#

Seiska ja Katso Aller lehdet netistä

Aller Media

Aller Media Vuodesta 1992 lähtien Suomessa toiminut Aller Media Oy on viihde- ja tv-lehtiä kustantava yritys. Aller Media on osa Allerin perheen omistamaa Aller Holding A/S -kustannusyritystä, joka toimii Pohjoismaissa. Aller Holdingin kustantamien lehtien levikki on yli 5 miljoonaa, ja niiden on laskettu tavoittavan viikoittain jopa 16 miljoonaa lukijaa Pohjoismaissa. Aller Holding on Pohjoismaiden suurin aikakauslehtikustantaja, ja Aller Media on myös Suomessa johtava viihde- ja tv-lehtien kustantaja.

Aller Median lehdet & lehtitarjoukset

Seiska

8 lehteä nyt 25,00€+ TILAAJALAHJA

Katso

55 lehteä nyt 75,00€+ TILAAJALAHJA

Svensk Damtidning

14 lehteä nyt 39,00€

Aller Media tietoa

Aller Media Oy työllistää Suomessa vakituisesti noin 290 henkilöä. Aller Media Oy tunnetaan menestyksekkäänä, modernina mediatalona. Innovatiivisen Aller Median tavoitteisiin kuuluu olla sosiaalinen mediayhteisö, jonka kautta sananvapaus sekä vuorovaikutus voivat toteutua Suomessa. Aller Median hyvin menestyneisiin tuotteisiin kuuluu aikakauslehtiä sekä verkkopalveluita.

Viikko- ja kuukausilehdet tavoittavat useita kohderyhmiä

 

Alleseiska-ja-katso-lehtitilausr Median suositut lehdet ovat ilmoittajalle mainio kanava, jonka kautta tavoittaa nopeasti ja kattavasti tietyn kohderyhmän. Viikoittain lähes miljoona lukijaa tavoittavat viikkolehdet 7 päivää ja Katso ovat Suomen johtavia lehtiä. 7 päivää eli Seiska on joka viikko ilmestyvä lukupaketti, joka sisältää kaikki polttavimmat puheenaiheet. Seiskasta löytyy aina ensimmäisenä kuumimmat juorut sekä koskettavat elämäntarinat. Katso-lehti on tv-lehti viihteen suurkuluttajille, joka kertoo monipuolisesti ja ajankohtaisesti tv-ohjelmista, niiden taustoista sekä tekijöistä, niin ulkomailta kuin Suomesta. Sekä Seiska että Katso tavoittavat viikosta toiseen lukuisia aktiivisia lukijoita.

 

Koti ja keittiö on Aller Median sisustuslehti, joka ilmestyy kerran kuussa. Koti ja keittiö tarjoaa lukijoilleen vinkkejä, ideoita ja hyötytietoa sekä esittelee inspiroivia koteja ja laadukkaita tuoteuutuuksia raikkaalla ja tyylikkäällä tavallaan. Koti ja puutarha sen sijaan on pihamaapuutarhureille, kukkaharrastajille ja kaikille viherpeukaloille suunnattu kuukausilehti, joka tarjoaa silmänruokaa upeilla kuvillaan sekä ajankohtaista tietoa sisältäviä artikkeleita aiheesta kiinnostuneille.

 

aller-lehdetLiikunnasta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille suunnattu FIT-lehti oli Aller Median kuukausittain julkaisema life style -lehti. Vuonna 2017 Aller myi Fit-lehden Fokus Media Finland Oy:lle. Lehti inspiroi lukijoitaan treenaukseen, kauneudenhoitoon, ruokavalioon, sporttimuotiin, liikuntavarustukseen sekä matkailuun liittyvillä jutuillaan. FIT-lehteä lukevat kaiken ikäiset liikunnasta ja hyvinvoinnista kiinnostuneet.

Aller Median julkaisema Elle taas on maailman suosituin muotilehti, joka tavoittaa tyylitietoiset, rohkeat, fiksut ja nuorekkaat naiset. Muodin lisäksi lehti käsittelee matkailua, ruokakulttuuria, kauneutta ja sisustamista älykkääseen tyyliin. Elle accessories -lehti on Ellen brändilaajennus, joka keskittyy esittelemään asustemuotia ja tarjoaa paljon tyyli-ideoita sekä ostosneuvoja muodista kiinnostuneille.

 

Oma Aika lehti taas on senioreille suunnattu yleislehti, jossa on niin julkkisten kuin tavallistenkin tallaajien tarinoita ja kuulumisia. Oma Aika lehti on suunnattu miehille ja naisille molemmille ja käsittelee kaikkea mahdollista terveydestä talouteen ihmissuhteisiin.

 

Aller Median digitaaliset mediakonseptit muodostavat valtavan mediaympäristön

 

Suomi24.fiAller Media panostaa lehtijulkaisujensa lisäksi vahvasti myös verkkomediaan. Allerin omistama 7 päivää -lehden brändisivusto on yksi Suomen suurimmista ja suosituimmista aikakauslehtisivustoista. Seiska.fi:n ohella Aller Media omistaa useita muita huomattavia brändisivustoja sekä Suomen suurimman sosiaalisen median, Suomi 24:n, jossa on viikoittain jopa 1,3 miljoonaa eri kävijää. Suomi 24 onkin koko Suomen tuntema konsepti, joka omaa valtavan potentiaalin.

 

Suomi24:n lisäksi Allerin suosittuja nettisivuja ovat myös Baana ja Idealista.

 

Aller Median omistuksessa olevat digitaaliset mediakonseptit muodostavat ilmoittajan käyttöön vaikuttavan mediaympäristön, jolla on laajat mahdollisuudet tavoittaa suuria kohderyhmiä nopeasti ja kattavasti. Aller Median viihdelehtien ja digitaalisten mediakonseptien kautta onkin mahdollista tavoittaa suuri osuus suomalaisista lukijoista. Aller Media tarjoaa mainostajalle mahdollisuuden tavata kohderyhmänsä myös järjestämissään tapahtumissa.

 

 

 

 

Aller lehtien peruutukset

 

Seiska ja katso lehtien tilaukset voi peruuttaa netissä, kirjautumalla Oma Aller palveluun, soittamalla tai sähköpostilla. Oma Aller palveluun tarvitaan asiakasnumero, sähköpostiosoite sekä postinumero. Jos peruutat lehtitilauksesi sähköpostilla tai soittamalla, muista ilmoittaa silloinkin asiakasnumerosi.

 

Netissä

Oma Aller

 

Puhelimella

075 328 5100 Tilaukset

075 328 5102 Asiakaspalvelu (tilausmuutokset, neuvonta yms.)

Avoinna ma-pe 08.30-16.30. Puhelun hinta on 0,083452 e/min + pvm/mpm, hinta pätee myös jonotuksen ajan.

 

Sähköpostilla

asiakaspalvelu(ät)aller.fi

 

Huom. Lehtien peruutukset tulee tehdä suoraan Aller Medialle. Tälle sivulle jätetyt peruutukset tai muutokset eivät välity perille. 

 

Aller Median yhteystiedot

Aller Media Oy
Pursimiehenkatu 29-31 A
00150 Helsinki

Lehtien asiakaspalvelunumerot