Seiska -lehti, tarjous & tilaus

363.8
(36)
Seiska
9 lehteä 25,00€
» Tilaa lahjaksi

Seiska eli 7 päivää -lehti on Suomen viihdelehtien ykkönen siitä huolimatta, että kukaan ei myönnä sitä lukevansa. Seiskalla on viikoittain lähes miljoona tyytyväiatä lukijaa. Lehti tarttuu ennakkoluulottomasti viikon kuumimpiin juoruihin ja vakavampiinkin aiheisiin. Julkkisten sekoilut, tempaukset ja salasuhteet ovat lehden pääsisältöä, mutta seiska on vuosien saatossa ansioitunut myös vakavien yhteiskunnalisten epäkohtien paljastajana.

 

Lehden etu on runsas ja värikäs kuvitus, jonka ansiosta lehteä voi hyvin lueskella rankankin päivän päätteeksi. TV-Seiskasta löytyvät kaikki viikon tv-elokuvat ja sarjat sekä kuumimmat juonipaljastukset. Myös tulevan viikon urheilun huippukohdat löytyvät TV-Seiskasta.

Yhdessä Seiska ja sen TV-liite ovat tuhansissa kodeissa viikon odotetuin lehti.

 

Katso Seiskan uusin tarjous!


Tilaajalahjaksi
Rannekello

Seiska tarjous


» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

9 nroa Seiska lehteä + Aarikan laukku

9 lehteä 25,00€ 
Seiska + lehden tilaajalahjaksi Aarikan laukku

Seiska lehden lahjatilaus

Seiska-lehden voi aivan hyvin tilata myös lahjaksi, vaikka ajatus siitä lahjana saattaa tuntua aluksi hassulta. Seiska-lehti on kuitenkin lehti, jota kaikki lukevat vaikka eivät sitä koskaan myöntäisi! 7 päivää lehden lahjatilaus on helpoin tehdä netissä, jossa voi samalla määrille onko tilaus määräaikainen vai kestotilaus, minkä mittainen jakso, jne. Lahjatilaus tehdään Lehtikuninkaan sivuilla valitsemalla lahjatilaus.

 

Lahjatilaukseen tulee aina mukaan sama tilaajalahja kuin itsellenkin tulevaan lehtitilaukseen. Tilaajalahja lähetetään aina lehden tilaajalle ja maksajalle, mutta toki sen voi lahjoittaa halutessaan myöhemmin eteenpäin.

 

Seiska on yllättävän suosittu lehti, sillä siinä on monipuolisesti uutiset ja juorut sekä Suomesta että maailmalta. Lukijat pitävät todella mielenkiintoisena ja tärkeänä myös Seiskan omaa selviytymistarinapalstaa, jossa kerrotaan ihan tavallisten suomalaisten selviytymistarinoita ja sitä, kuinka Seiska on ollut mukana auttamassa tai piristämässä näitä.

 

Televisio-ohjelmat on Seiskassa hyvin ja monipuolisesti, joten jos tykkää katsoa paljon televisiota, Seiska on hyvä lehti lahjaksi tällaiselle tyypille. Lehdessä on kuitenkin paljon muutakin luettavaa kuin pelkät televisio-ohjelmat.

 

Seiska Live myös Youtubessa

Seiskan tilauksen mukana tulee myös tunnukset Seiskan nettitv:n äärelle, eli Seiska Live nettisivustolle. Seiska Livestä saat enemmän tietoa täältä. Seiska Livessä pääset ensimmäisenä näkemään salarakkaiden ja muiden kohujulkkisten sekoilut sekä kommentoimaan, lukemaan ensimmäisenä uusimmat juonipaljastukset suosikkisarjoista ja kaikkea muuta kivaa.

 

Seiska Liven sisältö on jaettu helposti selattavaksi suosikkijulkkisten perusteella, esimerkiksi Johanna Tukiaisen toilailuja voi seurta yhdeltä ainoalta sivulta, Vesa Keskisen viimeisimpiä touhuja taas omaltaan.

 

Vähän makua Seiska Liven sisällöstä saat Seiskan Youtube-kanavalta, jossa Seiska Live on jakanut suosittuja videoitaan.

