Tuulilasi -lehti, tarjous & tilaus

73.9
(7)
Tuulilasi
5 lehteä 28,00€
» Tilaa lahjaksi

Suomen suurin autolehti Tuulilasi on ollut Suomaisten suosima autolehti jo vuodesta 1963 lähtien.  Kautta aikojen turvallisuus on ollut olennaisessa osassa Tuulilasia. Millaiset renkaat toimivat juuri suomalaisissa olosuhteissa? Entä mitkä autot pärjäävät parhaiten törmäystesteissä? Tuulilasi katsoo autoilua myös taloudellisesta näkökulmasta.

 

Auto on yksi suurimmista investoinneista ja oikeilla valinnoilla auton hankinnassa, sen huoltamisessa ja käytössä voi säästää selvää rahaa. Tuulilasi antaa neuvoja ja vinkkejä myös näihin asioihin. Tuulilasi myös hauskuttelee ja testaa Ferrareita, Porscheja ja muita superautoja ja vierailee autoalan messuilla.

 

Tilaa Tuulilasi ja ota enemmän irti autostasi!


Tilaajalahjaksi
Milano rannekello nahkarannekkeella

Tuulilasi tarjous


» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

5 nroa Tuulilasi lehteä + työkalusalkku

5 lehteä 28,00€ 
Tuulilasi + lehden tilaajalahjaksi Protool työkalusalkku

Tuulilasi on Suomen suosituin autolehti

Tuulilasi on vanha lehti, mutta edelleen erittäin suosittu, sisällöltään rikas ja monipuolinen. Tuulilasi on onnistunut perustamisvuodestaan 1963 lähtien muuttumaan ajankohtaiseksi ja aina uudistumaan kiinnostavaksi tämän päivän foorumiksi. Nykyään Tuulilasilla on todella aktiiviset nettisivut ja nettilehti, jonne myös lehden lukijat voivat osallistua kommentoimalla juttuja ja artikkeleita sekä tietysti keskustelemalla vapaasti keskenään eri aiheista.

 

Tuulilasi-lehdestä lukijat saavat joka kuukausi lukea uusimmat tiedeuutiset autoilun saralla, kaiken sähköautoista ja uusista kokeiluista, huikea autouutuudet eri valmistajilta, saat todella käytännöllisiä ja hyviä vinkkejä autoiluun, renkaiden valintaan ja vaihtoon, taloudelliseen ajoon ja tietysti turvallisuuteen. Turvallisuus onkin yksi lehden pääteemoista.

 

Erilaiset testit ja koeajot ovat myös lehden antoisinta sisältöä: mikä onkaan autoista kiinnostuneelle mieluisampaa kuin lukea ensimmäisenä kokemuksia uusimmista autoista ja automalleista? Lehdessä annetaan myös jonkin verran tilaa moottoriurheilulle F1:stä ralliin.

Tuulilasi lehti lahjaksi

Tuulilasi on yksi suosituimmista lehtilahjoista, joita annetaan miehille esimerkiksi isänpäivänä tai jouluna. Suurin osa miehistä kun on yleensä kiinnostuneita autoista ja kaikesta autoihin liittyvästä. Tätä lehteä ei kuitenkaan kannata tilata, jos miestä ei autot kummemmin kiinnosta, vaan mieluummin valitse joku toinen lahjalehti, katso ideat täältä.

 

Tuulilasi lehden lahjatilaus tehdään netissä ihan samalla tavalla kuin tavallinenkin tilaus. Yleensä helpoin vaihtoehto on tilata lahjalehti määräaikaisena tilauksena, mutta jos haluat hyödyntää parhaat tarjoukset, ne on yleensä kestotilauksia. Lehti on kuitenkin helppo peruuttaa, joten ei ole ongelma, jos lahjatilaus on tilattu kestona. Ennen joulua lehden voi tilata hyvissä ajoin, ja ajastaa lahjatilauksen alkamisen vasta joulun jälkeiseen aikaan.

Tuulilasi videot ja mainokset

Tuulilasin videoita ja mainoksia on netissä joitakin, mutta toistaiseksi lehti ei ole ollut kovin aktiivinen Youtubessa. Kannattaa mieluummin seurata Tuulilasi lehden nettisivuja, jotka ovat todella monipuoliset ja aktiiviset ja myös muiden kuin tilaajien vapaassa käytössä.

 

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Heikki Olavi Rautio4
Harvinaisen hyödyllinen. Näitä ladattavia vempaimia kyllä riittää. Oli hyvä varustus
Matti Hulkkonen3
Hei! Puhelinmyyjältä viime viikolla tilasin Tuulilasilehden 6 numeroa 4,95€/ viikko yht kuitenkin 39 ja risat. Olenko tällä tilauksellani mukana arvonnoissa. Jos en ole niin peruisin ko tilauksen.
Skodamies4
Nopsaan menee aika hammaslääkärin odotusaulassa, kun tätä lehteä lueskelee :D Mm. vertailu eri autohuoltojen määräaikaistarkastuksessa suoritetuista toimenpiteistä oli tosi hyvä! Muistaakseni huinoimmassa paikassa vaadituista toimenpiteistä oli tehty 1/10, ja parhaassa 10/10. Tällaiset vertailut kyllä antaa hyvin tietoa, missä autoa kannattaa, ja missä ei , huoltaa. Harmi, että tuossa vertailussa oli mukana vain pääkaupunkiseudun huoltoja.. Koeajoarvostelujakin lueskelee mielellään.

Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?