#

A-lehdet kaikki parhaat tarjoukset

A-lehdet lehdet & lehtitarjoukset

Eeva

6 lehteä nyt 34,90€

Mondo

12 lehteä nyt 64,90€+ TILAAJALAHJA

Viherpiha

6 lehteä nyt 34,90€

Tuulilasi

7 lehteä nyt 39,90€

MAKU

5 lehteä nyt 29,90€

Kauneus ja Terveys

8 lehteä nyt 44,90€

Apu

13 lehteä nyt 34,90€

Image

13 lehteä nyt 69,00€+ TILAAJALAHJA

Voi hyvin

6 lehteä nyt 34,90€

Meidän mökki

6 lehteä nyt 34,90€

Avotakka

6 lehteä nyt 34,90€

Apu Juniori

13 lehteä nyt 36,90€+ TILAAJALAHJA

Apu Terveys

6 lehteä nyt 29,90€

Soundi

6 lehteä nyt 50,90€

Meidän talo

13 lehteä nyt 64,90€+ TILAAJALAHJA

ApuRistikot

12 lehteä nyt 44,90€

A-lehdet tietoa

A-lehdet-konserniA-lehdet Oy on Suomen kolmanneksi suurin lehtitalo. Vuonna 1933 perustettu A-lehdet-konserni on tänä päivänä A-lehdet Oy, Markkinointiviestintä Dialogi Oy sekä Image Kustannus Oy:sta muodostuva mediatalo. A-lehdet-konserni julkaisee monipuolista lehtivalikoimaa, joka tavoittaa viikoittain miljoonia suomalaisia lukijoita. Lehtivalikoimasta löytyy yhteensä 18 lehteä, joista kaksi on Image Kustannuksen ja 16 A-lehdet Oy:n julkaisuja. Lisäksi konserniin kuuluva, asiakasmedioihin keskittynyt Dialogi kustantaa noin 30:tä asiakaslehteä. Dialogin kustantamista asiakaslehdistä suurin ja tunnetuin on Pirkka. Lisäksi A-lehdet julkaisevat lehtiensä vastaavia verkkomedioita Internetissä.

Ajankohtaisia aiheita ja ilmiöitä

 

Image ja Mondo ovat A-lehtien lehtiäImage Kustannus Oy:n lehdet seuraavat ja tulkitsevat ajankohtaisia virtauksia ja yrittävät myös vaikuttaa niihin. Yrityksen tavoitteisiin kuuluu rakentaa uutta, inspiroivampaa Suomea luomalla uutta ja uteliasta mediakulttuuria kustantamansa kahden lehden kautta. Politiikkaa, populaarikulttuuria, muotia, ajankohtaisia ihmisiä ja ilmiöitä käsittelevä Image on Image Kustannus Oy:n kuukausittain julkaisema lehti, joka kattaa laajasti ajankohtaiset aiheet. Mondo on Image Kustannus Oy:n toinen lehti. Se on matkailusta kiinnostuneille suunnattu lehti, josta löytyy vinkkejä kaikesta matkailuun liittyvästä, kuten esimerkiksi mielenkiintoisista matkakohteista, matkalle tarvittavista välineistä, vaatteista, erinäisistä tuotteista, kirjallisuudesta, lisäksi vastuullinen matkailu on yksi lehden tärkeimmistä aiheista. Mondo ilmestyy 10 kertaa vuodessa.

A-lehtien julkaisuista löytyy luettavaa jokaiselle

A-lehdet Oy on jatkuvasti ja kannattavasti kehittyvä mediatalo, joka kustantaa laadukkaita tuotteita. A-lehdet Oy:n lehtivalikoimasta löytyy jokaiselle suomalaiselle luettavaa: Lehtiä löytyy lähes jokaiseen aihepiiriin liittyen, ja ne kattavatkin lähes kaikki elämänalueet, kuten ruoanlaiton, harrastukset, kodin kunnostuksen ja sisustamisen, hyvinvoinnin ja liikunnan. A-lehdet Oy:n julkaisut koskettavat lukijaansa, sillä ne käsittelevät jokapäiväistä elämää, tapahtumia ja ihmisiä tavalla, joka tarjoaa lukijalle mukaansatempaavan lukuelämyksen naistenlehtien, perhelehtien, harrastelehtien ja asumislehtien sivuilla.

