Bonnier lehdet & lehtitarjoukset

Kunto Plus tarjousNational Geographic tarjousTieteen kuvalehti Historia tarjousTee Itse tarjousTieteen kuvalehti tarjousDigikuva tarjousKotimikro tarjousBookbeat tarjous

 

Bonnier Julkaisut (Publications)

Bonnier-lehdetBonnier Publications Oy on erikoisaikakauslehtiä sekä elämäntapalehtiä julkaiseva kustannustalo. Suomessa toimiva Bonnier Publications Oy on Tanskassa pääkonttoria pitävän Bonnier Publications yhtiön tytäryhtiö. Bonnie Publications on osa Bonnier-konsernia, johon kuuluu myös muita aikakauslehtiyhtiöitä, jotka julkaisevat yhteensä noin 150 nimikettä maailmanlaajuisesti. Bonnier-konsernin aikakauslehtiyhtiöt toimivat Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa, Suomessa sekä Venäjällä. Bonnier Publications on kansainvälinen yritys, joka julkaisee laadukkaita ja trendikkäitä erikoisaikakausilehtiä, ja tarjoaa ajankohtaisia aiheita lukijoilleen. Lehdet ilmestyvät samanlaisella sisällöllä mutta eri kielillä eri maissa. Suosituin kansainvälisesti julkaistu lehti on Tieteen kuvalehti, jota julkaistaan 15 maassa.

 

Media-alan edelläkävijä

 

 

 

Pienenä konttorina aloittanut Bonnier Publications on kasvanut vakaasti suureksi mediataloksi. Yritys on alansa edelläkävijä: Kustannustalo luo omat markkinansa ja on siten aina askeleen edellä muita. Menestyksen takana on bisnesstrategia, joka nojaa jatkuvaan kasvuun, laatuun, rehellisyyteen ja rohkeuteen. Bonnier Publications seuraa ajan ilmiöitä ja tarjoaa tänään luettavaksi sitä, mistä huomenna puhutaan. Sen tavoitteena onkin tehdä kustantamisesta taidetta ja löytää aina uusia ja mielenkiintoisia aiheita. Bonnier Publications on dynaaminen yhtiö, joka kehittyy ja muuttuu sekä kehittää ja muuttaa jatkuvasti: se on media-alan rohkea edelläkävijä.

 

Trendit sekä ajan ilmiöt tarkasti tunteva kustannustalo löytää kohderyhmät ja tietää, miten rakentaa lehtikonseptit. Kustannustalon lehtitarjonnasta löytyy mielenkiintoista ja inspiroivaa luettavaa kaikille. Bonnier Publications tuntee lukijat hyvin ja osaa siten konseptoida tuotteensa täsmällisesti. Bonnier hyödyntää lukijoiden tuntemusta myös siten, että se pystyy vaikuttamaan suoraan asiakkaisiinsa luoden uusia ilmiöitä ja asenteita. Kehittäminen ja vaikuttaminen ovatkin yhtiön tärkeimpiä tavoitteita. Suomen lehtimarkkinat ovat pelialana melko rajoittuneet, mutta Bonnier Publications on onnistunut aina luomaan uutta ja löytämään markkinoilta tilaa uusille lehdille.

 

Life style -aikakauslehtiä valikoiduille kohderyhmille

Tieteenkuvalehti ja Tieteenkuvalehti historiaHuiman suosion saavuttanut Tieteen Kuvalehti on Bonnier Publications yhtiön kannattavin tuote. 18 kertaa vuodessa ilmestyvän lehden jokaisella numerolla on noin 3 miljoonaa lukijaa eri maissa. Tieteen Kuvalehti on tiedeaikakauslehti, joka kertoo selkokielellä, kuvia apuna käyttäen tieteen maailman uusimmista tuulista ja kehityksistä. Lehden artikkelit ovat lehden toimittajien sekä tieteen ammattilaisten yhdessä laatimia ja siten ne onnistuvatkin selittämään vaikeatajuisetkin aiheet mielenkiintoisella tavalla. Bonnier Publications julkaisee myös Tieteen Kuvalehti Historia -lehteä, joka on tieteellisiä artikkeleita sisältävä historia-aiheinen aikakauslehti. Vuodessa 18 kertaa ilmestyvän lehden artikkelit kertovat asiantuntevalla sekä viihdyttävällä tavalla historiallisista tapahtumista tarjoten myös kuvitusta historian syövereistä. National Geographic Suomi sen sijaan on 12 kertaa vuodessa ilmestyvä aikakauslehti, joka perehdyttää lukijansa mitä mielenkiintoisimpiin aiheisiin, joita lehti seuraa ympäri maailman. Lehden tavaramerkkeihin kuuluvat korkealaatuiset valokuvat sekä huolellisesti kirjoitetut artikkelit, jotka kertovat luonnosta, kulttuureista, tieteestä, tutkimusmatkoista, historiasta sekä avaruudesta.

