Gloria -lehti, tarjous & tilaus

23.5
(2)
Gloria
5 lehteä 29,00€
» Tilaa lahjaksi

Gloria on yksi tunnetuimmista naisille suunnatuista lifestyle-lehdistä. Gloria puhuttelee niin muodin kauneuden kuin kuttuurin ystäviä. Lehti vie mukanaan matkalle, koskettaa henkilöjutuillaan ja viihdyttäää kulttuuripalstoillaan sekä tuo oman säväyksen ruuanlaittoosi tarjoamalla mielenkiitoisia uusia ruokareseptejä. Glorian mukana vuoden aikana tulee myös paljon erilaisia, mielenkiintoisia kilpailuja ja tapahtumia, mistä tiedät vain lukemalla Gloriaa.

 

Glorian mukana pääset nauttimaan muun muassa

• Kiinnostavista ihmisistä, mielenkiitoisita henkilöhaastatteluista ja lifestyle –jutuista

• Uudesta muoti, mielenkiintoisimmista meikeistä ja kauneimmista asukokonaisuuksista

• Upeista matkakohteista ja herkullista ruokaresepteistä

• Persoonallisista ja luovista sisustusideoista

• Kauneuden, kehon ja kunnon hoitamisen kuumimmista uutuuksista

 

Tilaa nyt Gloria ja nauti koko sydämestä!


Tilaajalahjaksi
Marimekon Suomu-laukku

Gloria tarjous
  • Normaali tilaushinta: 41,25€
  • Julkaisija: Sanoma Media Finland Oy
  • Ilmestyy: 12 kertaa / vuosi
  • Gloria-lehden peruutus


» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

5 Gloria-lehteä + 1 kk kaupan päälle

5 lehteä 29,00€ 

4 Gloria-lehteä + tilaajalahja

4 lehteä 29,00€ 
Gloria + lehden tilaajalahjaksi Glorian ruoka&viini 100 parasta

Gloria on muodikkaan ja trendikkään naisen lehti!

Gloria on ehkä ihanin ja laadukkain suomalainen naisten lifestyle lehti, jonka sisältö kattaa laajasti kaikki naisen elämän osa-alueet. Gloria on luksusta ja laatua, mutta myös arkea, kauneutta ja herkkyyttäs sisältävä lehti, josta jokainen nainen ilahtuu, mikäli se tipahtaa hänen postilaatikkoonsa kerran kuussa!

 

Gloria lehden perussisältöä ovat muotijutut, trendivinkkaukset ja kuvat maailman catwalkeilta. Gloria lehti kuvaa itse aina sesongin mukaiset muotikuvat, jotka todella toteutetaan huippuammattilaisten toimesta ja ovat siksi kertakaikkisen upeita! Kauneus- ja terveysosiossa käydään läpi kaikkea mahdollista aihepiiriin liittyvää, annetaan meikki- ja kampausvinkkejä, esitellään tuotteita, vertaillaan ja testataan tuoteuutuuksia. Myös liikunta, ruoka ja fyysinen ja henkinen hyvinvointi ovat esillä jokaisessa lehdessä jollakin tavalla.

 

Gloria lehti vie lukijansa ihanille matkoille eri puolille maailmaa, sekä juttujensa kautta että ihan konkreettisesti. Lehdissä esitellään ihania reissuja ja matkakohteita, ja lehti järjestää ihan lukijamatkojakin, joihin lehden lukijat voivat ilmoittautua. Samalla matkoilla tutustutaan paikalliseen ruokaan ja toki lehdessä annetaan ruualle ja syömiselle palstatilaa muutenkin, esimerkiksi esittelemällä sesongin herkkuja ja vinkkaamalla ihania reseptejä.

 

Syvyyttä antavat Gloria lehden henkilökuvat, haastattelut, joissa ei jätetän mitään puolitiehen. Haastatteluissa julkkikset ja muut tunnetut hahmot, enimmäkseen naiset, avautuvat elämästään, kasvu- ja kipukohdistaan, sisustusmaustaa, kauneusvinkeistään, parisuhteistaan... Suosittu palsta on meikittömänä -palsta, jossa tunnetut naiset kuvataan ilman meikkiä ja he kertovat omasta suhteestaan ulkonäköönsä ja meikkaamiseen.

 

Sisustus on tietysti vielä yksi olennainen osa yhtä Suomen ihanimmista naisten lifestylelehteä. Sisustus-jutuissa keskitytään usein eri teemoihin: esitellään ihania koteja tai annetaan vinkkejä kesämökeille, huviloille tai vaikka vain tapetti-ideoita. Glorian sisustusjutuissa kodikkuus on a ja o.

Lahjaksi Gloria lehti

Gloria on hyvä lahjaidea naiselle, joka tykkää ylipäätään lukea aikakauslehtiä, ystävänpäivänä, syntymäpäivänä tai vaikkapa nimipäivänä! Lehti sopii melkein kenelle tahansa naiselle lahjaksi. Lahjatilaus on helpoin tehdä netissä, ja lahjatilaukseenkin saa mukaan voimassa olevat tilaajalahjat. Tilaajalahja lähetetään tilaajalle noin kuukauden kuluttua tilauksesta.

Tee lahjatilaus määräaikaisena niin sitä ei tarvitse myöhemmin peruuttaa.

Glorian mainosvideot

Katso Gloria lehden videot muotikuvauksista:

 

 

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Aira Pitkänen2
Irtisanon Jakson päättyy nro 9/16 Gloria-lehden. As nro 200904613. tt. 25172853. Olette lähettäneet maksumuistutuksen 1.4.16. Olen maksanut lehden 17.3.16. En tilaa yhtäkään Sanoma Magazines lehteä, koska lähetätte maksumuistutuksia maksetuista lehdistä. AIRA PITKÄNEN
Admin:
Hei, suorita Gloria-lehden irtisanominen suoraan Sanoma Magazines asiakaspalvelun kautta. Me välitämme vain Gloria lehteen liittyviä lehtitarjouksia eikä kauttamme voi perua lehtiä. Terveisin, Lehtitarjoukset.com ylläpito
Miia32
Muotijutut on kaikkista mielenkiintoisimpia. Jonkun verran olen kiinnostunut myös matkailusta, joten myös siihen liittyvät kirjotukset kiinnostavat.

Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?