapaketteja tulee kotiin määräaikaisen ajan, esimerkiksi kolme kuukautta, ja sitten kirjakerho loppuu automaattisesti. Satukirjaston ihanat iltasadut taas sopivat jokaiseen lapsiperheeseen, olivat lapset isoja tai pieniä.

Isommille lapsille, lähinnä tytöille on pari ihanaa kirjakerhoa, kuten Girl It tyttöjen kirjakerho sekä heppakirjakerho Penny Girl. Näistäkin tulee kuukausittain paketti kotiin. Liittyessä saa ilmaisen kirjapaketin vain postikulujen hinnalla.

Aikuisten kirjakerhoista on toiminnassa enää Otavamedian Suuri Suomalainen kirjakerho, joka on toiminut samanlaisena jo kymmeniä vuosia. Edelleen uusimmat bestsellerit tulevat automaattisesti kotiin kirjapakettina. Liittyessä saa ostaa kolme kirjaa eurolla kappale. Eränkävijän kirjakerho on myös Otavamedian kirjakerho, jossa eräaiheisia kirjoja voi ostaa alennettuun hintaan. Kuukauden kirja tulee kotiin noin 10 kertaa vuodessa.

Elisa Kirja ei suorastaan ole kirjakerho, mutta jos haluaa ilmaisia e-kirjoja ja muutenkin tutustua e-kirjojen maailmaan, kannattaa kirjautua Elisa Kirjan asiakkaaksi. Sieltä saa automaattisesti ilmaiseksi yli 400 e-kirjaa, klassikoita Suomesta ja maailmalta. Lisäksi pääsee hyödyntämään Elisa Kirjan hyviä tarjoksia.