#

Fokus Media lehdet autoja, sisustusta ja tekniikkaa

Fokus Media Finland Oy:n lehdet ja sisällö

Auto Bild

7 lehteä nyt 29,90€+ TILAAJALAHJA

Antiikki & Design

6 lehteä nyt 29,90€+ TILAAJALAHJA

GTi Magazine

11 lehteä nyt 45,00€+ TILAAJALAHJA

FIT

11 lehteä nyt 45,00€

Koti & keittiö

7 lehteä nyt 29,90€+ TILAAJALAHJA

Hifimaailma

5 lehteä nyt 29,90€+ TILAAJALAHJA

Pelit

7 lehteä nyt 29,90€+ TILAAJALAHJA

V8

6 lehteä nyt 29,90€+ TILAAJALAHJA

Glorian Antiikki & Design

6 lehteä nyt 29,90€

Fokus Media Finland Oy on suomalainen harrastuslehtiin sekä asiakaslehtien kustantamiseen erikoistunut mediayhtiö, joka tuottaa myös markkinointisisältöjä yrityksille. Julkaisukanavat ovat printti, verkko ja sosiaalinen media.

 

Fokus Media Finland julkaisee yhdeksää omaa harrastelehteä: Plaza kotia, Pelit lehteä, V8, Gti Magazine, GEO, Antiikki&Design, AutoBild, HifiMaailma sekä Fit-lehti. Lehtien kirjo on laaja, tarjoaa viihdettä ja tietoa niin miehille kuin naisillekin, ja jokainen lehti tuotetaan täysin rautaisten ammattilaisten toimin.

Fokus Median lehdet monipuolisia

Plaza Koti on kaunis ja monipuolinen sisustuslehti, joka ottaa raikkaalla tavalla huomioon sesongin. Antiikki&Design on antiikkiin ja designiin erikoistunut lehti, jossa on paljon tietoa niin keräilijöille kuin antiikista ja designista muuten vain kiinnostuneille. Pelit lehti on videopelien erikoislehti, kun taas HifiMaailma lehti keskittyy tekniikkaan. Autolehtiä Fokus Medialla on useita, vanhojen autojen V8, Gti Magazine sekä AutoBild, jotka molemmat ovat käännöslehtiä saksasta. GEO on huikea luonto- ja yhteiskuntaan keskittyvä lehti, jossa riittää lukemista koko perheelle.

Fit-lehti uusin tulokas

Uusin tulokas Fokus Medialla on Fit-lehti, jonka se osti Allerilta alkuvuodesta 2017. Fit-lehti on Suomen suosituin liikunta ja terveys lehti. Fit on erityisesti suunnattu nuoremmille liikkujille, jotka ovat itse liikunnan lisäksi kiinnotuneita urheilumuodista, laitteista jne. Fit esittelee uusimmat trendit ja tutkimukset liikunnasta, ravitsemuksesta, dieeteistä ja terveydestä, antaa ihanat ja terveelliset ruokaohjeet, tsemppaa, kannustaa, antaa vaihtoehtoja, inspiroi ja muistuttaa myös kohtuuden ja levon tarpeesta.

Fokus Media Finland asiakaslehdet

Fokus Media Finland tuottaa ja julkaisee asiakaslehtiä tilauksista sekä sisältöjä ja sisältömarkkinointia niin printtiin, sosiaaliseen mediaan kuin nettiinkin. Tästä kannattaa kysellä lisää suoraan yritykseltä.

Fokus Media lehtien peruutus

Fokus Median lehdet voi lopettaa ja peruuttaa milloin tahansa. Voit soittaa, lähettää sähköpostia, kirjeen tai ottaa yhteyttä nettisivujen lomakkeen kautta peruuttaaksesi lehden.

 

Fokus Media nettilomake

 

Lähetä peruutuskirje osoitteeseen: Fokus Media/Nesenta Oy, Hirsalantie 11, 02420 Jorvas

 

Tilauksen peruutus asiakaspalveluumme 020 7354 130, arkipäivisin klo 8-17. Hinta lankapuhelinliittymästä 8,35 snt/puhelu + 7,02 snt/min, matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puhelu + 17,17 snt/min.

Fokus Media Finland Oy Yhteystiedot

Hämeentie 153 C,

00560 Helsinki

Y-tunnus 2618356-2

Puhelin: 020 7354 130, arkipäivisin klo 8-17