 

Digikuva ja kotimikroKotiMikro on Bonnierilta tietotekniikasta kiinnostuneille suunniteltu lehti, joka ilmestyy 18 kertaa vuodessa. Lehti on suunnattu tavallisille tietokoneen käyttäjille, jotka haluvat oppia hyödyntämään pc-laitteistonsa ominaisuuksia parhaalla mahdollisella tavalla. Digikuva sen sijaan on erityisesti digitaalisesta valokuvauksesta kiinnostuneille neuvoa-antava lehti. Sekä KotiMikron että Digikuvan jokaisen numeron mukana tulee cd, joka sisältää käytännöllistä aiheeseen liittyvää lisämateriaalia.

 

Bonnier Publicationsin Tee Itse -lehti on erikoislehti lukijoille, joita kiinnostaa kodin kunnostaminen, nikkarointi, rakentaminen ja remontointi.

 

Kuntoplus, Olivia ja Evita ovat suosittuja Bonnierin naistenlehtiäBonnierilla oli ennen myös klassisia naistenlehtiä: sisustuslehti Divaani, sekä naistenlehdet Olivia ja Evita. Sittemmin nämä lehdet on kokonaan lopetettu.

Divaani oli life style -lehti sisustamisesta kiinnostuneille: se tarjoaa lukijalleen ideoita ostossuunnitelmiin sekä sisustamisratkaisuihin.Olivia ja Evita olivat naisten elämän pieniä sekä suuria kysymyksiä käsitteleviä naistenlehtiä. Olivia oli kolmikymppisille naisille suunnattu lehti, jonka keskeisiä aihealueita olivat ihmissuhteet, kauneus, muoti, kulttuuri ja ruoka. Lähinnä nelikymppisille suunnattu Evita oli moderni naistenlehti, joka käsitteli muun muassa terveyttä ja hyvinvointia sekä muotia, kauneutta ja ruokaa.

Kunto Plus on liikuntaan, kuntoiluun ja ruokavalioon keskittyvä lehti, joka motivoi kuntoilijaa saavuttamaan tavoitteensa. Kunto Plus on edelleen yksi ehdottomasti suosituimmista ja monipuolisimmista liikuntalehdistä.

 

 

Bonnier lehtien peruutus

Bonnierin julkaisemien lehtien, KuntoPlus, Kotimikro, digiKuva, National Geographic, Tee Itse, Tieteen Kuvalehti Historia sekä Tieteen Kuvalehti, peruuttaminen onnistuu joko netissä tai puhelimella. Netissä täytyy kirjautua Bonnierin asiakaspalveluun asiakasnumerolla ja postinumerolla. Oma asiakasnumero löytyy jokaisen lehden osoitekentästä tai laskusta.

 

Peruuta tilaus netissä

Bonnier

 

Puhelimella

+358 (0)20 7608 560 Ark. 9.00-16.00

Automaatti 24H +358 (0)20 7608 590

Puhelun hinta (alv 24%) lankapuhelimesta 8,28 snt/puhelu +7 snt/minuutti ja matkapuhelimesta 8,28 snt/puhelu + 17 snt/minuutti

 

Huom. Lehtien peruutukset tulee tehdä suoraan Bonnierille. Tälle sivulle jätetyt lehtien peruutukset tai muutokset eivät välity perille. 

