#

Bonnier lehdet tarjoaa mielenkiintoista luettavaa

Bonnier lehdet & tarjoukset

Tieteen kuvalehti Historia

2 lehteä nyt 5,90€+ TILAAJALAHJA

Tieteen kuvalehti

3 lehteä nyt 9,90€

Kunto Plus

3 lehteä nyt 24,90€+ TILAAJALAHJA

Tee Itse

2 lehteä nyt 15,90€+ TILAAJALAHJA

Digikuva

3 lehteä nyt 15,90€+ TILAAJALAHJA

Kotimikro

9 lehteä nyt 53,90€

Bonnier Julkaisut (Publications)

Bonnier-lehdetBonnier Publications Oy on erikoisaikakauslehtiä sekä elämäntapalehtiä julkaiseva kustannustalo. Suomessa toimiva Bonnier Publications Oy on Tanskassa pääkonttoria pitävän Bonnier Publications yhtiön tytäryhtiö. Bonnie Publications on osa Bonnier-konsernia, johon kuuluu myös muita aikakauslehtiyhtiöitä, jotka julkaisevat yhteensä noin 150 nimikettä maailmanlaajuisesti. Bonnier-konsernin aikakauslehtiyhtiöt toimivat Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa, Suomessa sekä Venäjällä. Bonnier Publications on kansainvälinen yritys, joka julkaisee laadukkaita ja trendikkäitä erikoisaikakausilehtiä, ja tarjoaa ajankohtaisia aiheita lukijoilleen. Lehdet ilmestyvät samanlaisella sisällöllä mutta eri kielillä eri maissa. Suosituin kansainvälisesti julkaistu lehti on Tieteen kuvalehti, jota julkaistaan 15 maassa.

Media-alan edelläkävijä

Pienenä konttorina aloittanut Bonnier Publications on kasvanut vakaasti suureksi mediataloksi. Yritys on alansa edelläkävijä: Kustannustalo luo omat markkinansa ja on siten aina askeleen edellä muita. Menestyksen takana on bisnesstrategia, joka nojaa jatkuvaan kasvuun, laatuun, rehellisyyteen ja rohkeuteen. Bonnier Publications seuraa ajan ilmiöitä ja tarjoaa tänään luettavaksi sitä, mistä huomenna puhutaan. Sen tavoitteena onkin tehdä kustantamisesta taidetta ja löytää aina uusia ja mielenkiintoisia aiheita. Bonnier Publications on dynaaminen yhtiö, joka kehittyy ja muuttuu sekä kehittää ja muuttaa jatkuvasti: se on media-alan rohkea edelläkävijä.

Trendit sekä ajan ilmiöt tarkasti tunteva kustannustalo löytää kohderyhmät ja tietää, miten rakentaa lehtikonseptit. Kustannustalon lehtitarjonnasta löytyy mielenkiintoista ja inspiroivaa luettavaa kaikille. Bonnier Publications tuntee lukijat hyvin ja osaa siten konseptoida tuotteensa täsmällisesti. Bonnier hyödyntää lukijoiden tuntemusta myös siten, että se pystyy vaikuttamaan suoraan asiakkaisiinsa luoden uusia ilmiöitä ja asenteita. Kehittäminen ja vaikuttaminen ovatkin yhtiön tärkeimpiä tavoitteita. Suomen lehtimarkkinat ovat pelialana melko rajoittuneet, mutta Bonnier Publications on onnistunut aina luomaan uutta ja löytämään markkinoilta tilaa uusille lehdille.

Life style -aikakauslehtiä valikoiduille kohderyhmille

Tieteenkuvalehti ja Tieteenkuvalehti historiaHuiman suosion saavuttanut Tieteen Kuvalehti on Bonnier Publications yhtiön kannattavin tuote. 18 kertaa vuodessa ilmestyvän lehden jokaisella numerolla on noin 3 miljoonaa lukijaa eri maissa. Tieteen Kuvalehti on tiedeaikakauslehti, joka kertoo selkokielellä, kuvia apuna käyttäen tieteen maailman uusimmista tuulista ja kehityksistä. Lehden artikkelit ovat lehden toimittajien sekä tieteen ammattilaisten yhdessä laatimia ja siten ne onnistuvatkin selittämään vaikeatajuisetkin aiheet mielenkiintoisella tavalla. Bonnier Publications julkaisee myös Tieteen Kuvalehti Historia -lehteä, joka on tieteellisiä artikkeleita sisältävä historia-aiheinen aikakauslehti. Vuodessa 18 kertaa ilmestyvän lehden artikkelit kertovat asiantuntevalla sekä viihdyttävällä tavalla historiallisista tapahtumista tarjoten myös kuvitusta historian syövereistä. National Geographic Suomi sen sijaan on 12 kertaa vuodessa ilmestyvä aikakauslehti, joka perehdyttää lukijansa mitä mielenkiintoisimpiin aiheisiin, joita lehti seuraa ympäri maailman. Lehden tavaramerkkeihin kuuluvat korkealaatuiset valokuvat sekä huolellisesti kirjoitetut artikkelit, jotka kertovat luonnosta, kulttuureista, tieteestä, tutkimusmatkoista, historiasta sekä avaruudesta.

