Aller Median lehdet & lehtitarjoukset

Seiska tarjousKatso tarjous

Aller Media tietoa

Aller MediaVuodesta 1992 lähtien Suomessa toiminut Aller Media Oy on viihde- ja tv-lehtiä kustantava yritys. Aller Media on osa Allerin perheen omistamaa Aller Holding A/S -kustannusyritystä, joka toimii Pohjoismaissa. Aller Holdingin kustantamien lehtien levikki on yli 5 miljoonaa, ja niiden on laskettu tavoittavan viikoittain jopa 16 miljoonaa lukijaa Pohjoismaissa. Aller Holding on Pohjoismaiden suurin aikakauslehtikustantaja, ja Aller Media on myös Suomessa johtava viihde- ja tv-lehtien kustantaja.

 

Aller Media Oy työllistää Suomessa vakituisesti noin 290 henkilöä. Aller Media Oy tunnetaan menestyksekkäänä, modernina mediatalona. Innovatiivisen Aller Median tavoitteisiin kuuluu olla sosiaalinen mediayhteisö, jonka kautta sananvapaus sekä vuorovaikutus voivat toteutua Suomessa. Aller Median hyvin menestyneisiin tuotteisiin kuuluu aikakauslehtiä sekä verkkopalveluita.

Viikko- ja kuukausilehdet tavoittavat useita kohderyhmiä

 

 

Alleseiska-ja-katso-lehtitilausr Median suositut lehdet ovat ilmoittajalle mainio kanava, jonka kautta tavoittaa nopeasti ja kattavasti tietyn kohderyhmän. Viikoittain lähes miljoona lukijaa tavoittavat viikkolehdet 7 päivää ja Katso ovat Suomen johtavia lehtiä. 7 päivää eli Seiska on joka viikko ilmestyvä lukupaketti, joka sisältää kaikki polttavimmat puheenaiheet. Seiskasta löytyy aina ensimmäisenä kuumimmat juorut sekä koskettavat elämäntarinat. Katso-lehti on tv-lehti viihteen suurkuluttajille, joka kertoo monipuolisesti ja ajankohtaisesti tv-ohjelmista, niiden taustoista sekä tekijöistä, niin ulkomailta kuin Suomesta. Sekä Seiska että Katso tavoittavat viikosta toiseen lukuisia aktiivisia lukijoita.

 

Koti ja keittiö on Aller Median sisustuslehti, joka ilmestyy kerran kuussa. Koti ja keittiö tarjoaa lukijoilleen vinkkejä, ideoita ja hyötytietoa sekä esittelee inspiroivia koteja ja laadukkaita tuoteuutuuksia raikkaalla ja tyylikkäällä tavallaan. Koti ja puutarha sen sijaan on pihamaapuutarhureille, kukkaharrastajille ja kaikille viherpeukaloille suunnattu kuukausilehti, joka tarjoaa silmänruokaa upeilla kuvillaan sekä ajankohtaista tietoa sisältäviä artikkeleita aiheesta kiinnostuneille.

 

aller-lehdetLiikunnasta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille suunnattu FIT-lehti oli Aller Median kuukausittain julkaisema life style -lehti. Vuonna 2017 Aller myi Fit-lehden Fokus Media Finland Oy:lle. Lehti inspiroi lukijoitaan treenaukseen, kauneudenhoitoon, ruokavalioon, sporttimuotiin, liikuntavarustukseen sekä matkailuun liittyvillä jutuillaan. FIT-lehteä lukevat kaiken ikäiset liikunnasta ja hyvinvoinnista kiinnostuneet.

Aller Median julkaisema Elle taas on maailman suosituin muotilehti, joka tavoittaa tyylitietoiset, rohkeat, fiksut ja nuorekkaat naiset. Muodin lisäksi lehti käsittelee matkailua, ruokakulttuuria, kauneutta ja sisustamista älykkääseen tyyliin. Elle accessories -lehti on Ellen brändilaajennus, joka keskittyy esittelemään asustemuotia ja tarjoaa paljon tyyli-ideoita sekä ostosneuvoja muodista kiinnostuneille.

 

Oma Aika lehti taas on senioreille suunnattu yleislehti, jossa on niin julkkisten kuin tavallistenkin tallaajien tarinoita ja kuulumisia. Oma Aika lehti on suunnattu miehille ja naisille molemmille ja käsittelee kaikkea mahdollista terveydestä talouteen ihmissuhteisiin.