Bonnierin yhteystiedot

 

Bonnier Publications Oy asiakaspalvelu
Siltasaarenkatu 18-20 A
00530 Helsinki

 

Puhelinpalvelu
Puhelin: 0207 608 560
Arkisin klo 8.30–16.00
 

Sähköposti: asiakaspalvelu[miukumauku]bonnier.fi

 

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Mia Mironoff
Haluan ottaa maksuttomasti yhteyttä asiakaspalveluunne. Miten toimia? Sähköpostiosoitettanne ei löydy mistään verkosta. Tällainen ei ole nykyaikaa. Asia koskee mainontaa, jota lähetätte edesmenneen isäni osoitteeseen. Voitteko ystävällisesti lopettaa sen kiitos. En halua maksaa ylikalliita puhelinkuluja siitä, että pyydän mainonnan lopettamista tällaisessa tapauksessa enkä haluaisi käsitellä asiaani julkisesti. Ainoa tapa saada teihin yhteys?!
Admin:
Hei, lehtitarjoukset.com ei tee asiakaspalvelua vaan sinun tulee olla yhteydessä suoraan Bonnieriin. Terveisin, Lehtitarjoukset.com ylläpito
Jami5
Itsellä lehden peruuttaminen puhelimitse sujui erittäin mallikkaasti. Nou prob
Samuli Pöntinen2
Asiakaspalvelun taso oli todella heikko. Automaatti kertoi, että voin hoitaa asiani netin kautta, joten menin nettiin ja yritin peruuttaa tilausta. Sivusto kehoitti soittamaan tässä tapauksessa asiakaspalveluun, joka oli juuri sulkeutunut. Asiakaspalvelussa voi pelata vain Bonnierin omalla asiakasnumerolla - outoa, että hetu yms. ei toimisi. Asiakasnumeron on helpompi joutua vieraisiin käsiin. Asiakaspalvelijan asenne oli syvältä ja jätti itselle huonon mielen. Pienen peruutuksen tekemiseen meni huomattavasti aikaa ja vaivaa. Jätti sen verran huonon maun suuhun, että jaksoi kirjailla tällaisen valitusvirren.
Sanna Malm1
Olin jo tilaamassa historiaa. Spankin electron kortti ei käy ja tilisiirto maksaa lisää 1e. Ja kun valitset tilisiirron - tulee punaisella txt että korttimaksujen lahjat tulee perille nopeammin! Ainoastaan Nordea ja oko tai luottokortti ovat hyväksyttäviä maksuja. Vain kaksi pankkia! Törkeää! Asiakaspalvelun meiliä ei löytynyt, maksullisia numeroita oli kyllä. Ja postiosoite.. ha ha. Meni tosi kauan että löysin palautteeseen paikan joka ei maksa. Ja yhtäkkiä olinkin tilannut lehdet, luulin että maksan verkkopankissa mutta kai sieltä tulee lasku - vaikka lasku sanaa ei mainittu. Tää on ihan hanurista tänä tekniikan aikana. Nyt laittakaa paremmat ehdot maksamiselle, tää on ihan älytöntä noin suuressa konsernissa! Ja luin paljon muita kommentteja jotka eivät olleet positiivisia. Tsempatkaa Hei, lehtiala on muutenkin vaikeuksissa, tämä ei teitä auta ainakaan. Sanna Malm
Kari3
Ehdottomasti kiinnitettävä huomiota Teeitse lehden käännöksiin. Harkkoa sanotaan laataksi, leikkauspintaa uraksi, katkoteräveistä taittoteräveitseksi ja lukuisia muita suoranaisia asiavirheitä.
Tenho Tikkanen
Ostaessani muutaman numero Tee Itse tarjouksen mukana oli 5 l 1- Tor TCH-PRO mittaulaite. Laitteen mukana oli paristo, laite ei toimi, vaikka olen vaihtanut uuden pariston. Olenko joutunut huijatuksi? Tenho Tikkanen
Admin:
Hei Tenho, ole yhteydessä suoraan Bonnierin asiakaspalveluun. Tämän kautta viestisi ei heitä tavoita. Yhteystiedot löydät tältä sivulta. Terveisin, Lehtitarjoukset.com ylläpito
Teemu5
