FIT -lehti, tarjous & tilaus

403.7
(40)
FIT
5 lehteä 22,90€
» Tilaa lahjaksi

FIT lehti on tämän hetken trendikkäin urheilulehti! FIT lehti tsemppaa liikkumaan ja terveellisiin elämäntapoihin positiivisella, reippaalla ja toisaalta kivan rennolla asenteella!

 

FIT lehden sisältö koostuu kaikesta, mikä liittyy liikunnan ja hyvinvoinnin ympärille. Se kertoo kertoo terveellisistä elämäntavoista, hyvästä ruoasta, henkisestä hyvinvoinnista, ihmissuhteista sekä ihan arjen asioista. Sen paras anti ovat kuitenkin erilaiset oppaat ja treeniohjelmat, sillä FIT haluaa innostaa meistä jokaisen löytämään sen kaikkein innostavimman lajin, jota jaksamme vuodesta toiseen harrastaa!

 

FIT lehdestä löytyy:

• treeniohjeet ja jumpat

• ruokaohjeet

• uusimmat liikunta- ja urheilulajit

• matkavinkit

• sporttimuoti ja treenivaatteet, urheiluvälineet

• laihduttajan tsemppikaveri!


Tilaajalahjaksi
Lumene meikkisetti

FIT tarjous
  • Julkaisija: Fokus Media Finland Oy
  • Ilmestyy: 12 kertaa / vuosi


» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

FIT on liikkuvan naisen lehti

FIT lehti on yksi tämän hetken ehdottomasti trendikkäimmistä liikuntalehdistä. Vaikka sen nimi viittaa fitnessiin, lehden sisältö ei kuitenkaan ole pelkkää fitnessiä, oikeastaan ei ollenkaan. Lehti on nimittäin suunnattu tsemppaamaan ketä tahansa naista liikkumaan ja terveellisempiin elämäntapoihin.

 

FIT lehdessä onkin vinkkejä erilaisista liikuntalajeista, kerrotaan uusista lajeja ja välineitä sekä tietysti vertaillaan erilaisia välineitä kuten lenkkareita. FIT lehdestä voit poimia valmiit kuntoiluohjelmat, juoksuohjelmat sekä koostaa terveellisen, omaa liikkumistasi tukevan ruokavalion. Lehti kannustaa myös henkisen hyvinvoinnin ylläpitämiseen ja vie sinut matkoille sekä ihaniiin ruokapöytiin...

Fit-lehden videot ja mainokset

FIT -lehdessä on todella aktiivinen Youtube-kanava, jossa FIT-lehden asiantuntijat jakavat treeniohjeita, jumppavideoita, ruokavaliovinkkejä. Muun muassa Martina Aitolehti antaa omia kuumia vinkkejään ruokavalioon, sekä jakaa omia treenejään.

 

Personal Trainer ja bloggaaja Oona Tolppanen on laatinut ihan loistavat videotreenit yhdessä FIT-lehden kanssa. Nämä kaikki treenit löytyvät FITin Youtube-kanavalta. Oonan kanssa pääset tekemään muun muassa trendikästä villasukkatreeniä, tehokkaan vatsatreenin, yläkroppatreenin sekä alakroppatreenin, joka tässä alla:

 

FIT lentää!

 

Joulukuussa julkaistussa videossa Fit-lehden toimittaja kokeilee lentämistä freelentäjä Joel O'Donoghuen ohjeistuksella Sirius Sport Resortissa Pyhtäällä. Aiheesta oli juttu Fit-lehden joulukuun 2013 numerossa.

 

 

Fit lehti lahjaksi

FIT lehden monipuolinen sisältö on se suola, joka saa sen tilaajat tilaamaan sen yhä uudestaan. FIT lehdessä nimittäin vinkataan myös ihanista reissuista ja sen mukana pääsee maailman eri kolkkiin, maistamaan, haistamaan, tuntemaan ja liikkumaan!

 

Tämän vuoksi Fit lehti on aivan loistava lehti myös lahjaksi! Esimerkiksi ystävälle se on huikea, sillä ystävän kanssa voit vaikka jakaa lehden, voit lukea lehden ystäväsi jälkeen ja voitte yhdessä hyödyntää lehden treenivinkkejä ja ruokareseptejä.

