#

AikakauslehdetKatso tarjoukset

Aikakauslehdet

Aikakauslehdet ovat Suomessa erittäin suosittua viihdettä ja ajanvietettä. Ne ilmestyvät viikoittain, parin viikon välein tai harvemmin, mutta Suomessa aikakauslehdet tilataan perinteisesti kotiin, kestona. Kun taas muualla, esimerkiksi Ruotsissa on tavallista, että tilataan vain muutamia lehtiä kerralla tai ostetaan lehtikioskista. Lue lisää >

Seiska

10 lehteä nyt 29,90€+ TILAAJALAHJA

Katso

22 lehteä nyt 39,90€+ TILAAJALAHJA

Kodin kuvalehti

10 lehteä nyt 35,00€+ TILAAJALAHJA

Hyvä Terveys

5 lehteä nyt 29,90€+ TILAAJALAHJA

Eeva

6 lehteä nyt 34,90€

Meidän perhe

7 lehteä nyt 29,00€+ TILAAJALAHJA

Seura

17 lehteä nyt 38,00€+ TILAAJALAHJA

Suomen Kuvalehti

26 lehteä nyt 119,00€+ TILAAJALAHJA

Me Naiset

17 lehteä nyt 35,00€+ TILAAJALAHJA

Kauneus ja Terveys

8 lehteä nyt 44,90€

ET-lehti

8 lehteä nyt 39,00€+ TILAAJALAHJA

Trendi

5 lehteä nyt 29,90€

Kotiliesi

6 lehteä nyt 38,00€+ TILAAJALAHJA

Hymy

6 lehteä nyt 49,00€

Image

13 lehteä nyt 69,00€+ TILAAJALAHJA

Viva

6 lehteä nyt 38,00€

SenioriTERVEYS

8 lehteä nyt 58,00€

Tosi Elämää

12 lehteä nyt 52,90€

Kanava

5 lehteä nyt 38,00€

Valitut Palat

6 lehteä nyt 24,90€

Time

35 lehteä nyt 52,00€

Meidän Suomi

5 lehteä nyt 34,90€+ TILAAJALAHJA

Nyyrikki

26 lehteä nyt 103,20€

Taito

3 lehteä nyt 29,50€

Apu Terveys

6 lehteä nyt 29,90€

Tilaa aikakauslehdet suoraan kotiin

Aikakauslehdet ovat Suomessa erittäin suosittua viihdettä ja ajanvietettä. Ne ilmestyvät viikoittain, parin viikon välein tai harvemmin, mutta Suomessa aikakauslehdet tilataan perinteisesti kotiin, kestona. Kun taas muualla, esimerkiksi Ruotsissa on tavallista, että tilataan vain muutamia lehtiä kerralla tai ostetaan lehtikioskista.

Suomessa yhä useampi lehtitilaus tehdään netistä, sillä siellä on helppo katsoa samalla esimerkiksi tilauksen mukana tulevat tilaajalahjat ja muut kylkiäiset.

Suomen ylivoimaisesti suosituin aikakauslehti on Seiska, tuo kaiken kansan viihdelehti, jota kukaan ei myönnä lukevansa. Silti yllättävän moneen kotiin se kannetaan ja ainakin sitä hanakasti selataan vastaanotoilla ja kampaamoissa. Viikoittain ilmestyvässä Seiskassa on kaikki uusimmat juorut viihdyttävässä ja värikkäässä paketissa.

Niin sanottuja juorulehtiä, mihin Seiskakin eittämättä lasketaan, ovat myös Katso ja Hymy, jotka niiinikään ilmestyvät viikoittain. Kaikissa näissä on todella kattavat televisio-ohjelmalistat painettuna, sekä tietysti suositukset ja arvostelut viikon sarjoista ja elokuvista. Seura ja Apu menevät tähän samaan viihdyttävään kategoriaan.

Perinteisimpiä aikakauslehtiä on tietysti Suomen Kuvalehti, joka 100-vuotiaana on yksi Suomen vanhimmista aikakauslehdistä. Se on edelleen suosittu varsinkin vanhemman, yhteiskunnasta ja politiikasta kiinnostuneen, väestön keskuudessa. Suomen Kuvalehti panostaa artikkeleissaan syvällisyyteen ja laajuuteen, sekä tietysti tasokkaaseen kuva-aineistoon. Suomen Kuvalehti onkin kuuluisa siitä, että palkkaa riveihinsä Suomen parhaita valokuvaajia.

Senioriväestön aikakauslehdet ovat kasvattaneet suosiotaan viime vuosina, ehkä juuri siksi, että Suomessa eletään koko ajan vanhemmaksi, ja hyväkuntoisempana. Viva ja Oma Aika ovat ikääntyvien omia aikakauslehtiä, joissa yhteiskunnallisia, poliittisia, terveydellisiä, henkisiä ja vaikka hengellisiäkin asioita katsotaan ikäryhmälle luontevasta näkökulmasta.

Maailman Kuvalehti on meillä vielä aika uusi tuttavuus. Se on eettinen, koko maailman asioista, erityisesti epäkohdista kertova ja tiedottava lehti.