Mistä ihmeestä te ihmiset kirjoittelette ja valitatte? En tunnista kuvaamianne ongelmia lainkaan, olen tilannut Tieteen Kuvalehteä, National Geographicia ja jotakin Historia-sarjan lehteä useampaan kertaan, lähinnä tilaajalahjojen vuoksi. Olen tehnyt ohjeiden mukaan, mennyt nettisivulle peruuttamaan tilaukseni kun se on ollut mahdollista. Asiakasnumeron näpyttelyn jälkeen saan sähköpostiini vahvistuksen peruutuksesta ja siinä se! Tilaajalahjat ovat tulleet ajallaan, suunnilleen luvatusti. En saa provikkaa lausunnostani, jotenkin vain kammoan valituksianne yksinkertaisista asioista. Lukekaa ohjeet tai ottakaa lukuopetusta!
Liisa Ahola1
Tilasin lahjaksi Tieteen kuvalehden ja maksoin laskun 17.7. Lehti ei kuitenkaan ole mennyt lahjan saajalle. ei se kyllä ole tullut minullekaan. Raha kelpaa, mutta vastiketta sille ei tule. Siis ihan ala-arvoista palvelua.
On
se kumma kun tekee puhelimella Bonnierille peruutuksen ja pitää näppäillä asiakasnumero jotta pääsee eteenpäin. Sitten vastataan puheluun ja TAAS kysytään asiakasnumeroa. Minkä ihmeen takia se pitää näpytellä ensin jos tieto ei minnekään siirry? Noo taas muistinkin miksi en tältä kustantajalta mitään tilaa...
Kari Pulkkinen1
Mitä ihmettä tämä on kun tulee lehden mukana laskun näköinen paperi, mutta eurojen kohdalla vain tähtiä. Monta numeroa tullut ns. tutustumistarjouksen jälkeen ilmaiseksi? Haluan kuitenkin peruuttaa lehden, mutta asiakaspalvelusivuja ei löydy? Minulla on sellainen tunne, että minua huijataan jotenkin, ja jossain vaiheessa tulee isompi lasku. Laittakaas nyt osoite jonne voin lähettää kirjallisen peruutuksen!
Admin:
Hei, olet Bonnierin asiakas et meidän, joten ole yhteydessä suoraan Bonnierin asiakaspalveluun selvittääksesi tilauksesi tilan. Yhteystiedot löydät tältä sivulta ylempää. Terveisin, Lehtitarjoukset.com ylläpito
V**tu1
Eikö teitä v***u suoramarkkinoitikielto päde!
Tuomo Veijonen1
On se ihmepulju. Pirteä puhelinmyyjä kinuaa tilausta Tieteen Kuvalehdestä. 2 numeroa tarjoushintaan 9,75. Kolme tilaajalahjavaihtoehtoa. Tein puhelintilauksen ja ilmoitin tilaajalahjavaihtoehdoksi säähavaintotutkan. Lehdet tuli ajallaan ja maksoin laskun. Kaksi viikkoa maksun jälkeen tuli muistutuslasku! Tilaajalahjaa ei tietenkään näkynyt. Hoidin asian pitkän jonotuksen jälkeen puhelimitse. Sanoivat, että heitä lasku roskikseen ja että tilaajalahjat ovat loppu ja lisää ei saada! Tarjosivat tilalle jotain veitsisarjaa ym. joille minulla ei mitään tarvetta. Tieteen Kuvalehti on sinänsä tasokas julkaisu. Ei kannata lähteä näihin vedätyksiin mukaan, seuraa vain pettymyksiä.
Jussi Mäkelä1
Ei ole kehumista Bonnierin lehtitilauksissa. Selityksiä löytyy kyllä toimitukset jostain kaukaa ja syvältä. Ovat 2 numeroa viimeiset mitä tilasin.
marjatta1
Bonnier on huonosti toimiva.. myös minä peruutin tilaukseni kirjeellä, koska en päässyt läpi puhelimella eikä ollut varaa jonottaa tunteja. peruutus tehtiin ennenkuin 2 viikkoa oli kulunut.. silti lehtiä tippui tämän tästä. Piti tulla myös vahvistus sähköpostiin, josta olisin nähnyt mitä? olen mahdollisesti tilannut. sitä vahvistusta ei ole tullut.. juuri kävin taas entiset sp:t läpi. Perintäkirjeellä uhkailtiin ja lasku uusi tuli taas. Kun lehden peruutus on tehty määräajassa niin miksi lähetetään vielä edelleen uusia lehtiä. Nyt kun maksan lehdet niin lupauksessa oli myös joku ihme ranneke ... jos se ala tulla niin otanpa yhteyttä taas..