 

A-lehdetA-lehdet Oy:n julkaisuihin kuuluvat seuraavat lehdet: koko perheen viikkolehti Apu, tehtävälehti ApuKrypto, ristikkolehti ApuRistikko, Suomen suurin sisustuslehti Avotakka, tyttöjen lehti Demi, naistenlehtien klassikko Eeva-lehti, hyvinvoinnin klassikkolehti Kauneus & Terveys, Suomen suurin ruokalehti Maku, Suomen suurin vapaa-ajan asumisen lehti Meidän Mökki, Meidän Talo, musiikkilehti Soundi, Suomen paras autolehti Tuulilasi, Suomen puhutuin urheilumedia Urheilulehti, puutarhalehti ViherPiha, naisten elämäntapalehti Voi hyvin sekä verkkojulkaisu Lily, joka on nuorille aikuisille naisille suunnattu sosiaalinen media, jossa yhdistyvät toimituksen luoma sisältö, käyttäjien blogit sekä mahdollisuus aktiiviseen keskusteluun. A-lehdet Oy tarjoaa julkaisujaan erilaisiin elämäntarpeisiin ja -tilanteisiin

Miljoonia lukijoita tavoittavia asiakaslehtiä

Asiakasmedioiden tuottamiseen keskittynyt Markkinointiviestintä Dialogi Oy on erikoistunut asiakaslehtiin sekä erilaisiin sähköisiin ratkaisuihin uutiskirjeistä palvelusivustoihin. Se kustantaa noin 30:tä asiakaslehteä. Dialogin suurin tuote on Pirkka-lehti, joka ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja tavoittaa lähes 3 miljoonaa lukijaa. Pirkka on lehti, joka tarjoaa lähes koko Suomelle vinkkejä kaikin tavoin parempaan elämään muun muassa ruokareseptien, parisuhdeneuvojen, sisustamisideoiden ja muiden niksien muodossa.

Tutkimuspalveluiden avulla saadaan tietoa kohderyhmistä

A-lehdet tuottaa julkaisujensa ohella myös tutkimuspalveluita, joiden on tarkoitus auttaa ilmoittajaa ymmärtämään kohderyhmiä lehtien lukijoina, verkkopalveluiden käyttäjinä sekä mainonnan vastaanottajina. A-lehdet pyrkii niin lehtien, verkkomedioiden kuin mainonnankin tutkimisessa käyttämään mahdollisimman luotettavia sekä objektiivisia menetelmiä. A-lehdet tuottaa asiakkailleen myös mainos- ja mediatoimiston kanssa yhteistyössä asiakkaalle suunniteltuja kampanjaseurantapalveluja.

a-lehdet logo;

Entinen A-kustannus Oy eli entinen Forma Publishing fuusioitiin A-lehtiin vuonna 2012. Froma Publishing oli tunnettu aikakauslehtien kustantaja, joka julkaisi laadukkaita lehtiä, kuten Trendi ja Kotivinkki.

A-lehtien lehtiperheeseen kuuluvat myös Image Kustannuksen fuusion myötä Image, Mondo ja sen suositut matkaoppaat eri puolille maailmaa.

A-lehtien suosikkilehdet

Trendi ilmestyy 12 kertaa vuodessa, ja on yksi perinteikkäimmistä suomalasista muotiin ja kauneuteen keskittyneistä aikakausilehdistä. Joka kuukausi Trendin tilaaja saa kotiovelleen laajan muotialan viihdepaketin, joka on täynnä kiinnostavia muotiartikkeleita ja haastatteluita. Trendi-lehden tilaajana pysyt perillä uusimmista muotisuuntauksista ja kuumimmista suunnittelijoista. Trendi-lehden virallisilla kotisivuilla on tämän lisäksi muotiblogeja, sekä muuta muotiin liittyvää asiaa.

Kotivinkki on erinomainen viikkolehti ihmiselle joka pitää leipomisesta, kokkaamisesta sekä käsillä tekemisestä. Kotivinkki antaa runsaasti ideoita kodin sisustukseen ja puutarhanhoitoon. Mukana on myös paljon käsityövinkkejä ja muita tee-se-itse-ideoita. Kotivinkin sivuilta löydät aiheeseen liittyviä blogeja, kilpailuita ja pelejä.

Talo&Koti on Kotivinkin tapaan lifestyle-lehti, mutta keskittyy enemmän sisustukseen ja kodinhoitoon. 101 ideaa taas pursuu inspiraatiota tee-se-itse-projekteihin. Tästä lehdestä löydät ohjeita muun muassa oman naulakon, teekuppivalon, muistikirjan kansien, tai vaikkapa jääkaappimagneettien tekoon.

image kansi;Image on terävä yhteiskunnallinen aikakauslehti, jolle ei ole Suomessa kilpailijaa. Lehdestä löytyy puheenaiheita aikaansa seuraaville miehille ja naisille. Suomen suosituimman lifestyle-lehden aiheina ovat kaupunki- ja populaarikulttuuri, muoti ja design. Lehti tunnetaan erityisesti laadukkaista kolumneistaan, joita kirjoittavat muun muassa juuri pinnalla olevat nuoret kirjailijat.

