FIT
6 nro
21,90
+ Meikkisetti tai toiletlaukku + Cityshopparikortti

Seiska
10 nro
25,00
+ Mineraalimeikkisetti tai otsalamppu

Me Naiset
12 nro
29,90
+ Finlayson-meikkipussi ja Lumene mascara tai 1 kk lehdet kaupan päälle

FIT -lehti, tarjous & tilaus

FIT
6 lehteä 21,90€
» Tilaa lahjaksi

FIT on liikunnan ja hyvinvoinnin ehdoton ykköslehti. FIT kertoo niin terveellisistä elämäntavoista, ruoasta, liikunnasta kuin henkisestä hyvinvoinnista. Se esittelee uusimmat treeniohjelmat ja mielenkiintoisimmat lajit, opastaa ruoan laitoissa ja vie sinut mukanasi maailman eri kolkkiin. FIT opastaa sinua myös laihtumaan ja ennen kaikkea nauttimaan elämästä. Tilaa nyt FIT - liikkuvan naisen ehdoton suosikki!

Fit-lehden videot ja mainokset

 

Joulukuussa julkaistussa videossa Fit-lehden toimittaja kokeilee lentämistä freelentäjä Joel O'Donoghuen ohjeistuksella Sirius Sport Resortissa Pyhtäällä. Aiheesta oli juttu Fit-lehden joulukuun 2013 numerossa.

 


Tilaajalahjaksi
Meikkisetti tai toiletlaukku + Cityshopparikortti

FIT tarjous
 • Normaali tilaushinta: 35,40€
 • Julkaisija: Aller Media
 • Ilmestyy: 12 kertaa / vuosi


 • » Takaisin     
  Tarjous voimassa rajoitetun ajan.

  Fit lehteä 10 numeroa + mineraalimeikkisetti

  10 lehteä 39,90€ 
  FIT + lehden tilaajalahjaksi Mineraalimeikkisetti

  Muut lehtitarjoukset

  FIT Seiska Me Naiset Aku Ankka Anna Kodin kuvalehti Kunto Plus Avotakka Cosmopolitan ET-lehti Systeri National Geographic Kauneus ja Terveys Suuri käsityö Tieteen kuvalehti Historia ELLE Demi Katso Kotipuutarha Hyvä terveys Apu Divaani Seura Tekniikan Maailma Koti & keittiö Glorian koti Eeva Olivia Prinsessa Meidän perhe Alibi MAKU Kotivinkki Oma Aika Vauva Voi hyvin Kauneimmat käsityöt Erä Koululainen Goal Hevoshullu Trendi Talo & koti Muumi

  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Hanna Linnoskivi sanoo...1
  Huono lehti.. puol vuotta piti tulla ja sitten loppua,kun lähden ulkomaille. mutta nyt sitten jatkunutkin vielä ja mukavan muistutusmaksun kera..kiitos vain.empä tilaa enää ikina uudelleen.Nyt vain mietin miten saisin tilauksen lopetettua et menis jakeluun.
  20.02.2014 12:582014-02-20
  Henriikka sanoo...5
  Tosi monipuolinen liikuntaan ja hyvinvointiin keskittynyt lehti! Olen tilannut FIT-lehteä sekä Me Naiset Sport -lehteä ja minusta FIT on kyllä parempi. Suosittelen!
  14.01.2014 15:232014-01-14
  Heli sanoo...4
  Yksi parhaista urheiluun ja liikuntaan painottuvista lehdistä. Erityisesti olen pitänyt kahvakuulaohjeista, joita oli joku aika sitten. Nyt uusimmassa numerossa oli myös hyvä artikkeli superfoodeista. Lehtenä Fit on monipuolinen ja helppolukuinen.
  19.09.2013 11:512013-09-19
  Sivu 1 / 1  (3 kommenttia)  RSS   Tämä sivu     RSS   Kaikki sivut

  Lisää kommentti

  Captcha Audio
  Refresh
  Lisää kuvan kirjaimet:


  Content

  Saat parhaiden lehtien tarjoukset sähköpostiisi