Digikuva ja kotimikroKotiMikro on Bonnierilta tietotekniikasta kiinnostuneille suunniteltu lehti, joka ilmestyy 18 kertaa vuodessa. Lehti on suunnattu tavallisille tietokoneen käyttäjille, jotka haluvat oppia hyödyntämään pc-laitteistonsa ominaisuuksia parhaalla mahdollisella tavalla. Digikuva sen sijaan on erityisesti digitaalisesta valokuvauksesta kiinnostuneille neuvoa-antava lehti. Sekä KotiMikron että Digikuvan jokaisen numeron mukana tulee cd, joka sisältää käytännöllistä aiheeseen liittyvää lisämateriaalia.

Bonnier Publicationsin Tee Itse -lehti on erikoislehti lukijoille, joita kiinnostaa kodin kunnostaminen, nikkarointi, rakentaminen ja remontointi.

Kuntoplus, Olivia ja Evita ovat suosittuja Bonnierin naistenlehtiäBonnierilla oli ennen myös klassisia naistenlehtiä: sisustuslehti Divaani, sekä naistenlehdet Olivia ja Evita. Sittemmin nämä lehdet on kokonaan lopetettu.

Divaani oli life style -lehti sisustamisesta kiinnostuneille: se tarjoaa lukijalleen ideoita ostossuunnitelmiin sekä sisustamisratkaisuihin.Olivia ja Evita olivat naisten elämän pieniä sekä suuria kysymyksiä käsitteleviä naistenlehtiä. Olivia oli kolmikymppisille naisille suunnattu lehti, jonka keskeisiä aihealueita olivat ihmissuhteet, kauneus, muoti, kulttuuri ja ruoka. Lähinnä nelikymppisille suunnattu Evita oli moderni naistenlehti, joka käsitteli muun muassa terveyttä ja hyvinvointia sekä muotia, kauneutta ja ruokaa.

Kunto Plus on liikuntaan, kuntoiluun ja ruokavalioon keskittyvä lehti, joka motivoi kuntoilijaa saavuttamaan tavoitteensa. Kunto Plus on edelleen yksi ehdottomasti suosituimmista ja monipuolisimmista liikuntalehdistä.

Wype on digitaalinen palvelu koko perheelle

Wype on Bonnierin digitaalinen palvelu, missä asiakas saa käyttöönsä 8 lehteä, joita voi lukea 5 eri laitteella ja lehtiä voi myös ladata laitteille. Wype-palvelu sisältää seuraavat Bonnierin lehdet: Tieteen Kuvalehti, Kunto Plus, Tieteen Kuvalehti Historia, National Geographic, Kotimikro, Digikuva, Tee Itse ja Historia. Wype toimii kuukausimaksuisena, jolloin asiakas saa 20 lehteä käyttöönsä joka kuukausi hintaan 12€. Bonnier tarjoaa tutustumiskuukauden ensin ilmaiseksi. Wype on erittäin kätevä myös ulkomaanmatkoilla, koska palvelussa asiakas voi ladata lehtiä eri laitteille ja lukea niitä sitten myöhemmin ilman nettiyhteyttä. Wype palvelussa asiakas voi myös kätevästi aina jatkaa siitä kohti artikkelia, mihin on viime kerralla jäänyt. Mobiiliartikkeleita on myös mukava lukea puhelimella, kun kuvien latautuminen ei haittaa lukemista ja artikkeli näkyy hyvin tekstimuodossa. Wype tarjoilee erilaisia lehtiä luettavaksi koko perheelle, joten jokaiselle löytyy varmasti joka kuukausi mieluista luettavaa. Wypen avulla voi myös kätevästi tutustua eri lehtiin edulliseen kuukausihintaan.  

Bonnier lehtien peruutus

Bonnierin julkaisemien lehtien, KuntoPlus, Kotimikro, digiKuva, National Geographic, Tee Itse, Tieteen Kuvalehti Historia sekä Tieteen Kuvalehti, peruuttaminen onnistuu joko netissä tai puhelimella. Netissä täytyy kirjautua Bonnierin asiakaspalveluun asiakasnumerolla ja postinumerolla. Oma asiakasnumero löytyy jokaisen lehden osoitekentästä tai laskusta.

Peruuta tilaus netissä

Bonnier

Puhelimella

+358 (0)20 7608 560 Ark. 9.00-16.00

Automaatti 24H +358 (0)20 7608 590

Puhelun hinta (alv 24%) lankapuhelimesta 8,28 snt/puhelu +7 snt/minuutti ja matkapuhelimesta 8,28 snt/puhelu + 17 snt/minuutti

Huom. Lehtien peruutukset tulee tehdä suoraan Bonnierille. Tälle sivulle jätetyt lehtien peruutukset tai muutokset eivät välity perille. 

Bonnierin yhteystiedot

Bonnier Publications Oy asiakaspalvelu
Siltasaarenkatu 18-20 A
00530 Helsinki

Puhelinpalvelu
Puhelin: 0207 608 560
Arkisin klo 8.30–16.00

Sähköposti: asiakaspalvelu[miukumauku]bonnier.fi