Erä -lehti, tarjous & tilaus

44.8
(4)
Erä
4 lehteä 25,00€
» Tilaa lahjaksi

ERÄ-lehti kertoo parhaimmista pyyntimuodoista, hyvistä kalakohteista ja toimivimmista välineistä. Monesti pienelläkin kalastustyylin muutoksella, yksittäisen välineen virittämisellä tai uuden taidon omaksumisella on suurta merkitystä saaliin määrän ja laadun parantumiseen.

ERÄ tarjoaa myös laajan kirjon suomalaisten retkeilijöiden kokemukseen perustuvaa väline- ja retkikohdetietoa. Eniten rahanarvoista hyötyä lukijat saavat ERÄn ainutlaatuisen laajoista vertailutesteistä, kun he pystyvät kohdistamaan omat välinehankintansa entistä järkevämmin joko huippulaadukkaisiin testivoittajiin tai hinta/laatusuhteeltaan edullisiin hyvä ostos -tuotteisiin.

 Hyödynnä Erä-lehden tarjous ja tilaa lehti kotiisi.

 

Erä-lehden lukijana saat:

  • jutut ja ideat metsästyksestä, kalastuksesta ja retkeilystä
  • parhaat vinkit ja ohjeet
  • tuoteuutuudet, vertailut ja esittelyt, testit
  • asiantuntijoiden kalastus- ja eräoppaat

Erä yhteenveto

  • Erä tarjous: 4 lehteä / 25,00€
  • Julkaisija: Otavamedia
  • Ilmestyy: 14 kertaa / vuosi
  • Erä-lehden peruutus


» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Erä -lehti on alansa huippuja

Erä lehti on Suomen suosituin eräilyä, retkeilyä, kalastusta ja metsästystä käsittelevä lehti. Se onkin todella monipuolinen ja asiantunteva, ja siksi se antaakin paitsi kivoja ideoita ja vinkkejä harrastajalle, myös asiantuntevaa apua ammattilaiselle.

 

Lehden avustajakunnan pääosan muodostavat eri alojen asiantuntijat ja ammattimaisesti toimivat kalastus- ja eräoppaat, joiden tehtävänä on antaa joka numerossa runsaasti rakennuspuita lukijan omien tietojen ja taitojen jatkuvaan kartuttamiseen. Lehti kertoo vinkit kiinnotavimmista luontopoluista ja retkikohteista, tärpit parhaista kalastuspaikoista sekä käytännönläheiset neuvot ja ohjeet metsästykseen.

 

Erä-lehden testeissä ja vertailuissa saat jotain kättä pidempää silloin, kun sinun täytyy hankkia uusia varusteita. Erä lehti suosittelee testiestä top voittajia esimerkiksi uusista aseista, kalastusvarusteista kuten vavoista, saappaista tai vaapuista, uusimmmista rinkoista, retkikeittimistä, erävaatteista.. Ylipäätään kaikesta, mitä eräilyssä voi tarvita.

 

Erä-lehden julkaisija tuottaa myös Eränkävijän kirjakerhoa, jota kautta kirjakerhon jäsenet voivat ostaa eräaiheisia kirjoja ja oppaita tarjoushintaan. Kirjakerhokirjoja on kerran kuukaudessa, siellä on erilaisia oppaita, sieni- ja lintukirjoja, kalastusoppaita, ruokakirjoja, ja nämä kaikki on valittu alan parhaiden asiantuntijoiden toimesta.

 

Erä lehti lahjaksi

Erä lehdestä on usein voimassa tosi hyviä tutustumistarjouksia, jotka kannattaa ehdottomasti käyttää hyväksi myös silloin, kun haluat antaa Erä lehden lahjaksi. Lahjatilaus on tosin kätevin olla määräaikainen tilaus, sillä tällöin sitä ei tarvitse erikseen muistaa enää peruuttaa jälkikäteen. Parhaat tarjoukset ovat kuitenkin usein kestotilauksia.

 

Lahjatilauksen voi tehdä netissä ja puhelimella, kuten muutkin tilaukset. Lahjana Erä lehti on huikea kaikille eräilijöille esimerkiksi isänpäivänä tai jouluna. Lahjatilauksen mukana tulee myös voimassa oleva tilaajalahja. Erä lehden tilaajalahjat ovatkin usein todella laadukkaita ja arvokkaita, kuten laatupuukkoja vieheitä.

 

Erä lehden videot

Erä lehti jakaa tubekanavallaan vinkkejään ja ideoitaan videoilla, katso pari parasta vinkkiä:

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Mainiota luettavaa5
Erä on kyllä klassikko! Ties kuin pitkään tullu jo tilattua sitä. Välillä vaihdoin digilehteen, mutta oli pakko siirtyä takas. Digilehtä ei tahdo muistaa lukea samalla tavalla ja muutenkin siitä puuttuu se fiilis minkä paperilehdestä saa kun voi rauhassa keskittyä siihen joko vessassa istuessa tai kahvia lukiessa.
mies305
Kalastuksen ystävänä tykkään tästä lehdestä paljon! Osa lehdestä jää tosin lukematta, koska metsästystä en harrasta, mutta eipä ole haitannut. Varsinkin nuorempana tuli ahkerasti luettua lehteä ja opittua asiaa kalastuksesta.
HP Hirvola4
Erä on kyllä hyvä lehti varssinkin jos tykkää kalastuksesta. Metästyksestä pitävien kannattaa tilata ennemmin ehkä metsästys ja kalastus -lehti tai rekyyli.
Kalamies285
Erä-lehti on varmasti yksi parhaista Suomessa julkaistavista eräaiheisista lehdistä. Pitkään luin niitä vaan kirjastossa, mutta nyt oon kyllä tilannu kotia. Tosi hyvä lehti. Suosittelen, jos vähänkin kiinnostaa kalastus tai luonnossa liikkuminen.

Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?