#

Parhaat antiikkilehdet alehintaan!

Antiikkilehdet

Antiikki on perinteisesti kiehtonut myös suomalaisia, erityisesti vanhempaa väkeä. Nykyään moni nuori on enemmän kiinnostunut pelkistetystä designista, mutta uusimmat sisustustrendit antavat vahvoja viitteitä siitä, että antiikkihuonekalut ja esineet ovat jälleen tulossa uuteen nousuun. Tänä päivänä antiikkiesineitä yhdistellään mitä erilaisimpiin sisustuksiin tuomaan yksilöllisyyttä ja persoonallisuutta. Lue lisää >

Antiikki & Design

5 lehteä nyt 39,90€

Antiikki & Design

5 lehteä nyt 32,90€+ TILAAJALAHJA

Antiikkilehdet arjen ilona

Antiikki on perinteisesti kiehtonut myös suomalaisia, erityisesti vanhempaa väkeä. Nykyään moni nuori on enemmän kiinnostunut pelkistetystä designista, mutta uusimmat sisustustrendit antavat vahvoja viitteitä siitä, että antiikkihuonekalut ja esineet ovat jälleen tulossa uuteen nousuun. Tänä päivänä antiikkiesineitä yhdistellään mitä erilaisimpiin sisustuksiin tuomaan yksilöllisyyttä ja persoonallisuutta.

Antiikkilehdet eivät siis ole tarkoitettu pelkästään keräilijöille ja antiikin harrastajille, vaan ihan tavallisille sisustajille ja erityisesti persoonallisesta sisustuksesta kiinnostuneille! Netistä löytyy antiikkilehtiä suomeksi ainakin kolme: Glorian Antiikki ja Design, Antiikki ja Taide sekä uusi lehti Antiikki ja Design.

Oikeastaan kaikissa näissä antiikkilehdissä on sisältö ja idea suurin piirtein sama: esitellään ihania koteja, joissa arvostetaan antiikkia ja designia, kurkistellaan ideoita ja vinkkejä kartanoista ja menneiden aikojen tyylinikkareilta, asiantuntijat antavat omia vinkkejään antiikkihuonekalujen ja muun sisustuksen yhdistämisestä, kunnostamisesta, tunnistamisesta... Omat lukunsa ovat kiinnostavat ja kattavat kuvaukset eri tyylikausilta. Sitten on tietysti kysy asiantuntijalta ja myynti palstat, jotka ovat lukijoiden omia foorumeita.

Glorian Antiikki keskittyy ehkä näistä eniten juuri kauniisiin koteihin, miljöisiin ja nimenomaan kuviin, muut kaksi tukeutuvat asiantuntemukseen, vaikka nekin ovat ulkoasultaan kauniita ja viehättäviä!