 

Siellä on muun muassa videot aina viikon tähtitytöstä:

 

 

Seiskan Youtube kanavalta löytyy myös 50 suosituinta videota, joista suosituin on tällä hetkellä video, jossa Johanna Tukiainen irstailee laivalla ja joutuu putkaan:

 

 

 

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

asiakasnumero 13822507 Marita2
Tilauksen peruuttaminen on onnistuttava tässä! Tuli uusi lasku vaikka ei ole jatkotilausta ja jo etukäteen, näköjään huijausmielessä huomaamatta? Lähettäkää tieto edelleen, jos ei nyt onnistu, sähköisenä nykyään kaikki on mahdollista ja jo asiakaspalvelu edellyttää sitä hoitamista. Toivottavasti teillä on edes puhelin käytössä ja kyse on seiskalehdestä asno 13822507. Älkää ehdottako asian hoitamista kommervenkkien kautta tai pyydän viranomaisia hoitamaan jutun. Pettynein terveisin ilman lahjaa pettynyt tutustuja!
Admin:
Hei, välitämme vain Seiskan tarjouksia etkä ole meiltä tehnyt itse tilausta. Teet sopimuksen suoraan Allerin kanssa, joten asiakaspalvelu tulee myös hoitaa heidän kanssaan. Meillä ei ole edes valtuuksia hoitaa sinun tilauksia. Terveisin, Lehtitarjoukset.com ylläpito
Heidi1
Ei saa lehteä peruttua. Netti peruminen ei tunnu toimivan eikä sähköpostiin vastata. Karhu kirjeitä pukkaa ja lehti tulee. Millä hitolla niihin saa yhteyttä? En ikinä tilaa allerilta enää. Tosi pettynyt olen. Olisin tilannut fitin ja Ellen, nyt en todellakaan tilaa!
Sirpa tuhkanen1
Seiska lehteä ei saa mistään kautta peruttua. Täytyy vain soittaa kalliilla maksulla ja vastaus on ei meidän puhelun kautta voi sitä tehdä. Näin kierrätellään puhelusta toiselle niin hintaa tulee.
Erkki Herva1
Olen perunut Seiskalehden 5.5.15 alkaen, en löytänyt sellaista mahdollisuudesta tiedoistanne. Ilmoitim myös maksamani laskun vapaakenttään ja tulostanut molemmat kiellot.
Ulla Hellberg
En saa peruttua oma-allersivuilta seiskaa. Laitoin asiakaspalvelu ät seiska.fi peruutuksen, sain sähköpostiini tietoa että älä hermostu, otetaan yhteyttä myöhemmin..olen odottanut jo pariviikkoa..vahvistusta asiaan..
Admin:
Hei, suosittelen teitä soittamaan Seiskan asiakaspalveluun ja perumaan lehden sitä kautta. Valitettavasti tältä sivulta lehteä ei voi perua. Ystävällisin terveisin, Lehtitarjoukset.com ylläpito
Eila Lipponen2
Tilasin lehde jatko tilauksena,viime viikolla ei lehteä tullut miksi.Olen maksanut lehden vuoden loppuun asti ,mutta peruutin lehden tilauksen.Kyllä lehti saa tulla ,koska olen sen maksanut ihan ajoissa vai pitääkö antaaasa asia tutkittavaksi
Admin:
Hei, suosittelen olemaan yhteydessä lehden asiakaspalveluun suoraan. Uskon että tuolle on joku looginen selitys olemassa. Terveisin, Lehtitarjoukset.com ylläpito
saara3
Koominen lehti. Mutta saa tästä hyvänmielen, nimittäin oma elämä tuntuu varsin mukavalta tätä luettuaan. HALPA hupi ja minä olen kyllä ihan aina saanut tilaajalahjat.
maarit aalto1
Äitini on jo monet vuodet (ainakin 10 vuotta) ollut seiskan kestotilaaja. Maksanut laskut 8:n numeron jaksoissa hintaan 37.90,joka oikeuttaa automaattisen osallistumisen arvontoihin, joista ei kyllä koskaan ole mitään osunut kohdalle.....Ja nyt on satunnaisille tilaajille tarjous 19.90, samasta 8 numeron jaksosta,eikö tämä ole jo röyheyden huippu?
Latvaniemi Sirkka1
