Egmont Kustannus lehdet & lehtitarjoukset

 

Systeri tarjousGoal tarjousHevoshullu tarjousMuumi tarjousTop Model tarjousPets Suomi tarjousKarvinen tarjousJääkiekkolehti tarjousTex Willer tarjousBamse tarjousSpider Man tarjousKorkeajännitys tarjousHemmets Journal tarjousHälge tarjousJulia tarjousKalle Anka & Co tarjousKalle Ankas Pocket tarjousKnasen tarjousLEGO Ninjago tarjousNära tarjousPets Ruotsi tarjousTom och Jerry tarjousUti vår hage tarjous

Egmont Kustannus on Suomen monipuolisimpia lasten- ja nuortenlehtien kustantajia. Egmont Kustannuksen valikoimiin kuuluu sarjakuvia, pelejä, palapelejä, väritys- ja puuhakirjoja, askartelutuotteita sekä harraste- ja nuortenlehtiä.

 

 

Egmont Kustannuksen harrastelehdissä korostuvat poikien harrastukset: jääkiekkolehtiä yhtiö julkaisee jopa kahta, kotimaista Jääkiekkolehteä sekä ulkomaista Pro Hockeytä, josta on olemassa sekä suomenkielinen että ruotsinkielinen versio. Lisäksi listalla on Suomen ainoa jalkapallolehti Goal, joka niinikään on kansainvälinen lehti.

 

Egmontin lasten- ja nuortenlehdissä on monia ykkössuosikkeja: Hevoshullu, Systeri, Muumit ja Karvinen vetävät lasten- ja nuortenlehtien kuuminta kärkeä. Näiden lisäksi yhtiö kustantaa kymmentä muuta nuorten ja lasten suosikkia. Aikuisten sarjakuvalehtiä Egmont Kustannus julkaisee myös reilua kymmentä, joista tutuimpia ovat Korkeajännitys ja Tex Willer.

Egmont kirjat ja värityskirjat

Egmont Kustannus panostaa lehdissään paitsi kiinnostavaan sisältöön myös lehtien kehittävyyteen, onhan kyseessä nimenomaan lastenlehdet. Egmont kustantaa lastenkirjoja lähinnä Disneyn aiheista, ja nämä kirjat on suunniteltu kehittämään pienten ja isompien lasten havainnointikykyä, hahmotusta jne. Kirjoissa on on kurkistuskirjoja sekä kirjoja eri aiheista, kuten eläimistä.

 

Lisäksi Egmont kustannus kustantaa väritys- ja puuhakirjoja isommille. Näissä on kehittäviä tehtäviä kuten pisteestä pisteeseen tehtäviä. Egmontin kirjoja ja värityskirjoja voi ostaa lehtipisteistä sekä tavarataloista. Kaikkia lehtiä taas voi tilata Lehtitarjoukset.com sivustolta muun muassa.

 

Lasten ja nuortenlehtien kuuminta hottia!

 

Egmont Kustannuksen tuotteissa seikkailevat lasten rakastamat Disney-hahmot, Muumit, Ella ja Aleksi, Angry Birds, Barbie, Hello Kitty sekä monet muut lasten suosikit. Egmont kustannukset painotuotteissa esitellään myös nousevat lasten ja nuorten trendit, ja uusimmat animaatiohahmot maailmalta.

 

Egmont Kustannuksen tuoteperheiden avulla lapsi saa inspiraatiota ja innostusta kehittää itseään, kirjat ja pelit toimivat motivoivina askartelu- ja ajanvietemateriaaleina. Monien lasten aika menee nykyään pääasiassa tietokoneella. Käsinkosketeltavat lelut, palapelit ja askartelutuotteet kehittävät lapsen sosiaalisia vuorovaikutustaitoja sekä motoorisia kykyjä. Egmont Kustannuksen laadukkaat tuotteet luotsaavat lapsen satuhahmojen maailmaan ja antavat mielikuvitukselle siivet.

 

Hinnat Egmont Kustannuksen tuotteissa ovat aina edulliset ja kilpailukykyiset. Toimitusvarmuudesta vastaavat toimiva logistiikkaketju, ja selkeät verkkosivut joilla Egmont Kustannuksen tuotteet ja tuoteperheet on esitelty selkeästi ja houkuttelevasti. Nettisivujen kautta löydät helposti lasten lempihahmojen uutuudet. Olipa kiikarissa syntymäpäivä-, joulu-, tai nimipäivälahja – Egmont Kustannuksen kautta löydät lahjan joka kestää aikaa.

 

 

Egmont kustannus lyhyesti:

 

  • Kustantaa lasten ja nuorten lehtiä, sarjakuvia, pelejä, palapelejä, väriys- ja puuhakirjoja, askartelutuotteita sekä harrastelehtiä
  • Tuoteperheitä mm. Angry Birds, Muumit, Disney-hahmot, Hello Kitty ja Barbie
  • Laadukkaita lasten ja nuorten tuotteita jotka kehittävät lasten hahmotuskykyä ja motoriikkaa

 

Egmont lehtien peruutukset

Egmontin lehdet voi peruuttaa netissä kirjautumalla Egmontin asiakaspalveluun omalla asiakasnumerolla ja sähköpostiosoitteella, tai soittamalla sekä sähköpostilla.

 

Netissä

http://otavamedia.fi/kirjaudu/

 

Peru tilaus puhelimella

Puh. 09 8566 8399 (arkisin klo 8-18) 

 

Sähköpostilla

tilaajapalvelu@egmont.fi

 

Yhteystiedot

 

Egmont Kustannus Oy Ab

Puhelin (09) 156 665
Aukioloaika ma-pe 8-17
asiakaspalvelu@otavamedia.fi
Sähköposti  palaute@egmont.fi
Käyntiosoite: Vuorikatu 14 A (4. krs), 00100 Helsinki
Postiosoite: Egmont Kustannus Oy Ab
PL 1269
00101 Helsinki

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?