Mondo on Suomen suurin ja monipuolisin matkailulehti. Mondo tarjoaa innostavia matkaideoita, kertoo kiinnostavia matkatarinoita sekä antaa hyödyllisiä vinkkejä matkaa suunnitteleville. Matkakohteiden lisäksi aiheita ovat: matkatavarat, ruoka ja ravintolat, ostokset, kaupungit, kulttuuri, nähtävyydet, seikkailut, rantalomat, perhelomat, harrastus- ja aktiivilomat, hemmottelu ja luontomatkat. Mondo tarjoaa myös laadukkaita matkaoppaita.

Näiden lehtien lisäksi A-lehtiin kuuluu Tuulilasi, Maku, Meidän Mökki, Meidän Talo, Demi, Apu, josta kaikki lähti, Apu Terveys, Apu Matka, Avotakka, Eeva, Kauneus&Terveys, Urhelulehti, Viherpiha ja Voi Hyvin.

A-lehdet sosiaalisessa mediassa

A-lehdet haluaa olla aktiivisesti mukana media-alan muutoksessa, siksi se on mukana myös sosiaalisessa mediassa. A-lehtien uusin lehti on Tube-lehti, joka ilmestyy kaksi kertaa vuodessa. Siinä syvennytään Youtuben maailmaan ja vinkataan sieltä kaikkea kivaa! Ensimmäiset lehdet vietiin käsistä. Lehti on suunnattu 8-18 vuotiaille, lähinnä tytöille, ja lehdessä ääneen pääsevät muun muassa tubetähdet.

Lisäksi A-lehdillä on suosittuja nettisivustoja, kuten Lily.fi, joka on Trendi-lehden nettisaitti. Se on suosittu nuorten naisten kanava shoppailuihin, viihteeseen ja muuten vain lukemiseen ja keskusteluun. Terve.fi sivusto taas on terveyteen erikoistunut sivusto, jossa on laadukkaita juttuja laidasta laitaan. Meilläkotona.fi sivusto taas on A-lehtien sisustuslehtien yhteinen nettisivusto, jossa on sisustusjuttujen ja kuvien lisäksi muun muassa DIY-vinkkejä ja ideoita.

A-Lehtien peruutukset

Kaikki A-lehtien lehdet voi peruuttaa kirjautumalla sisään A-lehtien asiakaspalveluun netissä, soittamalla tai sähköpostilla.

Peruuta netissä

Irtisano A-lehtien tilaus

Voit peruuttaa tilauksesi kirjautumalla A-lehtien asiakaspalveluun ja valitsemalla Tilauksesi -kohdasta lehden, jonka haluat peruuttaa.

Jos sinulla ei ole tunnuksia, rekisteröidy ensin. Rekisteröitymiseen tarvitset asiakasnumeron, postinumeron ja sähköpostiosoitteen. Asiakasnumero löytyy laskulta ja jokaisen lehden takakannesta osoitekentästä.

Voit peruuttaa lehtitilauksesi joko tilausjakson loppuun tai lopettaa tilauksesi kokonaan.

Peruutus näkyy nettiasiakaspalvelussa 1-2 päivän kuluttua ja samalla hetkellä myös digilehden lukuoikeus päättyy. A-lehdet laskuttaa peruutuksesta lehden, joka on ehtinyt jo lähteä painoon.

Puhelimella

09 759 6600
Ma-pe klo 8.00-17.00
Puhelun hinta määräytyy liittymäsopimuksenne mukaan.

Sähköpostilla

asiakaspalvelu.a-lehdet.fi

asiakaspalvelu@a-lehdet.fi

Huom. Lehtien peruutukset tulee tehdä suoraan A-lehdille. Tälle sivulle jätetyt lehtien peruutukset tai muutokset eivät välity perille. 

A-Lehtien yhteystiedot

  • Kuuluu A-lehtien konserniin, joka on Suomen 3. suurin lehtitalo. Konserniin kuuluu nykyään myös Finnish Design Shop Oy sekä se omistaa puolet Oma Terveys Oy:stä. Konsernissa yhteensä 500 työntekijää.
  • Toimitusjohtaja Juha Blomster

A-Lehdet Oy

Risto Rytin tie 33, Helsinki
00081 A-lehdet

PL 164, 00811 Helsinki

Sähköpostiosoitteet:
etunimi.sukunimi(miukumauku)a-lehdet.fi

Puh. (09) 759 61

09 759 6600
Ma-pe klo 8.00-17.00
Puhelun hinta määräytyy liittymäsopimuksenne mukaan.

asiakaspalvelu.a-lehdet.fi

asiakaspalvelu@a-lehdet.fi

Katso tarkemmat yhteystiedot.