#

Suosituimmat englanninkieliset lehdet netistä

Englanninkieliset lehdet

Suomessa kotiin voi tilata lukuisia englanninkielisiä lehtiä, joko ihan vain prepatakseen englanninkielen taitoaan, tai siksi, että esimerkiksi oman alan tai harrastuksen erikoislehteä ei julkaista suomeksi ollenkaan. Lue lisää >

Time

26 lehteä nyt 52,00€

Good Housekeeping

12 lehteä nyt 143,00€

The Economist

51 lehteä nyt 289,00€

BBC Top Gear

13 lehteä nyt 108,75€

Harvard Business Review

6 lehteä nyt 145,00€

Guardian Weekly

52 lehteä nyt 245,00€

Fine Woodworking

7 lehteä nyt 72,00€

Handguns

6 lehteä nyt 51,00€

Good Food

12 lehteä nyt 98,00€

Four Wheeler

12 lehteä nyt 57,00€

Englanninkieliset lehdet suoraan kotiin

Suomessa kotiin voi tilata lukuisia englanninkielisiä lehtiä, joko ihan vain prepatakseen englanninkielen taitoaan, tai siksi, että esimerkiksi oman alan tai harrastuksen erikoislehteä ei julkaista suomeksi ollenkaan.

Esimerkiksi USAsta tilataan Suomeen useita eri lehtiä. Nuorten naisten suosikki on Cosmopolitan USA sekä teinien suosikki Seventeen. Lisäksi Yhdysvalloista tulee hyviä eri alojen erikoislehtiä, kuten laadukas leivontalehti Good Food, puutöiden erikoislehti Fine Woodworking, mönkijälehti Four Wheeler, aselehti Handguns, ilmailulehti Edge, skeittilehti Hangup, sekä fitness ja kehonrakennuslehdet Muscle & Fitness.

Britanniasta sen sijaan saamme tilata yhteiskunnallisia, kiinnostavia viikkolehtiä, kuten Time ja Gueardian Weekly, jotka molemmat toimivat hyvin silloin, kun haluaa tilatun lehden avulla parantaa omaa kielitaitoaan. Naistenlehti Harper's Bazaar on niinikään kiinnostava, samoin kuin kodin lehti Hemmets Journal. Sarjakuvista löytyy ainakin Simpson Comics englanniksi.