 

Aller Median digitaaliset mediakonseptit muodostavat valtavan mediaympäristön

 

Suomi24.fiAller Media panostaa lehtijulkaisujensa lisäksi vahvasti myös verkkomediaan. Allerin omistama 7 päivää -lehden brändisivusto on yksi Suomen suurimmista ja suosituimmista aikakauslehtisivustoista. Seiska.fi:n ohella Aller Media omistaa useita muita huomattavia brändisivustoja sekä Suomen suurimman sosiaalisen median, Suomi 24:n, jossa on viikoittain jopa 1,3 miljoonaa eri kävijää. Suomi 24 onkin koko Suomen tuntema konsepti, joka omaa valtavan potentiaalin.

 

Suomi24:n lisäksi Allerin suosittuja nettisivuja ovat myös Baana ja Idealista.

 

Aller Median omistuksessa olevat digitaaliset mediakonseptit muodostavat ilmoittajan käyttöön vaikuttavan mediaympäristön, jolla on laajat mahdollisuudet tavoittaa suuria kohderyhmiä nopeasti ja kattavasti. Aller Median viihdelehtien ja digitaalisten mediakonseptien kautta onkin mahdollista tavoittaa suuri osuus suomalaisista lukijoista. Aller Media tarjoaa mainostajalle mahdollisuuden tavata kohderyhmänsä myös järjestämissään tapahtumissa.

 

 

 

 

Aller lehtien peruutukset

 

Seiska, Fit, Katso, Elle, Oma AIka, Koti ja Keittiö lehtien tilaukset voi peruuttaa netissä, kirjautumalla Oma Aller palveluun, soittamalla tai sähköpostilla. Oma Aller palveluun tarvitaan asiakasnumero, sähköpostiosoite sekä postinumero. Jos peruutat lehtitilauksesi sähköpostilla tai soittamalla, muista ilmoittaa silloinkin asiakasnumerosi.

 

Netissä

Oma Aller

 

Puhelimella

075 328 5100 Seiska tilaukset

075 328 5101 Tilaukset ( kaikki muut lehdet )

075 328 5102 Asiakaspalvelu ( tilausmuutokset, neuvonta yms. )

Avoinna ma-pe 08.30-16.30. Puhelun hinta on 0,083452 e/min + pvm/mpm, hinta pätee myös jonotuksen ajan.

 

Sähköpostilla

asiakaspalvelu@aller.fi

 

Huom. Lehtien peruutukset tulee tehdä suoraan Aller Medialle. Tälle sivulle jätetyt lehtien peruutukset tai muutokset eivät välity perille. 

 

