#

Wype on Bonnierin digitaalinen palvelu koko perheelle

Wype on kätevä digitaalinen palvelu, jonka avulla asiakas saa käyttöönsä 20 Bonnierin lehteä kuukaudessa. Wypeä voi käyttää koko perhe, koska se on ladattavissa 5 eri laitteelle. Wype toimii niin puhelimella, tabletilla kuin tietokoneellakin, joten lehtiä voi lukea itselle sopivalla tavalla milloin tahansa ja missä vain. Wype kattaa seuraavat Bonnierin lehdet: Tieteen Kuvalehti, Kunto Plus, Tieteen Kuvalehti Historia, National Geographic, Kotimikro, Digikuva, Tee Itse ja Historia. Wypen saa käyttöönsä 12€ kuukausimaksua vastaan ja ensimmäinen kuukausi on asiakkaalle ilmainen. Wypen tilatessaan asiakas ei sitoudu pitkiin tilauksiin vaan Wypen tilaus on helppo peruuttaa, jos palvelua ei halua enää käyttää. 

Tutustu eri lehtiin Wypen avulla

Olipa kiinnostuksen kohteena sitten luonto, historia, tietokoneet, kuntoilu tai kuvaaminen, on Wype loistava mahdollisuus tutustua mielenkiintoisiin ja ajankohtaisiin artikkeleihin. Wype sopii loistavasti koko perheelle, koska palvelusta löytyy lehtiä niin aikuisille kuin lapsillekin ja lehtiä voidaan lukea yhtä aikaa eri laitteilta. Wype sopii myös lukijoille, jotka haluavat valikoida artikkeleita ja lukemista eri aihepiireistä. Wype on loistava lahjaidea lehtien ystäville, koska lahjan saaja voi valita lukemistaan laajasta valikoimasta.  

Wype toimii maalla, merellä ja ilmassa

Wype ei katso aikaa tai paikkaa, koska sovellukseen voi ladata mieluisia lehtiä, joita voi myöhemmin lukea ilman nettiyhteyttä. Tätä ominaisuutta kannattaa hyödyntää esimerkiksi lentokoneessa tai ulkomailla, missä nettiyhteys on usein hidas tai kallis. Wybe myös muistaa kohdan, mihin lukija on edellisellä kerralla jäänyt, joten artikkelin lukemista voi aina helposti jatkaa. Kännykällä luettaessa tulee näkyviin pelkkä teksti, jolloin artikkelin lukeminen on mieluista ja sujuvaa. Wype onkin toimiva ratkaisu niille, jotka tykkäävät lukea lehtiä pääasiassa digitaalisessa muodossa. Wypen kautta voi myös edullisesti tutustua eri lehtiin ja siirtyä myöhemmin halutessaan tilaamaan myös paperiversiota.