lotta
Minkä takia bonnier on alkanut lähettää mainoksiaan sähköpostiini vaikka en ole koskaan ollut tilaaja tai ollut muutoinkaan tekemisissä?? Miten roskapostitus saadaan estettyä?
Marja Laine1
Puhelinmyyjän kautta tilasin Tieteen Kuvalehden. Luulin tilanneeni suomalaisen Tiede-lehden. Lehti tuli eilen. En halua sitä. Sain väärää informaatiota mielestäni. Peruin puhelimella tilaukseni. Nyt en tiedä pitääkö minun maksaa lasku, joka tuli ensimmäisen lehden mukana. Lehden voi perua kahden viikon sisällä. Näin laki määrää. Te ette vastaa sähköposteihin, ette ilmoita osoitteittanne. Olette piiloutuneet puhelinnumeroiden taakse. Niihin soittamalla saa jonottaa minuutteja, jopa puoli tuntia. Maksu on aika kova. Tämä markkinointitapanne on jo aikaisemminkin herättänyt närää. Kerran sain GB-laitteen jostakin tilauksesta. Se ei koskaan toiminut. Kukaan ei sitä osannut käyttää! Nyt on luvassa kehon mittauslaite, joka on varmaankin samaa tasoa. Haluan peruuttaa tämä Tieteen Kuvalehden ensimmäisestä numerosta lähtien ja haluan tietää onko puhelinperuutukseni tullut perille! Odottelen vastaustanne. Terveisin, Marja Laine
saranen heimo1
miksi teillä ei ole suoraa e-mail osoitetta peruutuksiin joku hppt: osoite ja puhelinkin taitaa olla maksullinen vain tilattaessa ilmainen outoa no täytyy hakea tuo kierto osite terv; H.S
astrid kuusisto1
kysyisin miksette vastaa viesteihin kun kysyin lahjasta tabletti joka pitäis kuvata ja videoita en ole saanut vastaustanne on vaan oman naaman näkeminen ei voi kuvata miten tää laite toimii kiitos
heimo saranen2
hei tästä jo toistakuukautta ja tilasin juurikin sen kellon vuoksi mutta kelloa ei kuulu sen piti viivytysten ( suuren kysynnän vuoksi loppunut jne )piti tulla viikolla 26 näin ilmoitettiin joten olisi kiva jos se vaikka tulisikin piakkoin
Mika pystynen2
tilasin tieteen kuvalehden historia eipä tilaaja lahjaa kuulu,ihmetouhua.olen kyl perunut tilauksen,mut takki pitäis tulla kuitenkin.sama homma kunto plus lehden kanssa eipä aktiivisuus ranneketta näy. että rupee ahistaa kyl pikku hiljaa..jep jep kesää odotellessa.
Admin:
Hei, tilaajalahjojen toimituksessa kestää usein pidempi aika. Lähtökohtaisesti tilaajalahjat lähetetään vasta jonkin ajan päästä siitä kun tilaus on tehty. Usein ennen tilaajalahjaa ehtii tulla useampikin lehti. Kaikkein suosituimmissa lehtitarjouksissa tilaajalahjat voivat myös loppua kesken mikä saattaa viivästyttää lahjan saamista. Jos lehden tilauksesta on kulut yli kolme kuukautta suosittelen olemaan yhteydessä suoraan lehden asiakapalveluun.
Heli Tuorilainen
Tilasin vahingossa uutiskirjeet. Yritin perua. Laitoin jo muuten teille viestin, silti uutiskirjeitä tulee! En pääse perumaan netin kautta, koska koneeni ei hyväksy roskapostisuodatuksen takia. Pyydän poistamaan postituksen.Minulle tulee ja saa tulla paperisena Tee Itse lehti osoite:Kiviahontie 12.70820 Kuopio
Admin:
Hei, Bonnierin uutiskirjeen peruminen ei onnistu meidän sivujen kautta. Ole yhteydessä suoraan Bonnierin asiakaspalveluun, niin saat asiat eteenpäin.

Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?