#

Ammattilehdet itselle ja yrityksille

Ammattilehdet

Ammattilehti on parhaimmillaan yksinyrittäjän ainoa työkaveri, sosiaalinen työporukka ja se tukee ammattilaisen ammatti-identiteettiä. Suomessa on hyvin laajasti eri alojen ammattilehtiä, tässäkin listauksessa on vain osa ammattilehdistä, joita Suomessa julkaistaan. Lue lisää >

Kauppalehti

125 lehteä nyt 310,00€

Arvopaperi

6 lehteä nyt 104,00€

Talouselämä

23 lehteä nyt 240,00€

Fakta

5 lehteä nyt 89,00€

Kiinteistö ja energia

8 lehteä nyt 75,00€

Aarre

4 lehteä nyt 35,60€+ TILAAJALAHJA

Auto, tekniikka ja kuljetus

5 lehteä nyt 33,60€

Mediuutiset

17 lehteä nyt 118,00€

Koneviesti

5 lehteä nyt 44,70€

Kiinteistö ja isännöinti

8 lehteä nyt 68,00€

Vene

5 lehteä nyt 38,00€

Optio

6 lehteä nyt 89,00€

Tietoviikko

6 lehteä nyt 101,00€

Ajolinja

5 lehteä nyt 33,60€

Tekniikka & talous

20 lehteä nyt 149,00€

Arkkitehti

6 lehteä nyt 156,00€

Parhaat tarjoukset ammattilehdistä

Ammattilehti on parhaimmillaan yksinyrittäjän ainoa työkaveri, sosiaalinen työporukka ja se tukee ammattilaisen ammatti-identiteettiä. Suomessa on hyvin laajasti eri alojen ammattilehtiä, tässäkin listauksessa on vain osa ammattilehdistä, joita Suomessa julkaistaan.

Suuri osa ammattilehdistä on alan oman järjestön julkaisema. Esimerkiksi Arkkitehti-lehti on Suomen Arkkitehtiliiton julkaisema lehti.

Suomen suurin ammattilehti on epäilemättä kolme kertaa viikossa ilmestyvä Maaseudun Tulevaisuus, joka tosin on todella suosittu lehti muidenkin kuin maaseudun ammattilaisten keskuudessa. Yllättävää kyllä, suurin osa Maaseudun Tulevaisuus-lehdistä tilataan kaupunkeihin, ja se onkin Suomen ainoa sanomalehti, joka on viime vuosinakin onnistunut kasvattamaan levikkiään. Levikiltään se on Helsingin Sanomien jälkeen toiseksi suurin lehti Suomessa.

Maaseudun Tulevaisuus-lehteä julkaiseva Viestilehdet konserni julkaisee myös maatalouyrittäjille ja koneyrittäjillä suunnattua Koneviestiä sekä metsäammatilaisille tarkoitettua Aarre-lehteä.

Talousalan ammattilehtiä on Suomessa useita. Näitä tilatakseen ei tietystikään tarvitse olla alan ammattilainen, vaan ainoastaan kiinnostunut taloudesta. Kauppalehti on jokamiehen talouden yleislehti, jossa talous ja talouteen vaikuttava politiikka ja yhteiskunnallinen keskustelu on kätevästi ja laadukkaasti samassa paketissa. Kauppalehdellä on erittäin suosittu nettilehti myös. Arvopaperi taas on sijoittajan oma lehti.

Tieteen ja kemian alalta löytyy lukuisia ammattilehtiä, kuten Fakta, Kemia, Energia ja ympäristö sekä terveydenhuollon alan suosittu Mediuutiset lehti. Metalli& Tekniikka lehti taas kertoo metalli ja tekniikan alan ilmiöistä ja ajankohtaisista asioista.

Eläinalan lehtiä taas on esimerkiksi erittäin tasokas KM Vet, Käytännön Maamiehen eläinlehti, jossa karjankarvattajille ja muiden kotieläinten kasvattajille annetaan vähän kättäpidempään uusimpien tutkimusten ja muiden ajankohtaisten juttujen kautta. Hevosalalla suosittu lehti on Karprintin Hevosmaailma. Kaikkia näitä lehtiä on kenties helpoin ja nopein tilata netistä, jossa voi itse määritellä millaisen tilauksen tekee, ottaako kestotilauksena vai määräaikaisena. Myös ammatilehtiin saa usein tilaajalahjoja.