Aller Median yhteystiedot

Aller Media Oy
Pursimiehenkatu 29-31 A
00150 Helsinki

Lehtien asiakaspalvelunumerot

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Sirpa Tuhkanen1
Olen pettynyt lehden tulosta aina risainen Sivut ovat varmasti niin heikkoja paperia. Peruuttaminen on huonoa.
Katson tilaaja1
Katson tilauksessa mainostettiin tilaajalahjana aarikan kelloa, joo tulihan se tosin toimimattoman kellon olisin saanut ilman lehteäkin. Kai noilla tilausmaksuilla vois ehjänkin lähettää. Tämän jälkeen ei Allerilta tule lehteä tähän torppaan.
Nina1
Asiakaspalvelun laatu on huono. Lehtien tilauksien ja laskutuksien kanssa toiminta vähän sinne päin. Tästä eteenpäin käytän muiden lehtitalojen palveluja
Maria1
Ihmettelin postista tullutta Elle-lehteä, mitä en ollut tilannut. Kuullutkaan tuollaisesta lehdestä. No seuraavana päivänä selvisy syy, kun lehdestä tuli lasku ja määräaikainen tilaus 4 kk? En ymmärrä, toivottavasti tämä lasku ja lehti perutaan, koska laskussa on pian eräpäivä. Epäilyttävää toimintaa.
Pirjo Ristikivi1
Tosi törkeää markkinointia se, että Katso-lehden äänestys sai aikaan automaattisen jatkuvan tilauksen eikä sitä selkeästi mainittu äänestyskehoituksessa.
Kati Ojala
Surkea asiakaspalvelu! Haluan lopettaa Koti ja keittiö -lehden tilauksen. Oma aller -sivulta ei löytynyt mitään linkkiä josta peruutus onnistuisi. Asiakaspalvelun puhelinnumeroon ei tietenkään vastannut kukaan. Nyt laitioin sähköpostia, katsotaan kauanko kestää saada siihen vastaus. Oli viimeinen lehti jonka tilasin tältä firmalta. Esim. Otava medialla lehden peruutus onnistuu vaivattomasti.
Satu Rompasaari
Hei! Minulla on maksettu viimeisin Seiska lehden jakso..mulle tuli sitten 7e lasku pari vko sitte soitin asiakaspalveluun sanottiin riittää kun maksan vain 2e sitten jakso maksettu.mihin numeroon lehti tulee..nro 5 tuli vielä mutta ei enää eikö niitä tule yleensä 12lehteä/jakso..Tämä jakso alkoi 51 nro;sta.. ?
Admin:
Hei, Ole yhteydessä Seiska-lehteen liittyen suoraan Aller Median asiakaspalveluun. Yhteystiedot löydät tältä sivulta. Terveisin, Lehtitarjoukset.com ylläpito
Reeta ahlgren
En ole tilannut mitään Katso lehteä joka minulle tuli laskun kera.Onko tämä jotain pakkomyyntiä puoli sokealle?
Admin:
Hei, Ole yhteydessä suoraan Allerin asiakaspalveluun asian korjaamiseksi. Tiedot löytyvät tältä sivulta. Tervesin, Lehtitarjoukset.com ylläpito
Antti
Olen hukannut Seiskan tilauksen pankkisiirron 24@. Voinko saada uuden? ASIAKASNUMERO:000013293292 En jatka tilausta laskutuskauden päättyessä. Toivon vastausta s-postiin tai kirjeitse. Vaasa 12.09. 2016 T.Antti
Admin:
Hei Antti, ole yhteydessä suoraan Aller Median asiakaspalveluun tilaukseesi liittyen. Tiedot löydät tältä sivulta. Me kerromme vain parhaimmat lehtitarjoukset eri lehtitaloista. Terveisin, Lehtitarjoukset.com ylläpito
Mirja Faarinen1
Miehelleni Heikki Faarinen tuli Oma lehti ja kohta sen jälkeen lasku kestotilaus 34,90 ja laskutusjakso 07/2016-03/2017. Hän ei ole tälläistä tilausta tilannut. Tilasimme yhdessä pienen 5 lehden tilauksen. joka oli kai jotain 20 euroa ja siihen lahjaksi piti tulla kiikari. Tämä tilaus on aivan erinlainen ja nyt sen verran tympäsee, että emme halua minkäänlaista tilausta tähän lehteen. Yksi lehti siis tuli ja lasku 34,90 eräp. 01.07.2016. Yritän jotain muutakin kautta peruutuksen saada aikaiseksi. Ja muutenkin emme halua minkään tasoista tilausta. tullut lehti oli ihan tylsä. Ristikko lehti välissä. Emme pidä ristikoista. Samoin meille tulee seitsemän kertaa lehti tällä hetkellä ja senkin mukana saimme ihan samanlaisen ristikkolehden. Siis rasittavaa tämä peruutuksen monimuotoisuus. Yritän sp-postilla. Ellei onnistu niin loppuu ikuisesti lehtien tilaaminen. Vie liikaa aikaa touhuta näiden peruutusten kanssa.
Admin:
Hei, ole yhteydessä suoraan Allerin asiakaspalveluun. Tilauksen perusmisohjeet löydät tältä sivulta ylempään punaisen otsikon alta. Kauttamme peruminen ei onnistu, koska me ilmoitamme vain sivustollamme parhaita lehtitarjouksia. Yst. terveisin, Lehtitarjoukset.com ylläpito
Sirpa Savolainen Hyvinkää
