FIT
6 nro
22,90
+ Indian Summer laukku tai 2 kk lehdet lahjaksi

Seiska
10 nro
25,00
+ Reppu tai Iivana Helsinki toilettilaukku

Me Naiset
12 nro
29,90
+ Marimekon Puketti-pussukka

FIT -lehti, tarjous & tilaus

FIT
6 lehteä 22,90€
» Tilaa lahjaksi

FIT on liikunnan ja hyvinvoinnin ehdoton ykköslehti. FIT kertoo niin terveellisistä elämäntavoista, ruoasta, liikunnasta kuin henkisestä hyvinvoinnista. Se esittelee uusimmat treeniohjelmat ja mielenkiintoisimmat lajit, opastaa ruoan laitoissa ja vie sinut mukanasi maailman eri kolkkiin. FIT opastaa sinua myös laihtumaan ja ennen kaikkea nauttimaan elämästä. Tilaa nyt FIT - liikkuvan naisen ehdoton suosikki!

Fit-lehden videot ja mainokset

 

Joulukuussa julkaistussa videossa Fit-lehden toimittaja kokeilee lentämistä freelentäjä Joel O'Donoghuen ohjeistuksella Sirius Sport Resortissa Pyhtäällä. Aiheesta oli juttu Fit-lehden joulukuun 2013 numerossa.

 


Tilaajalahjaksi
Indian Summer laukku tai 2 kk lehdet lahjaksi

FIT tarjous
 • Normaali tilaushinta: 35,40€
 • Julkaisija: Aller Media
 • Ilmestyy: 12 kertaa / vuosi


 • » Takaisin     
  Tarjous voimassa rajoitetun ajan.

  6 Fit-lehteä + 2 kk lehdet kaupan päälle

  6 lehteä 22,90€ 

  Muut lehtitarjoukset

  FIT Seiska Me Naiset Anna Aku Ankka Cosmopolitan Kunto Plus Kauneus ja Terveys ET-lehti Kodin kuvalehti Trendi National Geographic Apu ELLE Suuri käsityö Systeri Hyvä terveys Tieteen kuvalehti Historia Katso Koti & keittiö Glorian koti Vauva Avotakka Prinsessa MAKU Viherpiha Kotipuutarha Demi Eeva Meidän perhe Tekniikan Maailma Oma Aika Kotivinkki Alibi Tee Itse Voi hyvin ApuRistikot Koululainen Seura Erä Kauneimmat käsityöt Goal Tuulilasi Kotiliesi

  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Tirlittan3
  Fit irtonumerot ollut ihan parasta lukemista mitä lehtipisteestä saa. Vanhat lehdet vielä parempia, entisen päätoimittajan aikaan oli vielä parempi tavallisen harrastajan lehti.Monipuolisesti ja tavalliselle aktiiviselle kuntoilijalle hyvät jutut. On oivallettu, että on ulkonäkökeskeistä, tavoitteellista piukean kropan tavoittelijaa hinnalla millä hyvänsä, mutta lisäksi myös hyvin paljon myös aktiivisia liikkujia, joilla tavoitteena kokonaisvaltainen hyvä olo, toimiva kroppa ja siinä sivussa ehkä nätimpi ulkonäkö. Ainoastaan kyrsii, kun nämä tilaukset on niin vaivalloisia. Nytkin sain tuon kehonkoostumusvaakan postissa ja se on puolikkaan puntarin kokoinen... Siis Siihen ei mahdu seisomaan kun yhdellä jalalla niin miten se oikeen toimii??? ja toinen juttu mikä ärsyttää, on se, että asiakaspalveluun ei saa puhelimell yhteyttä ja sähköpostiinkin vastataan noin viikon päästä tai yli :(
  Tiina3
  Tilasin lehden jo varmaan kuukausi sitten mutta mitään ei kuulu... Täytyy varmaan etsiä joku toinen vaihtoehto. Olen kyllä tykännyt irtonumeroina.
  Admin:
  Hei, tilauksessa ei pitäisi olla mitään vikaa. Kokeiletteko uudelleen: http://www.lehtitarjoukset.com/lehti/45/FIT Terveisin, Lehtitarjoukset.com ylläpito
  Hanna Linnoskivi1
  Huono lehti.. puol vuotta piti tulla ja sitten loppua,kun lähden ulkomaille. mutta nyt sitten jatkunutkin vielä ja mukavan muistutusmaksun kera..kiitos vain.empä tilaa enää ikina uudelleen.Nyt vain mietin miten saisin tilauksen lopetettua et menis jakeluun.
  Henriikka5
  Tosi monipuolinen liikuntaan ja hyvinvointiin keskittynyt lehti! Olen tilannut FIT-lehteä sekä Me Naiset Sport -lehteä ja minusta FIT on kyllä parempi. Suosittelen!
  Heli4
  Yksi parhaista urheiluun ja liikuntaan painottuvista lehdistä. Erityisesti olen pitänyt kahvakuulaohjeista, joita oli joku aika sitten. Nyt uusimmassa numerossa oli myös hyvä artikkeli superfoodeista. Lehtenä Fit on monipuolinen ja helppolukuinen.

  Lisää kommentti

  Leave this empty:


  Content

  Saat parhaiden lehtien tarjoukset sähköpostiisi