A-lehdet lehdet & lehtitarjoukset

Kauneus ja Terveys tarjousApu tarjousAvotakka tarjousMAKU tarjousDemi tarjousEeva tarjousVoi hyvin tarjousTuulilasi tarjousUrheilulehti tarjousImage tarjousMeidän mökki tarjousMondo tarjousMeidän talo tarjousSoundi tarjousApu Terveys tarjous

A-lehdet tietoa

A-lehdet-konserniA-lehdet Oy on Suomen kolmanneksi suurin lehtitalo. Vuonna 1933 perustettu A-lehdet-konserni on tänä päivänä A-lehdet Oy, Markkinointiviestintä Dialogi Oy sekä Image Kustannus Oy:sta muodostuva mediatalo. A-lehdet-konserni julkaisee monipuolista lehtivalikoimaa, joka tavoittaa viikoittain miljoonia suomalaisia lukijoita. Lehtivalikoimasta löytyy yhteensä 18 lehteä, joista kaksi on Image Kustannuksen ja 16 A-lehdet Oy:n julkaisuja. Lisäksi konserniin kuuluva, asiakasmedioihin keskittynyt Dialogi kustantaa noin 30:tä asiakaslehteä. Dialogin kustantamista asiakaslehdistä suurin ja tunnetuin on Pirkka. Lisäksi A-lehdet julkaisevat lehtiensä vastaavia verkkomedioita Internetissä.

 

Ajankohtaisia aiheita ja ilmiöitä

 

Image ja Mondo ovat A-lehtien lehtiäImage Kustannus Oy:n lehdet seuraavat ja tulkitsevat ajankohtaisia virtauksia ja yrittävät myös vaikuttaa niihin. Yrityksen tavoitteisiin kuuluu rakentaa uutta, inspiroivampaa Suomea luomalla uutta ja uteliasta mediakulttuuria kustantamansa kahden lehden kautta. Politiikkaa, populaarikulttuuria, muotia, ajankohtaisia ihmisiä ja ilmiöitä käsittelevä Image on Image Kustannus Oy:n kuukausittain julkaisema lehti, joka kattaa laajasti ajankohtaiset aiheet. Mondo on Image Kustannus Oy:n toinen lehti. Se on matkailusta kiinnostuneille suunnattu lehti, josta löytyy vinkkejä kaikesta matkailuun liittyvästä, kuten esimerkiksi mielenkiintoisista matkakohteista, matkalle tarvittavista välineistä, vaatteista, erinäisistä tuotteista, kirjallisuudesta, lisäksi vastuullinen matkailu on yksi lehden tärkeimmistä aiheista. Mondo ilmestyy 10 kertaa vuodessa.

A-lehtien julkaisuista löytyy luettavaa jokaiselle

 

A-lehdet Oy on jatkuvasti ja kannattavasti kehittyvä mediatalo, joka kustantaa laadukkaita tuotteita. A-lehdet Oy:n lehtivalikoimasta löytyy jokaiselle suomalaiselle luettavaa: Lehtiä löytyy lähes jokaiseen aihepiiriin liittyen, ja ne kattavatkin lähes kaikki elämänalueet, kuten ruoanlaiton, harrastukset, kodin kunnostuksen ja sisustamisen, hyvinvoinnin ja liikunnan. A-lehdet Oy:n julkaisut koskettavat lukijaansa, sillä ne käsittelevät jokapäiväistä elämää, tapahtumia ja ihmisiä tavalla, joka tarjoaa lukijalle mukaansatempaavan lukuelämyksen naistenlehtien, perhelehtien, harrastelehtien ja asumislehtien sivuilla.

 

A-lehdetA-lehdet Oy:n julkaisuihin kuuluvat seuraavat lehdet: koko perheen viikkolehti Apu, tehtävälehti ApuKrypto, ristikkolehti ApuRistikko, Suomen suurin sisustuslehti Avotakka, tyttöjen lehti Demi, naistenlehtien klassikko Eeva-lehti, hyvinvoinnin klassikkolehti Kauneus & Terveys, Suomen suurin ruokalehti Maku, Suomen suurin vapaa-ajan asumisen lehti Meidän Mökki, Meidän Talo, musiikkilehti Soundi, Suomen paras autolehti Tuulilasi, Suomen puhutuin urheilumedia Urheilulehti, puutarhalehti ViherPiha, naisten elämäntapalehti Voi hyvin sekä verkkojulkaisu Lily, joka on nuorille aikuisille naisille suunnattu sosiaalinen media, jossa yhdistyvät toimituksen luoma sisältö, käyttäjien blogit sekä mahdollisuus aktiiviseen keskusteluun. A-lehdet Oy tarjoaa julkaisujaan erilaisiin elämäntarpeisiin ja -tilanteisiin

 

Miljoonia lukijoita tavoittavia asiakaslehtiä

 

 

Asiakasmedioiden tuottamiseen keskittynyt Markkinointiviestintä Dialogi Oy on erikoistunut asiakaslehtiin sekä erilaisiin sähköisiin ratkaisuihin uutiskirjeistä palvelusivustoihin. Se kustantaa noin 30:tä asiakaslehteä. Dialogin suurin tuote on Pirkka-lehti, joka ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja tavoittaa lähes 3 miljoonaa lukijaa. Pirkka on lehti, joka tarjoaa lähes koko Suomelle vinkkejä kaikin tavoin parempaan elämään muun muassa ruokareseptien, parisuhdeneuvojen, sisustamisideoiden ja muiden niksien muodossa.

