Image -lehti, tarjous & tilaus

44.8
(4)
Image
5 lehteä 27,90€
» Tilaa lahjaksi

Image on Suomen mielenkiintoisin lifestyle-lehti. Se käsittelee asioita ajankohtaisista ilmiöistä aivan omalla tavallaan. Parasta Imagessa on hyvin tehdyt ja kattavat henkilöhaastattelut. Juttuja lukiessa tulee heti tunne, että niihin on oikeasti panostettu eikä vain kirjoitettu kirjoittamisen ilosta. Yhdeksän kertaa vuodessa ilmestyvä Image on täynnä viihdyttävää ja mielenkiintoista luettavaa useiksi tunneiksi.

 

Katso Image-lehden uusin tarjous ja tilaa lehti!


Tilaajalahjaksi
Varavirtalähde

Image tarjous


» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Image 4 numeroa + tilaajalahja

5 lehteä 27,90€ 
Image + lehden tilaajalahjaksi Ivana Helsinki Tulppaani-pikkulaukku

Image, vastarannan lehti

Image on ensimmäinen suomalainen unisex lifestyle-lehti, joka edustaa yhteiskunnan laitamia, tai ainakin pyrkii edustamaan. Se on yhteiskunnallinen, kantaaottava ja samalla sopivasti kevyt vastarannan kiiski, joka haluaa haastaa valtamediat kerran kuussa. Image haluaa ottaa kantaa, synnyttää keskustelua ei ainoastaan lehden sisällä vaan koko yhteiskunnassa, saada ihmiset ajattelemaan ja ottamaan itse kantaa ristiriitaisiinkin puheenaiheisiin.

 

Image onkin lunastanut paikkansa sopivasti erilaisena lehtenä. Vuosien mittaan se on onnistunut saamaan esimerkiksi kolumnistiensa ja blogistiensa riveihin monipuolisesti sekä yhteiskunnan rääväsuita että sovittelevampia haastajia. Image-lehti tulikin alusta alkaen kuuluisaksi nimenomaan todella kiinnostavien ja erilaisten kolumniensa ansiosta! Nyt sama linja jatkuu Imagen nettisivuilla, sen todella laadukkaissa blogeissa.

 

Image-lehden sisältö koostuu kuten muissakin lifestyle-lehdissä todella laajasta skaalasta eri asioita. Lehdessä käsitellään televisio-ohjelmia, musiikkia, pop-kulttuuria, taidetta, elokuvia sekä tietysti uusia kirjoja. Siinä otetaan kantaa myös muotiin sekä designiin omalla usein oikeasti erikoisella tavallaan. Ruoka on niinikään yksi osa Imagea, vaikka Imagen ruokaohjeet ja reseptit joskus sortuvatkin hieman liikaa ainoastaan olemaan vain mahdollisimman erikoisia käytännöllisyyden ja kiinnostavuuden kustannuksella.

 

Image-lehden kiinnostavin osuus ovat kuintenkin haastattelut ja artikkelit, joissa käsitellään erilaisia yhteiskuntamme ja aikamme teemoja ja ilmiöitä. Lehdessä halutaan nostaa esille myös vihreitä arvoja sekä ihmisarvoja niin Suomessa kuin eri puolilla maailmaa, siksi lehdessä on joskus todella kiinnostavia ja koskettavia artikkeleita erilaisista ihmisoikeuksia koskevista aiheista.

 

Image lehti on vankka lukupaketti, paksu opus, jossa riittää lukemista pitkäksi aikaa. Se on lunastanut kuluneen parinkymmenen vuoden aikana paikkansa yhteiskunnallisena keskustelijana, vastarannan kiiskinä ja rääväsuuna, jonka sanomiset kuitenkin on syytä toisinaan ottaa hyvinkin tosissaan!

Image lehti lahjaksi

Image lehti on todella hyvä lahjaidea yhteiskunnallisista asioista kiinnostuneelle tyypille, joka tykkää kuitenkin kevyemmästä otteesta ja myös muodista ja pop-kulttuurista. Lahjatilauksen voi tehdä helpoimmin netissä, klikkaamalla tältä sivulta 'Tilaa lahjaksi'.

 

Lahjatilauksen mukana tulee tilaajalahja, mikäli sellainen lehdessä on. Image-lehden mukana tilaajalahja on harvoin, mutta sitäkin useammin lehdestä on todella edullisia tutustumistarjouksia. Näitä tarjouksia voi tietysti myös käyttää lahjatilauksiin. Usein tutustumistarjoukset ovat kuitenkin kestotilauksia, joten muista peruuttaa tilaus loppumaan tilausjakson loppuun. Helpoin on tietysti tehdä lehdestä määräaikainen tilaus.

Image videot

Katso video Haloo Helsingin kuvauksista:

 

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Heiskanen Kimmo5
Suosittelen! Yks parhaista lehdistä.
VKivi4
Omata mielestä kans Image on yks parhaista lehdistä mitä julkastaan suomen kielellä. Se on sopivan paksu ja juttujen pituudet miellyttää myös minua. Henkilöjutut on ehkä paras osa Imagea. Aika harvoin on sellasia juttuja mistä en tykkäis. Tullu luettua jo useamman vuoden.
Saku5
Image on yksi niistä harvoista lehdistä mitä olen koskaan tilannut. Ite tykkän, että sen kirjoitustapa on tosi osuvaa ja jutut mielenkiintoisia. Harvassa lehdessä on usean sivun juttuja jostain tietystä asiasta. Muutenkin grafiikka ja muu osoittaa sitä, että Image uskaltaa olla rohkeasti erilainen ja kulkea omaa polkuaan.

Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?