Aku Ankka -lehti, tarjous & tilaus

184.4
(18)
Aku Ankka
18 lehteä 29,00€
» Tilaa lahjaksi

Suomen rakastetuin lehti Aku Ankka nyt tutustumistarjoushintaan! Aku Ankka -lehteä lukee viikottain 1,3 miljoonaa suomalaista. Jo vuodesta 1951 lähtien suomalaisissa kodeissa on odotettu postilaatikon kolahdusta ja tuoretta Aku Ankkaa.

 

Akussa seikkailevat Ankkalinnan sankarit Roope-Setä, Akun veljenpojat, Hannu Hanhi, Iines Ankka, Pelle Peloton sekä tietenkin Milla Magia, Karhukopla, Kroisos Pennonen sekä muut Roopen klassiset viholliset ja vastustajat. Aku Ankka -lehdessä seikkailevat myös Mikki Hiiri, Minnin, Hessu Hopon ja Pluton kanssa.

 

Hyödynnä nyt Aku Ankan tutustumistarjous. Lehti on sekä lapselle että aikuiselle ehkä paras mahdollinen lahja, lahjatilauksenkin voit tehdä tältä sivulta klikkaamalla, joko määräaikaisena tai kestotilauksena.


Tilaajalahjaksi
Älä aikuistu -pyyhe

Aku Ankka tarjous


» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

18 Aku Ankka lehteä + tilaajalahja

18 lehteä 29,00€ 
Aku Ankka + lehden tilaajalahjaksi Bluebiit SportGo-kuulokkeet

Aku Ankka lehti lahjaksi

Aku Ankka on suomalaislasten todellakin suosituin lehti, jokainen lukee sitä jos vain on mahdollista! Lehti myös opettaa lapsia lukemaan ja tutustumaan sekä kuvalliseen että kirjalliseen maailmaan, sekä tietysti opettaa tarinoita lapsille. Onkin arvioitu, että jopa osa suomalaislapsista on oppinut lukemaan Aku Ankan avulla, eli se on toiminut yhdenlaisena aapiskukkona suomalaislapsille. Tämä fakta huomioon ottaen kehitettiin muutama vuosi sitten vielä paremmin lukemaan oppimista tukeva lehti, nimittäin Aku Ankka Juniori, joka on suunnattu nimenomaan alakouluikäisille ja lapsille, jotka eivät vielä ole edes aloittaneet koulua.

 

Aku Ankka onkin aivan loistava lehti lapsille lahjaksi, esimerkiksi kummilapselle. Aku Ankasta on edullisia määräaikaisia tarjouksia, joita voi hyvin tilata lahjatilauksena kummilapselle. Lahjatilaus loppuu sitten kun jakso päättyy eikä lehtitilauksesta täten tule enää ylimääräisiä kuluja tilaajalle. Lahjatilauksiin saa ihan samalla tavalla voimassaolevat tarjoukset ja tilaajalahjat, jotka tosin tulevat tilauksen tekijälle.

 

Lahjatilaus on helpoin tehdä netissä, sillä siellä voi määritellä tilausjakson pituuden ja osoitekin tulee varmasti oikein kun sen kirjoittaa itse eikä sanele puhelinmyyjälle. Aku Ankka tarjouksia kannattaakin seurata pidemmän aikaa, sillä ne vaihtuvat melko tiuhaan. Tällä hetkellä Akun tilaajalle tulee myös käyttöoikeus Aku Ankka Lataamoon.

Aku Ankan mainokset ja videot

Aku Ankan uusin poika ja ankka -mainos on sulattanut suomalaisten sydämet! Sitä jaettiin todella ahkerasti Facebookissa. Moni kykeni samaistumaan siihen: ankka jakaa koko lapsuuden, on aina kaverina, silloinkin kun muita kavereita ei ole. Teini-iän rankkoina vuosina ystävyys ankan kanssa saattaa kärsiä pahan kerran, mutta kriisivuosien mentyä, vanhan ystävän arvostus löytyy jälleen.

 

Aku Ankka ei olekaan pelkästään lasten lehti, vaan sitä lukevat yhtä lailla aikuiset, lasten vanhemmat. Samat tyypit, jotka olivat aina nenä Ankassa kiinni 1980-luvulla ja odottivat keskiviikkoa, Aku-päivää, yhtä innokkaasti kuin lapsensa tänä päivänä odottavat!

