#

AikakauslehdetKatso tarjoukset

Aikakauslehdet

Aikakauslehdet ovat Suomessa erittäin suosittua viihdettä ja ajanvietettä. Ne ilmestyvät viikoittain, parin viikon välein tai harvemmin, mutta Suomessa aikakauslehdet tilataan perinteisesti kotiin, kestona. Kun taas muualla, esimerkiksi Ruotsissa on tavallista, että tilataan vain muutamia lehtiä kerralla tai ostetaan lehtikioskista. Lue lisää >

Seiska

8 lehteä nyt 25,00€+ TILAAJALAHJA

Kodin kuvalehti

10 lehteä nyt 35,00€+ TILAAJALAHJA

Me Naiset

17 lehteä nyt 35,00€+ TILAAJALAHJA

ET-lehti

8 lehteä nyt 35,00€+ TILAAJALAHJA

Katso

55 lehteä nyt 75,00€+ TILAAJALAHJA

Seura

17 lehteä nyt 38,00€+ TILAAJALAHJA

Kotiliesi

7 lehteä nyt 38,00€

Hyvä Terveys

5 lehteä nyt 29,90€+ TILAAJALAHJA

Eeva

6 lehteä nyt 34,90€

Suomen Kuvalehti

13 lehteä nyt 59,00€

Kauneus ja Terveys

8 lehteä nyt 44,90€

Trendi

5 lehteä nyt 29,90€

Time

26 lehteä nyt 52,00€

Viva

6 lehteä nyt 38,00€

Meidän perhe

7 lehteä nyt 35,00€+ TILAAJALAHJA

Image

13 lehteä nyt 69,00€+ TILAAJALAHJA

Valitut Palat

6 lehteä nyt 25,00€

Apu Terveys

6 lehteä nyt 29,90€

Tosi Elämää

12 lehteä nyt 38,35€

Kanava

5 lehteä nyt 38,00€

Meidän Suomi

5 lehteä nyt 34,90€+ TILAAJALAHJA

Nyyrikki

26 lehteä nyt 83,85€

Hymy

6 lehteä nyt 39,00€

Taito

3 lehteä nyt 29,50€

SenioriTERVEYS

8 lehteä nyt 58,00€

Tilaa aikakauslehdet suoraan kotiin

Aikakauslehdet ovat Suomessa erittäin suosittua viihdettä ja ajanvietettä. Ne ilmestyvät viikoittain, parin viikon välein tai harvemmin, mutta Suomessa aikakauslehdet tilataan perinteisesti kotiin, kestona. Kun taas muualla, esimerkiksi Ruotsissa on tavallista, että tilataan vain muutamia lehtiä kerralla tai ostetaan lehtikioskista.

Suomessa yhä useampi lehtitilaus tehdään netistä, sillä siellä on helppo katsoa samalla esimerkiksi tilauksen mukana tulevat tilaajalahjat ja muut kylkiäiset.

Suomen ylivoimaisesti suosituin aikakauslehti on Seiska, tuo kaiken kansan viihdelehti, jota kukaan ei myönnä lukevansa. Silti yllättävän moneen kotiin se kannetaan ja ainakin sitä hanakasti selataan vastaanotoilla ja kampaamoissa. Viikoittain ilmestyvässä Seiskassa on kaikki uusimmat juorut viihdyttävässä ja värikkäässä paketissa.

Niin sanottuja juorulehtiä, mihin Seiskakin eittämättä lasketaan, ovat myös Katso ja Hymy, jotka niiinikään ilmestyvät viikoittain. Kaikissa näissä on todella kattavat televisio-ohjelmalistat painettuna, sekä tietysti suositukset ja arvostelut viikon sarjoista ja elokuvista. Seura ja Apu menevät tähän samaan viihdyttävään kategoriaan.

Perinteisimpiä aikakauslehtiä on tietysti Suomen Kuvalehti, joka 100-vuotiaana on yksi Suomen vanhimmista aikakauslehdistä. Se on edelleen suosittu varsinkin vanhemman, yhteiskunnasta ja politiikasta kiinnostuneen, väestön keskuudessa. Suomen Kuvalehti panostaa artikkeleissaan syvällisyyteen ja laajuuteen, sekä tietysti tasokkaaseen kuva-aineistoon. Suomen Kuvalehti onkin kuuluisa siitä, että palkkaa riveihinsä Suomen parhaita valokuvaajia.

Senioriväestön aikakauslehdet ovat kasvattaneet suosiotaan viime vuosina, ehkä juuri siksi, että Suomessa eletään koko ajan vanhemmaksi, ja hyväkuntoisempana. Viva ja Oma Aika ovat ikääntyvien omia aikakauslehtiä, joissa yhteiskunnallisia, poliittisia, terveydellisiä, henkisiä ja vaikka hengellisiäkin asioita katsotaan ikäryhmälle luontevasta näkökulmasta.

Maailman Kuvalehti on meillä vielä aika uusi tuttavuus. Se on eettinen, koko maailman asioista, erityisesti epäkohdista kertova ja tiedottava lehti.