#

Käsityö- ja askartelulehdet tarjouksessa

Askartelu- ja käsityölehdet

Askartelu- ja käsityölehdissä on Suomessa todella paljon valinnan varaa! Varsinkin, kun nykyään on helppo netistä monia lehtiä myös englanniksi ja ruotsiksi ja muita kansainvälisiä lehtiä, joista voi poimia aina tuoreimmat ideat. Lue lisää >

Suuri käsityö

5 lehteä nyt 29,90€+ TILAAJALAHJA

Taika

3 lehteä nyt 29,50€

Kauneimmat Käsityöt

7 lehteä nyt 48,30€

Moda

6 lehteä nyt 35,90€

Kotiliesi Käsityö

3 lehteä nyt 38,00€

Novita

2 lehteä nyt 14,50€

Askartelun idealehti Taika

3 lehteä nyt 19,90€

Neulo

4 lehteä nyt 19,90€+ TILAAJALAHJA

Taito

3 lehteä nyt 29,50€

Ihana

3 lehteä nyt 24,90€

TM Rakennusmaailma

5 lehteä nyt 38,00€

Fine Woodworking

7 lehteä nyt 72,00€

Lehdet askarteluun ja käsityölehdet

Askartelu- ja käsityölehdissä on Suomessa todella paljon valinnan varaa! Varsinkin, kun nykyään on helppo netistä monia lehtiä myös englanniksi ja ruotsiksi ja muita kansainvälisiä lehtiä, joista voi poimia aina tuoreimmat ideat.

Käsityölehdistä on tällä hetkellä kenties suosituin on käsityölehti Moda, joka vastikään on muuttunut Kotiliesi Käsityö lehdeksi. Lehdessä on alun perin ollut pääasiassa neuleohjeita, mutta sittemmin sen ohjevalikoima on laajentunut myös muuhun vaatetukseen. Edelleenkin siinä on aivan upeita ja trendikkäitä ohjeita ja malleja Novitan uusimmista langoista. Novitalla on myös oma neulelehtensä. Trendikkäitä neuleohjeita löytyy myös ihanasta uudesta Neulo-lehdestä.

Vanhin käsityölehti Suomessa lienee Suuri Käsityölehti, joka on edelleen olemassa. Suuri Käsityölehti on käsityölehtien klassikko, samoin kuin Kauneimmat Käsityöt lehti. Näissä molemmissa on muodikkaita ja käytännöllisiä malleja sekä miehille, naisille että lapsille, sekä ihania tee-se-itse sisustusvinkkejä. Kaavat ovat todella selkeitä ja yksinkertaisia.

Hieman vaativampia kaavoja löytyy saksalaisesta Burda Style käsityölehdestä, joka sekin on toiminut suomeksi jo ainakin 20 vuotta.

Käsityölehdistä löytyy askarteluohjeita ja vinkkejä ainakin sesongeittain, mutta mikäli haluaa nimenomaan pelkästään askarrella, ainoa oikea lehti on askartelulehti Taika. Taika ilmestyy 11 kertaa vuodessa ja se sisältää aina ihanat DIY-vinkit ja ideat sekä sesongin mukaiset askarteluideat! Käsistään taitavalle askartelulehti Taika on todella ihana lehti, joka varmasti säilyy vuosia kaapissa. Toinen ihana askartelulehti on Ihana -lehti, joka ilmestyy neljästi vuodessa.

Kaikki nämä lehdet on helpoin tilata netistä, jossa voi hyödyntää lehtien parhaat tarjoukset ja valita mieleiset tilaajalahjat mukaan. Useimmiten näiden lehtien tilaukseen kuuluu tilaajalahja, joten mikäli juuri nyt tilaajalahjaa ei näy, kannattaa kenties siirtää tilausta parilla päivällä, voi olla että uusia tilaajalahjoja juuri päivitetään!

Hieman kovempiin ja järeämpiä työkaluja vaativiin käsityöharrastuksiin antaa inspiraatiota Tee itse -lehti, jossa on paitsi harrastusvinkkejä myös ihan käytännön ohjeita esimerkiksi erilaisiin pieniin kodin remonttikohteisiin.

Uusimpia askartelualan lehtiä ovat aikuisten värityskirjat, jotka on suunniteltu paitsi harrastamiseen, lähinnä rentoutumiseen kenelle tahansa. Aikuisten värityskirjoja ovat Wonderland sekä Aikuisten luova väritys.