#

Seiska ja muut juoru- ja viihdelehdet

Juoru- ja viihdelehdet

Juorulehdet ovat hyvää viihdettä, väitti kuka tahansa mitä tahansa! Mikä onkaan rentouttavampaa kuin lösähtää nojatuoliin tuorein Seiska-lehti nenän edessä ja nauraa mattien ja salarakkaiden uusimmille toilailuille! Lue lisää >

Seiska

8 lehteä nyt 25,00€+ TILAAJALAHJA

Katso

55 lehteä nyt 75,00€+ TILAAJALAHJA

Seura

17 lehteä nyt 38,00€+ TILAAJALAHJA

Apu

13 lehteä nyt 34,90€

Timantti

3 lehteä nyt 19,90€

Alibi

6 lehteä nyt 39,00€

Hymy

6 lehteä nyt 39,00€

Juoru- ja viihdelehtien tarjoukset

Juorulehdet ovat hyvää viihdettä, väitti kuka tahansa mitä tahansa! Mikä onkaan rentouttavampaa kuin lösähtää nojatuoliin tuorein Seiska-lehti nenän edessä ja nauraa mattien ja salarakkaiden uusimmille toilailuille!

Seiska on tietysti Suomessa viihde- ja juorulehtien ehdoton ykkönen. Seiska on siitä hauska lehti, että kukaan ei kysyttäessä myönnä sitä lukevansa, mutta kuitenkin se on ainakin lehtitilausten perusteella aivan todella suosittu lehti! Esimerkiksi Lehtitarjoukset.com sivustolla yksi suosituimmista. Seiskaa tilataankin aika paljon juuri netistä, etenkin silloin, kun siitä on tosi hyviä tarjouksia tai siinä on todella hyvät tilaajalahjat. Tilaajalahjat tulevat myös määräaikaisiin tilauksiin.

Seiskan tilaaja saa lukuoikeudet myös monipuoliseen SeiskaLiveen, eli Seiskan nettiversioon, jossa on kaikkea ekstraa tilaajalle. Kuten videoklippejä, juttuja lisää, omia sivuja suosituimmille julkkiksille jne.

Katso-lehti tulee varmasti hyvänä kakkosena, kun puhutaan Suomen juorulehtien top 10:sta! Katso-lehti ei ehkä ole yhtä revittelevä kuin Seiska, mutta siinä on yhtä monipuolisesti viikon telkkariohjelmat sekä laajat arvostelut ja esittelyt elokuvista ja sarjoista. Hymy taas on omassa sarjassaan viihdelehtien kentällä, silä se on tämän alan ensimmäinen lehti. Yksityisyydensuojaa koskeva lakipykäläkin on saanut nimensä Hymystä, kun sitä kutsutaan Lex Hymyksi.

Paljon televisiota katsovalle oikea viihdelehtivalinta on tietysti TV-maailma, sillä vaikka muissakin lehdissä on hyvin esittelyjä ja arvosteluja, TV-Maailmassa nämä on ihan omaa luokkaansa! Onhan koko lehti omistettu televisio-ohjelmien esittelylle.

Oma viihteenlajinsa on tietysti myös pelit, eli video- ja tietokonepelilehdet, joita on Suomessa ainakin pari kappaletta, Pelaaja-lehti sekä Pelit-lehti. Kaikki nämä lehdet on hyviä ideoita myös lahjaksi. Lahjatilaus on todella hyvä idea etenkin silloin, kun lahja on unohtunut ostaa ja tarvitaan jotain pikaisesti....

Seiska ja muut juorulehdet kiinnostavat

Juorulehdet ovat viihdyttäviä lehtiä, joiden pääsisältö koostuu ihmisiä kiinnostavista uusimmista juoruista. Useimmat juorulehdet, kuten Seiska ja Katso, ilmestyvät viikoittain ja pitävät siten lukijansa ajan tasalla siitä, mitä meillä ja maailmalla tapahtuu. Muista lehdistä poiketen ovat juorulehdet yleensä ihmisten yksityiselämästä kertomiseen painottuneita. Juorulehdissä paljastetaan sekä kotimaisten että ulkomaisten julkkisten elämästä tapahtumia, joita ei voi lukea muista lehdistä. Juorulehdissä kerrotaan muun muassa julkkisten vaatevalinnoista, asuntokaupoista, ihmissuhteista, matkoista ja muusta mielenkiintoisesta. Näitä paljastuksia julkkisten yksityiselämästä voi seurata vain juorulehdistä, jotka seuraavat aktiivisesti kiinnostavien julkimoiden elämää. Juorulehdet kertovat aina, mitä milloinkin on tapahtunut ja mitkä aiheet ovat juuri nyt pinnalla.