Hei! Tilasin viime kuussa Koti ja keittiö lehden tarjoushintaan. Tilaukseen kuului myös Sarenin laukku. Ei ole kuulunut kumpaakaan. Milloin tilaus tulee voimaan?
Admin:
Hei, välitämme vain lehtitarjouksia. Jos haluat saada selvyyttä tilauksestasi, niin ota yhteyttä Aller Median asiakaspalveluun.
Maria Suuronen1
En halua yhtään kirjepostia Aller Medialta. Minulla on ilmaisjakelukielto ja teillä sattuu olemaan osoitteeni niin postia tulee jatkuvasti. Olen muuttamassa tilapäisesti toisten asuntoihin enkä halua sinne postia teiltä enkä mihinkään muualle. Yritin lähestyä teitä sähköpostilla muttei onnistunut ja puhelut ovat 8,4snt/min jonotus mukana, törkeää. Toivottavasti pääsen näin teistä eroon. Postinumero 33720.
Admin:
Hei, lehtitarjoukset.com välittää vain lehtien mainoksia emmekä ole suoraan tekemisissä Allerin kanssa, joten meidän kautta tämä ei valitettavasti onnistu. Terveisin, lehtitarjoukset.com ylläpito
PIRKKO VIIRI1
EN OLE TILANNUT TÄLLÄISTÄ HÖPÖ LEHTEÄ AS.230257529 PERUN HETI PIRKKO VIIRI
Admin:
Hei, meidän kautta peruminen ei onnistu. Ole hyvä ja ota yhteys Allerin asiakaspalveluun.
heli reini1
tuli tilattua 7-lehti lasku on maksettu aikoja sitten.on vielä tilaus voimassa.tilaajalahjat saamatta,viimeviikon lehti tulematta.eikä tullut tänäänkään.kumma kyllä uusi lasku on tullut jo,vaikka LEHDET TAKKUAA JA KAIKKI MUUKIN
Liisa Koivisto3
olisi tälläinen pyyntö,kun lähetätte tilauslahjan niin siihen yhteyteen maininta minkä lehden tilauksesta on kyse
tarja salonen
Tarja Salonen Koivukatu 9 37100 NOKIA Lopetan OMAaika lehden tilaukseni maksukauteni päättyessä. En TAHO ku siinä on niipaljon sellasta mistä en oooo kiinnostunu . TARJA SALONE onha peruutukseni huomioitu
Admin:
Hei, Ole hyvä ja ota yhteyttä Aller Median asiakaspalveluun, jos haluat tilata lehtiä. Me välitämme vain tarjouksia. Ystävällisin terveisin, Lehtitarjoukset.com ylläpito
Leena Järvinen1
Hei, En saanut netitse yhteyttä Aller Mediaan, joten voinette välittää tiedon eteenpäin? Olen saanut laskun/tilausvahvistuksen OMA AIKA -lehdestä enkä ole tilannut sitä. Laskussa ei mainita sitä, että laskuun ei tarvitse reagoida mitenkään. En siis tilaa lehteä mutta haluan varmistua siitä, että asia on ymmärretty. Voitteko lähettää minulle varmistuksen sähköpostiini tästä "peruutuksesta", kiitos?
Admin:
Hei, valitettavasti kauttamme ei ole mahdollista peruuttaa lehtiä vaan sinun tulee olla yhteydessä Aller Median asiakaspalveuun. Sivuiltamme löydät yhteystiedot. Terveisin, Lehtitarjoukset.com ylläpito
Anssi Antti Tapio Ahonen2
rahan nylkemistä ei saa yhteyksiä kunnolla lähettäjään joten en tilaa enää mitään lehtiä
helga heleena
Miten voin perua lehtitilauksen, koska sähköpostinne ollut tukossa jo neljä päivää?
IRMA PIUVA3
VIIMEINEN LEHTI EI TULLUT OLLENKAAN.OLISI PITÄNYT ILMESTYÄ 15.4.2015, EI OLE TULLUT VIELÄKÄÄN. LEHTI MAKSETTU, JOTEN OLIS KIVA, JOS SE TULISI. TOIVON KORJAUSTA ASIAAN.PS.HUOMIOIKAA MYÖS VANHAT ASIAKKAAT ÄLKÄÄKÄ KALASTELKO VAIN UUSIA!
Admin:
Hei, ole suoraaan yhteydessä Allerin asiakaspalveluun. Tiedot löydät tältä sivulta. Me välitämme vain lehtitalojen parhaat tarjoukset. Terveisin, Lehtitarjoukset.com ylläpito
laila ahlfors1
haluan vaan ilmoittaa että en ole tilannut enkä tilaa Elle lehteä niin älkää lähettäko mitään laskua eikä lehteä laskun en maksa voin lähettää ledet takaisin jos halutte.
Admin:
Hei, olettehan suoraan yhteydessä Allerin asiakaspalveluun: http://www.aller.fi/asiakaspalvelu/ Ystävällisin terveisin, Lehtitarjoukset.com ylläpito
Arja Lång
Joo, soittivat et lehti loppuu numeroon 52, okei. No samalla tilasin uuden lehden, joka piti alkaa numerosta 1. Nyt on jo toinen torstai eikä lehteä tullut nytkään. Kyllä ottaa päähän, ei pidetä lupauksia. Pitäisköhän lopettaa koko lehti kun sitä ei tule?
Kirsi Kytömäki2
Fit lehteni numero 7-8/2012 lehteni saapui puolen sentin repeämällä. Aukaisu reunasta tosi huono lukea ASN. 207983800. saisinko uuden lehden?
Helinä Vähäkyrö4
Seiskaa tulee kyllä luettua aika ajoin ja Suomi24sessa vietettyä aikaa ja luettua maileja. Sitä en kyllä tienny että se on kans Allerin omistama.

Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?