#

Seiska ja muut juoru- ja viihdelehdet

Juoru- ja viihdelehtien tarjoukset

Juorulehdet ovat hyvää viihdettä, väitti kuka tahansa mitä tahansa! Mikä onkaan rentouttavampaa kuin lösähtää nojatuoliin tuorein Seiska-lehti nenän edessä ja nauraa mattien ja salarakkaiden uusimmille toilailuille!

Seiska on tietysti Suomessa viihde- ja juorulehtien ehdoton ykkönen. Seiska on siitä hauska lehti, että kukaan ei kysyttäessä myönnä sitä lukevansa, mutta kuitenkin se on ainakin lehtitilausten perusteella aivan todella suosittu lehti! Esimerkiksi Lehtitarjoukset.com sivustolla yksi suosituimmista. Seiskaa tilataankin aika paljon juuri netistä, etenkin silloin, kun siitä on tosi hyviä tarjouksia tai siinä on todella hyvät tilaajalahjat. Tilaajalahjat tulevat myös määräaikaisiin tilauksiin.

Seiskan tilaaja saa lukuoikeudet myös monipuoliseen SeiskaLiveen, eli Seiskan nettiversioon, jossa on kaikkea ekstraa tilaajalle. Kuten videoklippejä, juttuja lisää, omia sivuja suosituimmille julkkiksille jne.

Katso-lehti tulee varmasti hyvänä kakkosena, kun puhutaan Suomen juorulehtien top 10:sta! Katso-lehti ei ehkä ole yhtä revittelevä kuin Seiska, mutta siinä on yhtä monipuolisesti viikon telkkariohjelmat sekä laajat arvostelut ja esittelyt elokuvista ja sarjoista. Hymy taas on omassa sarjassaan viihdelehtien kentällä, silä se on tämän alan ensimmäinen lehti. Yksityisyydensuojaa koskeva lakipykäläkin on saanut nimensä Hymystä, kun sitä kutsutaan Lex Hymyksi.

Paljon televisiota katsovalle oikea viihdelehtivalinta on tietysti TV-maailma, sillä vaikka muissakin lehdissä on hyvin esittelyjä ja arvosteluja, TV-Maailmassa nämä on ihan omaa luokkaansa! Onhan koko lehti omistettu televisio-ohjelmien esittelylle.

Oma viihteenlajinsa on tietysti myös pelit, eli video- ja tietokonepelilehdet, joita on Suomessa ainakin pari kappaletta, Pelaaja-lehti sekä Pelit-lehti. Kaikki nämä lehdet on hyviä ideoita myös lahjaksi. Lahjatilaus on todella hyvä idea etenkin silloin, kun lahja on unohtunut ostaa ja tarvitaan jotain pikaisesti....