 

Lehden lahjatilaus tehdään ihan samalla tavalla netissä kuin tavallinenkin tilaus. Lahjatilaus on helpoin olla määräaikainen, ja siihen saa tilaajalahjan samalla tavalla mukaan. Tilaajalahja tulee aina lehden tilaajalle, mutta toki voit antaa senkin lahjaksi jos haluat. Parhaat tarjoukset kannattaa tietenkin hyödyntää myös lahjatilauksissa! Tilaa Fit lehti lahjaksi ystävälle, niin siitä on iloa molemmille!

 

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Nina4
FIT-lehti on hyvä mutta tilauksien hoitaminen ja asiakaspalvelun kanssa asioiminen niin hankalaa että päätin lopettaa lehden.
Ulla Repo2
Hei, olen tilannut Fit-lehden, mutta en ole saanut yhtään numeroa? Missähän lehti viipyy? Kuitenkin tilaajalahja on saapunut ja on maksettu?
Admin:
Hei, FIT-lehti on Aller Median lehti, joten ole yhteydessä Allerin asiakaspalveluun. Terveisin, Lehtitarjoukset.com ylläpito
HEIKKI JYLLILÄ
Huipputarjous LÄHETTÄJÄ Tilaan 6 kuukauden (6 nroa) FIT-lehdet kestotilauksena tarjoushintaan Sait tämän uutiskirjeen, koska olet liittynyt sähköpostilistallemme osallistumalla yhteistyökumppanimme internetissä järjestämään kilpailuun. Voit poistua sähköpostilistaltamme alla olevaa unsubscribe-linkkiä klikkaamalla. Poistumislinkkiä ei ole
Admin:
Hei, en tiedä kuka on sinulle sähköpostia lähettänyt, mutta me emme lähetä sähköposteja, joten olet nyt väärään tahoon yhteydessä. Terveisin, Lehtitarjoukset.com ylläpito
Tirlittan3
Fit irtonumerot ollut ihan parasta lukemista mitä lehtipisteestä saa. Vanhat lehdet vielä parempia, entisen päätoimittajan aikaan oli vielä parempi tavallisen harrastajan lehti.Monipuolisesti ja tavalliselle aktiiviselle kuntoilijalle hyvät jutut. On oivallettu, että on ulkonäkökeskeistä, tavoitteellista piukean kropan tavoittelijaa hinnalla millä hyvänsä, mutta lisäksi myös hyvin paljon myös aktiivisia liikkujia, joilla tavoitteena kokonaisvaltainen hyvä olo, toimiva kroppa ja siinä sivussa ehkä nätimpi ulkonäkö. Ainoastaan kyrsii, kun nämä tilaukset on niin vaivalloisia. Nytkin sain tuon kehonkoostumusvaakan postissa ja se on puolikkaan puntarin kokoinen... Siis Siihen ei mahdu seisomaan kun yhdellä jalalla niin miten se oikeen toimii??? ja toinen juttu mikä ärsyttää, on se, että asiakaspalveluun ei saa puhelimell yhteyttä ja sähköpostiinkin vastataan noin viikon päästä tai yli :(
Tiina3
Tilasin lehden jo varmaan kuukausi sitten mutta mitään ei kuulu... Täytyy varmaan etsiä joku toinen vaihtoehto. Olen kyllä tykännyt irtonumeroina.
Admin:
Hei, tilauksessa ei pitäisi olla mitään vikaa. Kokeiletteko uudelleen: http://www.lehtitarjoukset.com/lehti/45/FIT Terveisin, Lehtitarjoukset.com ylläpito
Hanna Linnoskivi1
Huono lehti.. puol vuotta piti tulla ja sitten loppua,kun lähden ulkomaille. mutta nyt sitten jatkunutkin vielä ja mukavan muistutusmaksun kera..kiitos vain.empä tilaa enää ikina uudelleen.Nyt vain mietin miten saisin tilauksen lopetettua et menis jakeluun.
Henriikka5
Tosi monipuolinen liikuntaan ja hyvinvointiin keskittynyt lehti! Olen tilannut FIT-lehteä sekä Me Naiset Sport -lehteä ja minusta FIT on kyllä parempi. Suosittelen!
Heli4
Yksi parhaista urheiluun ja liikuntaan painottuvista lehdistä. Erityisesti olen pitänyt kahvakuulaohjeista, joita oli joku aika sitten. Nyt uusimmassa numerossa oli myös hyvä artikkeli superfoodeista. Lehtenä Fit on monipuolinen ja helppolukuinen.

Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?