A-lehdet lehdet & lehtitarjoukset

Kauneus ja Terveys tarjousApu tarjousAvotakka tarjousMAKU tarjousDemi tarjousEeva tarjousVoi hyvin tarjousTuulilasi tarjousImage tarjousMeidän mökki tarjousMondo tarjousMeidän talo tarjousSoundi tarjousApu Terveys tarjous

 

a-lehdet logo;

Entinen A-kustannus Oy eli entinen Forma Publishing fuusioitiin A-lehtiin vuonna 2012. Froma Publishing oli tunnettu aikakauslehtien kustantaja, joka julkaisi laadukkaita lehtiä, kuten Trendi ja Kotivinkki.

 

A-lehtien lehtiperheeseen kuuluvat myös Image Kustannuksen fuusion myötä Image, Mondo ja sen suositut matkaoppaat eri puolille maailmaa.

 

A-lehtien suosikkilehdet

 

Trendi ilmestyy 12 kertaa vuodessa, ja on yksi perinteikkäimmistä suomalasista muotiin ja kauneuteen keskittyneistä aikakausilehdistä. Joka kuukausi Trendin tilaaja saa kotiovelleen laajan muotialan viihdepaketin, joka on täynnä kiinnostavia muotiartikkeleita ja haastatteluita. Trendi-lehden tilaajana pysyt perillä uusimmista muotisuuntauksista ja kuumimmista suunnittelijoista. Trendi-lehden virallisilla kotisivuilla on tämän lisäksi muotiblogeja, sekä muuta muotiin liittyvää asiaa.

 

Kotivinkki on erinomainen viikkolehti ihmiselle joka pitää leipomisesta, kokkaamisesta sekä käsillä tekemisestä. Kotivinkki antaa runsaasti ideoita kodin sisustukseen ja puutarhanhoitoon. Mukana on myös paljon käsityövinkkejä ja muita tee-se-itse-ideoita. Kotivinkin sivuilta löydät aiheeseen liittyviä blogeja, kilpailuita ja pelejä.

 

Talo&Koti on Kotivinkin tapaan lifestyle-lehti, mutta keskittyy enemmän sisustukseen ja kodinhoitoon. 101 ideaa taas pursuu inspiraatiota tee-se-itse-projekteihin. Tästä lehdestä löydät ohjeita muun muassa oman naulakon, teekuppivalon, muistikirjan kansien, tai vaikkapa jääkaappimagneettien tekoon.

 

image kansi;Image on terävä yhteiskunnallinen aikakauslehti, jolle ei ole Suomessa kilpailijaa. Lehdestä löytyy puheenaiheita aikaansa seuraaville miehille ja naisille. Suomen suosituimman lifestyle-lehden aiheina ovat kaupunki- ja populaarikulttuuri, muoti ja design. Lehti tunnetaan erityisesti laadukkaista kolumneistaan, joita kirjoittavat muun muassa juuri pinnalla olevat nuoret kirjailijat.

 

Mondo on Suomen suurin ja monipuolisin matkailulehti. Mondo tarjoaa innostavia matkaideoita, kertoo kiinnostavia matkatarinoita sekä antaa hyödyllisiä vinkkejä matkaa suunnitteleville. Matkakohteiden lisäksi aiheita ovat: matkatavarat, ruoka ja ravintolat, ostokset, kaupungit, kulttuuri, nähtävyydet, seikkailut, rantalomat, perhelomat, harrastus- ja aktiivilomat, hemmottelu ja luontomatkat. Mondo tarjoaa myös laadukkaita matkaoppaita.

 

Näiden lehtien lisäksi A-lehtiin kuuluu Tuulilasi, Maku, Meidän Mökki, Meidän Talo, Demi, Apu, josta kaikki lähti, Apu Terveys, Apu Matka, Avotakka, Eeva, Kauneus&Terveys, Urhelulehti, Viherpiha ja Voi Hyvin.

A-lehdet sosiaalisessa mediassa

A-lehdet haluaa olla aktiivisesti mukana media-alan muutoksessa, siksi se on mukana myös sosiaalisessa mediassa. A-lehtien uusin lehti on Tube-lehti, joka ilmestyy kaksi kertaa vuodessa. Siinä syvennytään Youtuben maailmaan ja vinkataan sieltä kaikkea kivaa! Ensimmäiset lehdet vietiin käsistä. Lehti on suunnattu 8-18 vuotiaille, lähinnä tytöille, ja lehdessä ääneen pääsevät muun muassa tubetähdet.

 

Lisäksi A-lehdillä on suosittuja nettisivustoja, kuten Lily.fi, joka on Trendi-lehden nettisaitti. Se on suosittu nuorten naisten kanava shoppailuihin, viihteeseen ja muuten vain lukemiseen ja keskusteluun. Terve.fi sivusto taas on terveyteen erikoistunut sivusto, jossa on laadukkaita juttuja laidasta laitaan. Meilläkotona.fi sivusto taas on A-lehtien sisustuslehtien yhteinen nettisivusto, jossa on sisustusjuttujen ja kuvien lisäksi muun muassa DIY-vinkkejä ja ideoita.

 

 

 

A-lehtien peruutus

Voit peruuttaa tilauksesi kirjautumalla A-lehtien asiakaspalveluun ja valitsemalla Tilauksesi -kohdasta lehden, jonka haluat peruuttaa.

 

Jos sinulla ei ole tunnuksia, rekisteröidy ensin. Rekisteröitymiseen tarvitset asiakasnumeron, postinumeron ja sähköpostiosoitteen. Asiakasnumero löytyy laskulta ja jokaisen lehden takakannesta osoitekentästä.

 

Voit peruuttaa lehtitilauksesi joko tilausjakson loppuun tai lopettaa tilauksesi kokonaan.

 

Peruutus näkyy nettiasiakaspalvelussa 1-2 päivän kuluttua ja samalla hetkellä myös digilehden lukuoikeus päättyy. A-lehdet laskuttaa peruutuksesta lehden, joka on ehtinyt jo lähteä painoon.

 

Huom. Lehtien peruutukset tulee tehdä suoraan A-kustannus Oy:lle. Tälle sivulle jätetyt lehtien peruutukset tai muutokset eivät välity perille.

 

A-kustannus Oy yhteystiedot

 

Osoite: PL 164, 00811 Helsinki

Puhelin: 09 75 961

 

  • Kuuluu A-lehtien konserniin, joka on Suomen 3. suurin lehtitalo. Konserniin kuuluu nykyään myös Finnish Design Shop Oy sekä se omistaa puolet Oma Terveys Oy:stä. Konsernissa yhteensä 500 työntekijää.
  • Toimitusjohtaja Juha Blomster

 

 

 

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?