#

Lehdet

#

Seiska ja muut juorulehdet kiinnostavat

Juorulehdet ovat viihdyttäviä lehtiä, joiden pääsisältö koostuu ihmisiä kiinnostavista uusimmista juoruista. Useimmat juorulehdet, kuten Seiska ja Katso, ilmestyvät viikoittain ja pitävät siten lukijansa ajan tasalla siitä, mitä meillä ja maailmalla tapahtuu. Muista lehdistä poiketen ovat juorulehdet yleensä ihmisten yksityiselämästä kertomiseen painottuneita. Juorulehdissä paljastetaan sekä kotimaisten että ulkomaisten julkkisten elämästä tapahtumia, joita ei voi lukea muista lehdistä. Juorulehdissä kerrotaan muun muassa julkkisten vaatevalinnoista, asuntokaupoista, ihmissuhteista, matkoista ja muusta mielenkiintoisesta. Näitä paljastuksia julkkisten yksityiselämästä voi seurata vain juorulehdistä, jotka seuraavat aktiivisesti kiinnostavien julkimoiden elämää. Juorulehdet kertovat aina, mitä milloinkin on tapahtunut ja mitkä aiheet ovat juuri nyt pinnalla.

Juorulehtiä seurataan viikottain koko Suomessa

Monet suomalaiset seuraavat säännöllisesti juorulehtien paljastuksia. Vaikka juorulehtien maine ainakaan nimensä perusteella ei ole kovin hyvä, ovat ne silti selvästi kansan suosiossa. Esimerkiksi Seiska-juorulehden lukijamäärät ovat huimat. Tilastojen mukaan suuri osa suomalaisista seuraa viikoittain juorulehtiä. Tilastojen luvut kertovatkin meille, että Seiska ja muut juorulehdet, kuten Hymy, kiinnostavat suomalaisia. Suomalaiset haluavat lukea viikoittain uusimmat juorut heti, kun Seiska kolahtaa postilaatikosta! Seiska ja muut juorulehdet kiinnostavat monia siksi, että he haluavat seurata idoliensa elämää pintaa syvemmältä. Valtamediasta poiketen juorulehdet tarjoavatkin aina kuumimmat juorut sekä kotimaisista että ulkomaisista idoleistamme. Juorulehtien avulla tavallinen kansalainen saa mahdollisuuden kurkistaa julkkisten arkeen. Juorulehtien lukeminen onkin terapeuttista, sillä se täyttää monien luonnollisen tarpeemme tirkistellä muiden tekemisiä. Juorulehtien paljastuksien lukeminen on jännittävää ja hauskaa. Juorulehtien lukeminen myös pitää tiedot julkkiksista ajan tasalla ja on samalla myös hyvin viihdyttävää. Juorulehtien artikkelit ovat helppolukuisia ja tarjoavat lukijalleen rentouttavia lukuhetkiä, jolloin voi heittää aivot narikkaan.

Juorut nousevat kuumimmiksi puheenaiheiksi

Juorulehdistä luetut kuumimmat juorut nousevat myös suosituimmiksi puheenaiheiksi, jotka kaikkien tulisi tietää. Juorulehtien uusimmista juoruista puhutaan niin kapakassa ja kahvipöydässä kuin kampaajantuolissakin. Julkkikset ovat puheenaiheena kovaa valuuttaa: päivän sensaatiot pitää tuntea! Kaikki haluavat tietää, mistä kaikki muut nyt puhuvat ja vitsailevat, ja siksi juorulehdet kiinnostavatkin kaikkia. Julkkiksien uusimmista kommelluksista puhuminen on paljon mielenkiinoisempaa kuin esimerkiksi säästä paasaaminen. Jotkut ajattelevat, että juorulehtien päämääränä on saattaa julkkikset naurunalaisiksi, mutta oikeasti asia on näin vain hyvin harvoissa tilanteissa. Tuolloin kyseessä on yleensä niin sanottu ”turha julkkis” tai julkisuudenkipeä B-luokan julkkis, joka huuliaan mutristelemalla tai esittämällä pöyristyttäviä kärjistyksiä yrittää taata paikkansa julkisuudessa. Kyseiset henkilöt ovatkin usein hyvin menestyksekkäitä omissa tavoitteissaan ja nousevat nopeasti koko kansan tietoisuuteen. Myös tämä on merkki siitä, että Seiska ja muut juorulehdet todella kiinnostavat suomalaisia.

Totuus on kuitenkin se, että Seiska ja muut juorulehdet kiinnostavat lukijakansaa siksi, että niiden välityksellä pääsee seuraamaan julkkisten arkea ja juhlaa pintaa syvemmältä. Monia kiinnostaa julkkisten asuvalinnat arkena. Pukeutuvatko hekin niin kuin tavikset? Myös punaisella matolla räpsityt valokuvat herättävät mielenkiintoa. Kenellä oli hienoin iltapuku? Kuka epäonnistui mauttomalla valinnallaan? Rahakkaiden julkkisten arkielämän luksus on myös monien mielenkiinnon kohde. Kuka teki onnistuneet venekaupat ja kenen jahti ajoi karille? Millainen on julkkisurheilijan uusi luksuskämppä? Kaikkia kiinnostavana aiheena juorulehdet tekevät paljastuksia myös julkkisten ihmissuhteista. Erityisesti parisuhteet kiinnostaa. Ketä huippumalli tapailee? Miksi poliitikon liitto kariutui? Kaiken tämän voit lukea juorulehdistä ajankohtaiseen tahtiin, sillä useimmat juorulehdet ilmestyvät viikoittain. Tilaamalla viikoittain ilmestyvän juorulehden, kuten esimerkiksi Seiskan, voit aktiivisesti seurata julkkisten kiinnostavaa elämää, idoliesi uusimpia käänteitä ja mikä tärkeintä, tiedät aina, mistä puhutaan.