#

H-Town lehdet Pelaaja ja Anime

H-Town kustantaa Pelaajaa ja Anime -lehtiä

Pelaaja

6 lehteä nyt 33,00€

Anime

4 lehteä nyt 39,00€

H-Town on modernin ajanvietteen asiantuntija. H-Townin kustantamat lehdet ja verkkomediat vievät sinut tutustumaan videopelien, tietokonepelien ja japanilaisen populaarikulttuurin maailmaan. H-Townin tuotteet tarjoavat autenttisen näkökulman uusiin maailmoihin ja harrastuksiin Suomesta Japaniin asti!

H-Townin lehdet nuorille

H-Townin kustantamiin lehtiin kuuluvat mm. PELAA!, Pelaaja WoW-lehdet ja Anime-lehti. Lehdistä saat uusia vinkkejä pelaamiseen ja tietoa pelimaailman kehittymisestä ja uusimmista trendeistä. Myös pelilehtien arvosteluista tulee olemaan hyötyä uusien pelien tai konsoliuutuuksien hankinnan tullessa ajankohtaiseksi.

H-Town on suomalainen modernin ajanvietteen kustantaja, joka tarjoaa mahdollisuuden erikoiharrastajien lukea peli ja anime uutuuksista suomenkielellä, ja tuo alan harrastajat yhteen.

Anime-harrastajien ykköslehti Anime kertoo japanisen populaarikulttuurin kehityksestä ja tuo kirsikkakukkien maan mielikuviksekkaimmat Animehahmot postiluukkuusi läpi kesän ja talven. Anime on Suomen mittakaavassa vielä melko uusi harrastuslaji lapsille. Anime verkkoportaalin ja Anime-lehden kautta Suomen Animeharrastajat löytävät toisensa ja uuden cosplay miitin suunnittelu voi alkaa!

H-Town kustantaja

H-Townin tarjoaa myös kattavan valikoiman peli- ja animeaiheisia verkkomedioita. Verkkomedioiden kautta pääset tutustumaan lehtien sisältöön myös digimuodossa. H-Townin digimuotoiset lehdet kulkevat kätevästi vaikka koko vuosikertana mukanasi tabletissa tai älypuhelimessa. H-Townin kustantamat lehdet ja pelituotteet keskittyvät moderniin ajanvietteeseen – ei siis juututa lehteilemään uusinta painosta sohvannurkkaan, pelaaminen on elämäntapa!


 

H-Town tiivistetysti

  • Kustantaa peli- ja animeaiheisia lehtiä ja verkkomedioita
  • Kustannettaviin tuotteisiin kuuluu mm. PELAA, Pelaaja WoW-lehdet ja Anime-lehdet
  • Kustannettavista lehdistä myös verkkoversiot