#

Karprint lehdet netistä

Karprint lehdet ja tarjoukset

Ase & Erä

8 lehteä nyt 65,00€

Luontaisterveys

10 lehteä nyt 73,00€

Hevosmaailma

6 lehteä nyt 43,00€

Kiinteistö ja isännöinti

8 lehteä nyt 65,00€

SenioriTERVEYS

8 lehteä nyt 56,00€

Kissafani

6 lehteä nyt 43,00€

Sielunpeili

6 lehteä nyt 46,00€

Talomestari

6 lehteä nyt 38,00€

Antiikki ja Taide

6 lehteä nyt 39,00€

Karprint tarjoaa laadukasta lukemista

Karprint on kotimainen jo 60-luvulla perustettu mediayritys, joka on tunnettu erityisesti aikakausilehdistään. Lehtivalikoima on laaja, ja Karprintin lehtiä myydään esimerkiksi R-kioskien ja muiden kauppojen lehtipisteissä.

Valikoimiin kuuluu paljon sopivia lehtiä eläinten ystäville, kuten Hevosmaailma, Kissafani sekä Meidän Koira. Terveyden ylläpidosta kiinnostuneille varttuneemmille kuluttajille löytyy muun muassa Senioriterveys ja Luontaisterveys. Jälkimmäinen lehti soveltuu myös nuoremmille luontaistuotteista kiinnostuneille. Muita Karprintin julkaisuja ovat esimerkiksi Ase ja Erä-lehti metsästämisestä kiinnostuneille, sekä kiinteistöhuollon ammattilaisille suunnattu Kiinteistö ja Isännöinti. Jokainen löytää varmasti itseään kiinnostavan Karprint-lehden.

Karprintillä on myös kiva sisustus- ja antiikkilehti Antiikki ja Taide, joka on todellinen keräilijöiden lehti. Tässä lehdessä kerrotaan tarinoita vanhoista esineistä, keräilytavaroista sekä vieraillaan kivoissa kodeissa, joissa arvostetaan taidetta ja antiikkia.

Aikakausi- ja ammattilehtien lisäksi Karprint julkaisee myös paikallislehtiä kuten Karkkilan Tienoo, Lopen Lehti sekä Luoteis-Uusimaa. Helsinkiläisille taas varmasti tuttuja ovat kaupunkilehdet kuten Kallio, Munkin Seutu sekä Rööperin Lehti.

Kaprint lehtien tilaus

Kaikki Karprintin lehdet ja muut julkaisut on helppo tilata internetistä. Kaupunkilehtiä jaetaan ilmaiseksi esimerkiksi eri päivittäistavarakaupoissa ja apteekeissa. Karprintin virallista tilauspalvelua on helppo käyttää. Menet vain sen julkaisun kohdalle, joka sinua kiinnostaa ja klikkaat itsesi tilauspalveluun. Lomakkeen täyttää viidessä minuutissa. Tilauksen voit tehdä joko kesto-, määräaikais- tai kampanjatilauksena.

Karprint lyhyesti
  • Kotimainen 60-luvulla perustettu perheyritys, joka julkaisee laajalti eri alojen lehtiä
  • Kustantaa usean alan harrastelehtiä
  • Julkaisee myös paikallis- ja kaupunkilehtiä
  • Lehdet on helposti tilattavissa netistä klikkaamalla esimerkiksi tässä artikkelissa yllä olevia lehden kuvia

Karprint lehtien peruutus

Karprintin tilatut lehdet voi peruuttaa lehtien kotisivuilla syöttämällä peruutuslomakkeeseen osoitetietosi ja asiakasnumerosi. Asiakasnumero löytyy lehden osoitekentästä tai laskusta. Pääset suoraan tilauksen peruutuslomakkeeseen klikkaamalla alla olevaa linkkiä:

Antiikki ja taide

Ase & Erä

Bodytreeni

Ekoelo

Hevosmaailma

Kiinteistö ja Isännöinti

Kissafani

Luontaisterveys

Meidän Koira

SenioriTERVEYS

Sielunpeili

Talomestari

Mikäli peruutus ei onnistu netissä tai olet hukannut asiakasnumerosi, soita suoraan toimitukseen. Yhteystiedot ovat alla.

Karprint Oy yhteystiedot

 

Osoite: Vanha Turuntie 371, 03150 Huhmari

Puhelin: 09-4139 7300
Faksi: 09-4139 7405

etunimi.sukunimi@karprint.fi

www.karprint.fi