#

Arkkitehtuuri- ja designlehdet tarjoushintaan

Arkkitehtuuri- ja designlehdet netistä

Suomi on kuuluisa korkealuokkaisesta muotoilustaan ja designistaan sekä arkkitehtuurista. Kuitenkin koko kansan design- ja arkkitehtuurilehtiä on melko vähän. Toki, jos sisustuslehdet lasketaan mukaan, niin designlehtiä löytyy kyllä netistä ihan roimasti.

Arkkitehtuurilehtien kuningas on tietysti arkkitehtiliiton julkaisema Arkkitehti-lehti, joka kokoaa yhteen entisajan ja nykypäivän arkkitehtiirun helmiä Suomesta ja maailmalta. Arkkitehti-lehdestä myös harrastajat voivat hyvin seurata muotoilun, suunnittelun, tekniikan sekä ympäristön suunnittelun uusimpia trendejä ja innovaatioita. Arkkitehti-lehdestä ammentaa kuka tahansa alasta kiinnostunut inspiraatioita!

Kun puhutaan pelkästään designlehdistä, tulee ensimmäisenä mieleen Deko, joka on suomalaisista sisustuslehdistä se eniten moderniin ja nykypäivän raikkaaseen muooiluun ja designiin suuntautunut sisustuslehti. Toki jo melkein klassikoksi sukeutunut Avotakka on tunnettu myös designklassikojen sekä uuden suomalaisen designin ja arkkitehtuurin esittelystä.

Vanhempaan designiin ja arkkitehtuuriin kiintyneet taas saa kääntää katseensa antiikkilehtien puoleen. Uudesta Antiikki & Design lehdestä löytyy inspiraatiota sekä antiikista että arkkitehtuurista että vanhoista designhelmistä kiinnostuneelle! Antiikki ja Taide lehdessä taas keskitytään enemmän juuri antiikkiin.