 

Tutkimuspalveluiden avulla saadaan tietoa kohderyhmistä

 

A-lehdet tuottaa julkaisujensa ohella myös tutkimuspalveluita, joiden on tarkoitus auttaa ilmoittajaa ymmärtämään kohderyhmiä lehtien lukijoina, verkkopalveluiden käyttäjinä sekä mainonnan vastaanottajina. A-lehdet pyrkii niin lehtien, verkkomedioiden kuin mainonnankin tutkimisessa käyttämään mahdollisimman luotettavia sekä objektiivisia menetelmiä. A-lehdet tuottaa asiakkailleen myös mainos- ja mediatoimiston kanssa yhteistyössä asiakkaalle suunniteltuja kampanjaseurantapalveluja.

 

A-Lehtien peruutukset

Kaikki A-lehtien lehdet voi peruuttaa kirjautumalla sisään A-lehtien asiakaspalveluun netissä, soittamalla tai sähköpostilla.

 

Peruuta netissä

Irtisano A-lehtien tilaus

Kun olet kirjautunut, valitse Tilauksesi -kohdasta lehden, jonka haluat peruuttaa.

 

Puhelimella

09 759 6600
Ma-pe klo 8.00-17.00
Puhelun hinta määräytyy liittymäsopimuksenne mukaan.

 

Sähköpostilla

asiakaspalvelu.a-lehdet.fi

asiakaspalvelu@a-lehdet.fi

 

Huom. Lehtien peruutukset tulee tehdä suoraan A-lehdille. Tälle sivulle jätetyt lehtien peruutukset tai muutokset eivät välity perille. 

 

A-Lehtien yhteystiedot

 

A-Lehdet Oy

Risto Rytin tie 33, Helsinki
00081 A-lehdet
 
Sähköpostiosoitteet:
etunimi.sukunimi(miukumauku)a-lehdet.fi

Puh. (09) 759 61

09 759 6600
Ma-pe klo 8.00-17.00
Puhelun hinta määräytyy liittymäsopimuksenne mukaan.

asiakaspalvelu.a-lehdet.fi

asiakaspalvelu@a-lehdet.fi

 

Katso tarkemmat yhteystiedot.

 

 

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Sari1
En ikinä enää tilaa a-lehdiltä, koska Peruutus netissä on niin syvältä.
Kaisa1
Antaisin 0 tähteä, jos se olisi mahdollista. Tilasin 5 lehden erikoistarjouksen, jonka lehden toimitus omavaltaisesti muuttaa jatkuvaksi tilaukseksi ja lähettää sen mukaisen laskun. Miten voi toimia noin typerän mielivaltaisesti! Emme me kuluttajat ole noin vain narutettavissa.
Sonja1
Tosi ärsyttävää istua naputtelemassa kestotilauksen peruutusta eikä se millään onnistu. Monestikohan olen ajatellut että en enää ikinä suostu kestotilaukseen kun sen lopettaminen on niin helvetillisen monimutkaista!!
ulla lyytikäinen karhulantie50
missä viipyy kaikkien aikojen JOULU lehti maksettu 30.8. 2018 ulla l***** ****** **** **** kotka asiakas num.*******
Admin:
Hei, olkaa hyvä ja ottakaa yhteys suoraan A-lehtiin. Yhteystiedot löydät tältä sivuilta tai A-lehdet.fi sivuilta. Valitettavasti me emme näe tilauksia. Sivustomme toimii lehtitarjousten esittelijänä, ei lehtien myyjänä. Ystävällisin terveisin, Lehtitarjoukset.com ylläpito
Kati1
Todella huonoa asiakaspalvelua. Olin jonossa yli 20 min. Ei vastattu. Perun kaikki tilaukset. Maksanut olen, lehtiä ei vaa kuulu ei näy.
Heli Toivanen1
Kylläpä jäi huono maku apu-lehden tilauksesta. Apua mainostettiin, että tilaa 8 numeroa hintaan 21 euroa. Tilasin lehden , mutta 8 numeron jälkeen tuli lasku jatkuvasta tilauksesta, mitä en ollut tehnyt. en maksanut laskua, koska en ollut tilannut kuin ne 8 numeroa. Soitin asiakaspalveluun ja sieltä sanottiin, etten ollut perunut lehteä, EN MINÄ PERU LEHTEÄ, JOTA EN OLE TILANNUTKAAN! nyt minun täytyy pakolla maksaa ne 1 tai 2 lehteä jotka minulle pakolla laitettiin ja lisäksi huomautusmaksu. MIKSI MAINOSTETAAN KAHDEKSAA NUMEROA, JOS SE KUITENKIN ON JATKUVA TILAUS, HUIPUTUSTA. EN IKINÄ TILAA MITÄÄN LEHTIÄ.
illu.a1
eihän näitä tilauksia pysty,tavalliin tallaaja perumaan netissä, kun pitää laitella salasanoja salasanojen perään ja kirjautua 10 eri paikkaa
Pirkko Salo5
Eeva on ehdottomasti Suomen paras luxus naistenlehti! Eevassa on muotia ja kauneutta aikuiseen makuun, samoin heti uutuuksia tuoksuista, kosmetiikasta ja koruista! Olen lukenut/ihaillut Eeva lehteä jo 1950 luvulta asti! Kiitos upeasta lehdestä, pitäkää sama linja edelleen!
SISKO
Tänään tuli tilaustarjous postissa. Tilaajalahjana ollut lompakko jo loppunut??????
Ari-Pekka5
A-Lehdet on kyllä yksi parhaista lehtitaloista Suomessa. Tilannetta ei ainakaan huonontanut yhtään se, että ne hankki pari vuotta sitten Imagen lehdet. Verrattain hyvä kiinnitys.

Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)