 

 

Katso myös hauska video Akun ilmeistä Aku Hirviniemen matkimana:

 

 

Aku Ankan viralliselta Youtube-kanavalta löytyy huippuklippejä, kuten haastatteluja sekä Aku Ankan piirustuskoulu, jossa itse Kari Korhonen opettaa piirtämään Akun hahmoja.

 

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Saralehto Tiina2
Tilasin monen vuoden jälkeen Akkarin ja toisella viikolla ei tullut enää. Todella pettynyt. Mitäs nyt?
Admin:
Hei, ole yhteydessä suoraan Aku Ankan asiakaspalveluun. Yhteystiedot löydät tältä sivulta. Lehtitarjoukset.com välittää vain lehtien tarjouksia eikä käsittele itse näitä asioita. Terveisin, Lehtitarjoukset.com ylläpito
Mirjaliisa Kilpelä3
Ihmettelen, miksi kukaan haluaisi tilata lehteä, jonka jo mainoksessa kerrotaan olevan niin idioottimainen, että se on suorastaan naurettava, tai saada naurettavaa määrää lukemista. Tämäntyyppinen mainonta toki on nimenomaan naurettavaa. Ikävää, että sinänsä kivaan lehteen, Aku Ankkaan, liitetään näin naurettavan pilkallista mainontaa. Kielitoimiston sanakirjan mukaan: "NAURETTAVA = vars. ivallista, pilkallista suhtautumista herättävä(n hullunkurinen); mieletön, mahdoton, idioottimainen, absurdi. Jostain roskasähköpostista: support@mms-mms.de saan tällaisia tarjouksia: "Naurettavan hyvä Aku Ankka-tarjous! Puoleen hintaan. Tilaa Aku Ankka nyt huipputarjoushintaan 50 % alennuksella! Toimi nopeasti ja tilaa tästä naurettava määrä lukemista syksyn ja talven iloksi"
M.P.5
No nythän pomppas, tämä pittää laittaa ehottomasti pukin konttiin (Y)
Kikkihiiri4
Aivan timanttinen lehti! Tuli useamman vuoden, kun olin nuorempi. Tätähän lukee niin lapset kun vaaritkin. Sopii hyvin myös WC-lukemiseksi. Jos ei taho keksiä lahjaa kaverille, niin kovin pahasti ei voi metsään mennä, jos Akun tilaa pariksi kuukaudeksi. 4/5, koska vois olla paksumpikin.
AhonenJuuso4
Moni ajattelee Aku Ankan varmasti pelkkänä lasten lehtenä, mutta oman kokemuksen perusteella sitä lukevat myös monet vanhemmat. Itse olen kohta 35 ja luen Aku Ankkaa viikottain. Se on tullut minulle kestotilauksena jo pidemmän aikaa. Välillä olen katkaissut tilauksen ja tilannut uudestaan ja saanut seuraavat halvemmalla, mutta sittemmin en ole enää jaksanut sitä tehdä. Luultavasti tilaan Aku Ankkaa vielä toiset 20 vuotta :)
Jonna5
Aku Ankalla on ollut ratkaiseva merkitys suomalaisten sopeutumisessa muuttuvaan yhteiskuntaan. Näin väittää kirjailija Hannu Raittila eräässä esseessään. 50-luvun Amerikassa oli kaikki mahdolliset vempeleet jäätelökoneesta imuriin, oli parkkipirkkoa, autot kaikilla, materiaalinen hyvinvointi oli Aku Ankassa sitä mitä meillä nyt. Aku Ankka tasoitti tietä tähän. Kiinnostava ajatus. Ootteko muuten aatellu, että Akussa aika ei oo muuttunu? Siellä eletään edelleen 50-lukua.
KP5
Aku Ankka on ehkäpä paras sarjakuvalehti mitä on ikinä tehty. Meille tuli lähes koko lapsuuden Aku ja sitä odoteltiin aina ja juostiin postilaatikolta hakemaan. Sitten ehti olla muutaman vuoden tauko opiskelujen aikaan ja nyt on tullut taas tilattua omalle jälkikasvulle sitä. Se on viihdyttävä, mutta näin vanhemman näkökulmasta myös turvallinen ja varma lehti tilata. Eipä Aku toisaalta esittelyjä kaipaa. En usko että tiedän ketään kuka ei ois Akua joskus lukenut :)

Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?