#

Lehdet

#

Auto, vene ja moottorilehdet tarjouksessa

Auto, vene ja moottorilehdet netistä

Kiinnostaako uudet vai vanhat autot? Tuunaus ja nopeat autot? Tai jopa isot autot, rekat ja työkoneet? Kenties haluatkin tietää asuntoautoista ja karavaanarimeinigistä?

Suomessa on todella paljon erilaisia auto- sekä muita moottorilehtiä, jokaiseen harrastukseen ja makuun löytyy varmasti omansa. Ja jos ei löydy, aina voi tilata netistä esimerkiksi englanninkielisen autolehden.

Autolehdistä suosituin ja kuuluisin on 100 prosenttisesti suomalainen Tuulilasi-lehti, jolla on myös netissä todella aktiivinen nettilehti. Tuulilasi panostaa todella paljon laadukkaaseen, lukijaa hyödyttävään sisältöön, kuten erilasiin auto- ja rengasvertailuihin. Näitä rengasvertailuja käyttävät ja lainaavat myös muut suomalaiset mediat.

Autolehdissä todellakin on varaa mistä valita: jos tuunaus kiinnostaa, niin oikea lehtivalinta on Tuning, AutoBild, AutoSound tai GTi Magazine. Vanhoja tai amerikan autoja harrastavalle taas Amerikan Rauta, V8 tai Klassikot lehti ovat hyvä valinta.

Hyviä harrastelehtiä on toki muillekin moottoriurheilulajeille kuin autoiluun. MK-lehti on moottorikelkkailun erikoislehti, Bike-lehti taas moottoripyöräilyn erikoislehti. Ajolinja ja Auto, tekniikka ja kuljetus ovat enemmänkin raskaankaluston ammattilehtiä tai harrastelehtiä.

Vauhdin Maailma on moottoriurheilun yleislehti, jossa käsitellään eri menopelejä vähän laidasta laitaan. Tekniikan Maailma niinikään on tekniikan alan yleislehti, ja se keskittyy nimenomaan siihen tekniseen puoleen, ei niinkään vauhtiin.

Veneilijöille on niinikään omat lehtendä. Vene-lehti on todella suosittu lehti, sillä sillä on todella aktiivinen nettilehti omine venepörsseineen ja venenetteineen. Kippari-lehti niinikään on veneilijöiden oma lehti.

Karavaanareiden oma lehti taas on Camber lehti, joka esittelee niin asuntoautouutuudet kuin vanhat klassikotkin. Karavaanareiden hyvä yleislehti on Suomen Karavaanariyhdistyksen julkaisema Caravan-lehti. Siinä on juttua sekä vaunuista että autoista kuin  myös matkailusta yleensä.

Lähes kaikkien autolehtien mukana saa yleensä jonkinlaisen käytännöllisen ja kivan tilaajalahjan, jotka toki vaihtuvat aika tiuhaan. Voit seurata, millaisia tilaajalahjoja tällä hetkelä on tarjolla netistä täältä.