Juorulehtiä seurataan viikottain koko Suomessa

Monet suomalaiset seuraavat säännöllisesti juorulehtien paljastuksia. Vaikka juorulehtien maine ainakaan nimensä perusteella ei ole kovin hyvä, ovat ne silti selvästi kansan suosiossa. Esimerkiksi Seiska-juorulehden lukijamäärät ovat huimat. Tilastojen mukaan suuri osa suomalaisista seuraa viikoittain juorulehtiä. Tilastojen luvut kertovatkin meille, että Seiska ja muut juorulehdet, kuten Hymy, kiinnostavat suomalaisia. Suomalaiset haluavat lukea viikoittain uusimmat juorut heti, kun Seiska kolahtaa postilaatikosta! Seiska ja muut juorulehdet kiinnostavat monia siksi, että he haluavat seurata idoliensa elämää pintaa syvemmältä. Valtamediasta poiketen juorulehdet tarjoavatkin aina kuumimmat juorut sekä kotimaisista että ulkomaisista idoleistamme. Juorulehtien avulla tavallinen kansalainen saa mahdollisuuden kurkistaa julkkisten arkeen. Juorulehtien lukeminen onkin terapeuttista, sillä se täyttää monien luonnollisen tarpeemme tirkistellä muiden tekemisiä. Juorulehtien paljastuksien lukeminen on jännittävää ja hauskaa. Juorulehtien lukeminen myös pitää tiedot julkkiksista ajan tasalla ja on samalla myös hyvin viihdyttävää. Juorulehtien artikkelit ovat helppolukuisia ja tarjoavat lukijalleen rentouttavia lukuhetkiä, jolloin voi heittää aivot narikkaan.

Juorut nousevat kuumimmiksi puheenaiheiksi

Juorulehdistä luetut kuumimmat juorut nousevat myös suosituimmiksi puheenaiheiksi, jotka kaikkien tulisi tietää. Juorulehtien uusimmista juoruista puhutaan niin kapakassa ja kahvipöydässä kuin kampaajantuolissakin. Julkkikset ovat puheenaiheena kovaa valuuttaa: päivän sensaatiot pitää tuntea! Kaikki haluavat tietää, mistä kaikki muut nyt puhuvat ja vitsailevat, ja siksi juorulehdet kiinnostavatkin kaikkia. Julkkiksien uusimmista kommelluksista puhuminen on paljon mielenkiinoisempaa kuin esimerkiksi säästä paasaaminen. Jotkut ajattelevat, että juorulehtien päämääränä on saattaa julkkikset naurunalaisiksi, mutta oikeasti asia on näin vain hyvin harvoissa tilanteissa. Tuolloin kyseessä on yleensä niin sanottu ”turha julkkis” tai julkisuudenkipeä B-luokan julkkis, joka huuliaan mutristelemalla tai esittämällä pöyristyttäviä kärjistyksiä yrittää taata paikkansa julkisuudessa. Kyseiset henkilöt ovatkin usein hyvin menestyksekkäitä omissa tavoitteissaan ja nousevat nopeasti koko kansan tietoisuuteen. Myös tämä on merkki siitä, että Seiska ja muut juorulehdet todella kiinnostavat suomalaisia.

Totuus on kuitenkin se, että Seiska ja muut juorulehdet kiinnostavat lukijakansaa siksi, että niiden välityksellä pääsee seuraamaan julkkisten arkea ja juhlaa pintaa syvemmältä. Monia kiinnostaa julkkisten asuvalinnat arkena. Pukeutuvatko hekin niin kuin tavikset? Myös punaisella matolla räpsityt valokuvat herättävät mielenkiintoa. Kenellä oli hienoin iltapuku? Kuka epäonnistui mauttomalla valinnallaan? Rahakkaiden julkkisten arkielämän luksus on myös monien mielenkiinnon kohde. Kuka teki onnistuneet venekaupat ja kenen jahti ajoi karille? Millainen on julkkisurheilijan uusi luksuskämppä? Kaikkia kiinnostavana aiheena juorulehdet tekevät paljastuksia myös julkkisten ihmissuhteista. Erityisesti parisuhteet kiinnostaa. Ketä huippumalli tapailee? Miksi poliitikon liitto kariutui? Kaiken tämän voit lukea juorulehdistä ajankohtaiseen tahtiin, sillä useimmat juorulehdet ilmestyvät viikoittain. Tilaamalla viikoittain ilmestyvän juorulehden, kuten esimerkiksi Seiskan, voit aktiivisesti seurata julkkisten kiinnostavaa elämää, idoliesi uusimpia käänteitä ja mikä tärkeintä, tiedät aina, mistä puhutaan.