Tee Itse -lehti, tarjous & tilaus

103.5
(10)
Tee Itse
2 lehteä 9,90€
» Tilaa lahjaksi

Tee Itse on nikkaroijan, remontoijan ja rakentajan erikoislehti. Lehti tarjoaa hyviä vinkkejä ja ideoita niin suuriin kuin pieniinkin rakentamiseen ja entisöimiseen liittyviin asioihin kotona, mökillä ja kodin lähettyvillä.  Tilaa nyt Tee Itse ja saat kuukausittain runsaasti ideoita rakentamiseen ja nikkarointiin liittyen.
Lehti ei rajoitu pelkkiin juttuihin ja yleisohjeisiin vaan voit saada myös henkilökohtaista neuvontaa puhelimella lehden ammattilaisilta ja mikä parasta se on ilmaista lehden tilaajille!

 

Tee itse -lehdestä luet:

  • vinkit, ideat ja ohjeet rakentamiseen ja nikkarointiin
  • kotona, mökillä, puutarhassa
  • tuote-esittelyt ja työvälineuutuudet
  • henkilökohtainen neuvonta puhelimella!

Tilaajalahjaksi
Laserlämpömittari

Tee Itse tarjous


» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

2 Tee Itse lehteä + Soft Shell Nano -takki

2 lehteä 14,90€ 
Tee Itse + lehden tilaajalahjaksi Soft Shell Nano -takki

Tee itse -lehti, kotinikkaroijan erikoislehti

Tee itse lehti on monipuolinen lehti, joka säilyy kotona kauan! Lehti esittelee nikkarointikohteet tarkoin työvaihekuvin ja -ohjein, siten että ne on helppo sisäistää ja niitä pystyy lukemaan kuka tahansa ilman, että on käynyt välttämättä edes alan kouluja. Lisäksi jokaisessa lehdessä on lukijakilpailu, mistä on mahdollista voittaa laadukkaita työkaluja ja tarvikkeita. Lehden laadusta kertoo myös se että tutkimuksen mukaan 90% lehteä lukeneista tilaa lehden.

 

Tee itse lehden nikkarointiohjeet kattavat monipuolisesti eri käytännön aloja kodissa, puutarhassa ja mökillä. Lehdestä löytyy kaavat ja ohjeet esimerkiksi tv-tasoon, kirjahyllyyn, puutarhalaatikoihin, viljelylaatikoihin, terassin tsi-sohviin, mökin huussiin... Lehti on täynnä kaikkea pienempää ja isompaa nikkaroitavaa! Lisäksi lehti opastaa kivasti erilaista korjaamista ja restauroimista, jolloin esimerkiksi kulunut pöydänkansi saa näppärästi uuden elämän tai vanhasti tuolista tulee oiva yöpöytä.

 

Tee itse lehti ei pitäydy pelkässä nikkaroinnissa, sillä siinä on ihan oikeita remonttiohjeita, juttuja kodeista ja laajemmista pintaremonteista, siitä, kuinka tunnistaa homeen, kuinka vaihtaa vessan laatoitus kätevästi, millaisia uusia ideoita on saunan sisustukseksi. Tee itse lehti on varsinkin kädentaitoiselle omakotiasujalle todella käytännöllinen lehti, sillä jokainen numero antaa jotain kättäpidempää asumiseen.

 

Tee itse lehti lahjaksi

Varsinkin isänpäivänä Tee itse lehti on todella hyvä vaihtoehto lahjaksi, toki vain sellaiselle isälle, joka tykkää tehdä käsillä ja korjata kaikkea. Tee itse lehti on hyvä lahjaidea myös jouluna tai vaikka nimipäivänä! Lehdestä kun on iloa todella pitkään, sillä nämä lehdet kannattaa säilyttää!

 

Lahjatilaus tehdään netissä tai puhelimella samalla tavalla kuin muutkin tilaukset. Lahjatilauksen mukaan tulee Tee itse lehden oivalliset tilaajalahjat, jotka voi tietysti lahjoittaa myös lehden saajalle. Tilaajalahja lähetetään tilauksen tehneelle noin kuukauden kuluttua tilauksesta. Lahjatilaus voi olla määräaikainen tai kestotilaus.

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Ritu3
Terolle: minäkin tuota ihmettelin, että mikä mahtaa olla tuo ranneke. Soitin ja asia selvisi. Se on nopean tilaajan lahja, kätevä ranneke johon magneetti imaisee naulat ja ruuvit. Varsinainen lahja tulee pian.
Yambah
Moi Tero. Tämä on mysteeriesineen käyttötarkoitus: www.coolstuff.fi/Magnogrip :)
Tero1
Sain tee se itse lehdeltä palkinnon nro 912029, merkki on new pro, noin 30 cm pitkä ja noin 7 cm leveä kangassuikale, mustaa päissä ja punainen osa keskellä ja kankaan sisällä 6 kpl neliönmuotoisia palikoita. Tuote tuli kirjeenä ilman saatetta, tietääkö kukaan, mikä se mahtaa olla.
Heikki Toivonen1
Jos haluaa irtisanoa tilauksen netissä, olette tehneet sen mahdottomaksi. Miksi?
Admin:
Hei, me kerromme vain ajankohtaisista lehtitarjouksista, emmekä ita vastaan tai peru tilauksia. Tilaukset ja perumiset tehdään aina lehtitaloissa ei sivustollamme. Tee se itse lehden peruutuksen voit tehdä Bonnierin sivuilla. Ohjeen löydät täältä http://www.lehtitarjoukset.com/bonnier-lehdet/#peruutus Ystävällisin terveisin, Lehtitarjoukset.com ylläpito
raimo suoknuuti
Älkää ihmeessä menkö neuvomaan facebookissa, kuinka wc-pönttö on helppo vaihtaa itse. Kaikki kodin lvi työt kuuluu tehdä alan ammattimies. Kotivakuutus ei korvaa vesivahinkoja, jotka on itse tehty. Tämän teidän pitäisi tietää, eikä antaa virheellistä tietoa. nim merk 30 vuotta kirvesmiehenä ollut. Itsellä ei ole "lupaa" tehdä hanojen vaihtoa, astianpesukoneen liitäntää wc-pöntön vaihtoa ym, Toivottavasti kenellekkään kotinikkarille ei tule vesivahinkoa, jos teidän ohjeita noudattaa. Toivoisin vastuuta lehdellenne
Anna-Liisa5
Minä tilasin myös lehden infrapunalämpömittarin takia. Siis sellaisen jolla voi katsoa missä kohtaa meidän talossa on lämpöhukka ym. Lisänä tuli yllättäen myös upea energiansäästökirja. Lehden jutut on oikeasti kyllä ihan hyödyllisiä ja kohtakohdalta selvitetty. Ainut miinus on minusta taitto. Anyway... ei yhtään hullumpi lehti tuunaajille tai vanhan talon omistajalle. Sitäpaitsi soitin asiakaspalveluun ja vastasivat heti.
Remonttimiäs4
Ok lehti millä voi säästää rahaa jos haluaa tehdä hommia itse niinku minä. Tieteski lehden sisältö vaikuttaa onko kiinnostavia juttuja mutta yleensä sieltä aina jotain löytää. mm. tullu katottua ideoita tv-tason rakentamiseen ja joihinki pikkuremppahommiin.
Pekka Aho3
Tilasin varsin huvikseni. En niinkään lehden vaan tilaajalahjan takia. Lehtikin kyllä vaikuttaa ihan ok:lta.

Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?