Minkä ihmeen takia teidän lehteä ON niin vaikea irtisanoa???? Pitää luoda ihme tilejä ennenkuin lehden voi irtisanoa!!! Mistäs moinen johtuu?? Luulisi lehden irtisanomisen olevan yhtä helppoa kuin tilaaminen.. Kysympä vaan on ilmeisesti tarkoituksella tehty vaikeaksi! Että tällainen tapaus........
Admin:
Hei, välitämme vain lehtien tarjouksia eikä lehti-tarjoukset.com kautta voi perua tai tilata suoraan lehteä. Voit perua seiskan Allerin asiakaspalvelussa http://www.aller.fi/fi/asiakaspalvelu/ota-yhteytt%C3%A4 Terveisin, Lehti-tarjoukset.com ylläpito
Arto Boll2
Minne katosivat luvatut tilaajapalkinnot? Palautin määräajassa kuusi voittoarpaa, mutta mitään niistä ei ole tullut, paitsi yllätyspalkkioksi ehkä luokiteltavan otsalampun ilman paristoja. Kiitos siitä, niitä onkin vasta kolme aikaisempaa. Luultavasti eukkoni joutuu jatkossa tyytymään Apuun ja Seuraan!
Admin:
Hei, välitämme vain lehtien tarjouksia emmekä toimi asiakaspalvelussa. Voit ottaa yhteyttä Seiskan asiakaspalveluun http://www.aller.fi/fi/asiakaspalvelu/ota-yhteytt%C3%A4
Anne Keiho
Hei, Tilasin seiska lehden, oli joku tarjous 19.95. Ensimmäinen lehti tuli, toinen ei, eilen ilmestyi sitten kolmas. Mihin mahtoi jäädä välistä yksi lehti.
Admin:
Hei! Ilmoitamme vain lehtien tarjouksia, emmekä voi vaikuttaa tilauksiin. Suosittelisimme ottamaan suoraan yhteyttä Alleriin http://www.aller.fi/fi/asiakaspalvelu/ota-yhteytt%C3%A4 ja selvittämään asian sitä kautta. Terveisin, Lehti-tarjoukset.com ylläpito
Pentti
Voiko kuulokkeet liittää televisioon? Minkämerkkiset kuulokkeet?
timo kaisla
käykö kuulokkeet puhelimen musan kuunteluun?
timo kaisla3
Hei, tarjouksen langattomat kuulokkeet: käykö älypuhelimen samsung galaxyn musan kuunteluun?
Admin:
Kuulokkeiden mukana tulevan telakan voi liittää puhelimeen. Eli pitäisi toimi Samsung Galaxy -puhelimissa.
Sirkka Väisänen1
Olisin tilannut lehden, mutta eilen tuli lehti ja tänään ei tarjous ollutkaan enää voimassa. Että tämmönen tapaus ?
JussiR5
Törkeen hyvä lehti. Kaverin luona aina lueskelen kun siellä käyn. Vois melkein harkita, että tilais ittellekin. Nyt näyttäis saavan suht edullisesti, eikä tuo tilajaalahjakaan näytä yhtään pöljemmältä.
Miia325
Aivan huippu lehti. Tilaan vähän väliä seiskaa. Aina välillä tulee katkastua ja sitten tilattua uudestan nin saa hyödynnettyä lehtitarjoukset ja saa tilaajalahjat. Viimeks tilasin miehen nimellä ja vois seuraavaks tilata pojalle. Näpärää :) En ymmärrä niitä jotka tilaa kokoajan kestona. Vaikka en kyllä itekään tullu tuota ennen hoksanneeks ennen kun työpaikalla yks tuttu sano. Tällei säästää huomattavasti ja saa vielä kylkiäisenä hyödyllisiä pikku paketteja.
Hanna3
Sivuilla tarjoushinnan sanotaan olevan 10 lehteä 19,90e ja tilaajalahja korvakuumemittari. Näytä tarjous -linkistä aukeaa ihan eri hinnat ja tilaajalahjat. Jääpä tilaamatta. Harhaanjohtamista!
Admin:
Pahoittelemme väärää tarjousta. Pyrimme parhaamme mukaan pitämään tarjoukset ajan tasalla. Oikea hinta olisi ollut siis 21.90€
Sanni5
Viidyttäävää luettavaa, vaikka aika pinnallisia jutut onkin, mutta haitanneeko tuo. Tullu tilattua aina pätkissä ja hyödynnettyä tilaajalahjat :)
neea5
hyvä lehti suosittelen

Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?