ApuRistikot -lehti, tarjous & tilaus

53.6
(5)
ApuRistikot
12 lehteä 24,90€
» Tilaa lahjaksi

ApuRistikot tarjoaa ristikkotehtäviä eri tasoisille ratkaisijoille. Lehdestä löytyy helppoja ja keskitasoisia ristikoita alottelijoille tai ”välipalaksi” enemmän ristikkoja täyttäville. Lehti haastaa myös kovemmat ristikkojen tositäyttäjät haastavammilla ristikoilla. Kuvaristikkojen lisäksi lehdestä löytyy jokaisesta numerosta mm. myös kuva-arvoitus, krypto-tehtäviä, piilosana sekä anagrammi. Lisäksi lähes kaikki tehtävät ovat palkintotehtäviä! Voit voittaa puhdasta rahaa tai saada lehtien vuosikertoja.

Tutustu ja tilaa ApuRistikot alehintaan! Tarjous on voimassa uusille tilaajille kotimaassa ja edellisestä tilauksesta tulee olla kulunut vähintään 100 vuorokautta. Hyödynnä ApuRistikot alehinta ja tilaa heti!

ApuRistikot yhteenveto

  • ApuRistikot tarjous: 12 lehteä / 24,90€
  • Normaali tilaushinta: 35,40€
  • Julkaisija: A-lehdet
  • Ilmestyy: 12 kertaa / vuosi
  • ApuRistikot-lehden peruutus


» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Apu Ristikoista mukavaa tekemistä arkeen

ApuRistikot on yksi Suomen suosituimmista sanaristikkolehdistä, joita tilataan kotiin kestotilauksena. Lehti ilmestyy kerran kuukaudessa ja lehdestä löytyy kyllä tekemistä koko kuukaudeksi ahkerallekin ristikon laatijalle!

 

ApuRistikot on hyvällä tavalla viihdyttävä ristikkolehti, jossa on monenlaisia tehtäviä ratkaistavaksi: siellä on niin perinteisiä sanaristikoita, sudokuja kuin sanahakuja ja muuta kivaa. Ristikkosanat ovat Suomen parhaiden ristikontekijöiden laatimia ja niissä on myös rahapalkintoja.

 

ApuRistikot on siten myös todella hyvä lahjaidea esimerkiksi vanhemmille ihmisille, joilla on paljon aikaa ja vähän tekemistä. Senioireille ristikoiden voima on suuri, sillä niissä mieli rauhoittuu mutta samalla aivot saavat ratkaistavat pulmia, jotka jumppaavat aivoja sopivasti ehkäisten näin muistisairauksia. Lahjatilaus on helppo tehdä netissä tai soittamalla. Lahjatilaukseenkin tulee mukaan tilaajalahja, jos sellainen on voimassa lehdessä. Ristikkolehtien mukana tulee harvemmin tilaajalahjoja. Lahjatilaus voi olla määräaikainen tai kestotilaus.

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

apu ristikot1
sain teksti-viestillä tarjouksen ja se oli 14,90 taas kusetettiin ja minä tilasi kyseisen lehden

Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?