Avotakka -lehti, tarjous & tilaus

123.1
(12)
Avotakka
5 lehteä 29,90€
» Tilaa lahjaksi

Hyödynnä Avotakka lehtitarjous ja tilaa nyt sisustuksen klassikkolehti Avotakka edulliseen alehintaan. Jo vuodesta 1967 julkaistu erikoislehti on yhä aihealueensa kiistämättä yksi kirkkaimmista helmistä.

Lehti tarjoaa upeita tunnelmia niin yksityisten henkilöiden kuin julkkistenkin kodeista. Ammattikuvaajien tallentamat kuvat loistavat väriä ja tuovat tilat niin lähelle todellisuutta kuin se vain lehden välityksellä on mahdollista tarjota. Ota siis ammattilaiset mukaan avuksesi ja toteuta unelmasi tilaamalla Avotakka.

Avotakka tarjoaa:

  • Kauniita koteja ja ihania unelmia
  • Upeita ideoita, kestäviä klassikoita
  • Uusimpia trendejä Suomesta ja maailmalta
  • Maan parhaiden ammattilaisten vinkkejä sisustukseen

Tilaajalahjaksi
Ivana Helsinki Time-pikkulaukku

Avotakka tarjous
  • Normaali tilaushinta: 35,00€
  • Julkaisija: A-Lehdet
  • Ilmestyy: 12 kertaa / vuosi


» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

5 Avotakka-lehteä + Saffire Jolie akaattikoru

5 lehteä 29,90€ 
Avotakka + lehden tilaajalahjaksi Ivana Helsinki Velvet Lake -lakanasetti

Avotakka lehti on kodikkaan sisustajan lehti

Avotakassa sisustuksen erikoisammattilaiset opastavat kodin laitossa ja tekevät katsauksia ajankohtaisiin trendeihin. Huolella poimitut ostosvinkit antavat ideoita ja ajatuksia. Kirjoittajien omaa tasoaan oleva asiantuntemus mahdollista eri aikakausien vertailun. Lehdessä nostetaankin aika ajoin esille ajattomia klassikoita ja niin Suomen kuin maailman muotoilun upeimpia teoksia. Koti on paikka, jossa tulee viihtyä.

 

Kerran kuukaudessa ilmestyvä Avotakka perehtyy myös sesongeittain kiinnostaviin sisustusaiheisiin. Esimerkiksi keväällä lehdet täyttyvät puutarhan ja terassin sisustuksesta, puutarhaideoista ja kasvimaavinkeistä. Asiantuntijat antavat ihanat vinkkinsä myös talon seinien ulkopuolelle! Samoin vieraillaan ihanilla terasseilla meillä ja maailmalla.

 

Asuntomessujen aikaan Avotakka julkaisee omat tärppinsä messukohteista, vinkkaa käydään lehden näkökulmasta kiinnostavissa kohteissa. Avotakan toimittajilla onkin trend setterin nenä, joka osaa haistella huikeimmat tulevat trendit ja vinkata niitä jo kauan etukäteen, ennen kuin trendi on edes saavuttanut massoja.

Avotakka lehti lahjaksi

Avotakka lehdessä esitellään tyylikkäitä ja persoonallisia kotejaAvotakka pitäytyy klassisen tyylikkäässä ja yksinkertaisessa skandinaavisessa sisustuksessa, jota tosin halutaan toteuttaa mahdollisimman kodikkaasti. Avotakka sopiikin lahjaksi tyypille, joka arvostaa melko yksinkertaista sisustusta. Lahjatilaus tehdään netissä kuten mikä tahansa muukin tilaus, ja lahjatilauksen mukana tulee samat tilaajalahjat. Nykyään tilaajalahjavaihtoehtoja on useita, joista voi sitten valita mieleisensä. Tilaajalahja tulee kotiin jopa kuukauden päästä tilauksesta, joten sitä ei kannata odottaa heti seuraavalla viikolla. Lahjatilaus kannattaa olla määräaikainen tilaus.

 

Avotakka netissä

Avotakalla on yhteinen nettisivusto, Meillä Kotona, Viherpihan, Meidän Talon, Meidän Mökin ja Unelmien Talo&Kodin kanssa. Meillä Kotona sivustolle tulee siis sisältöä näistä kaikista lehdistä. Täällä voi käydä tutustumassa näihin lehtiin, mutta toki kaikkea lehtien sisältöjä ei lisätä nettiin.

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Tuula Räikkä1
Tilasin puhelinmyyjältä Avotakan (myyjä Pasastar Oy) 6 nroa. Sain puhelimeeni tekstiviestin, että voin netistä tilata tilaajalahjani Iivana Helsinki pussilakanasetin. Olen ollut A-lehtiin yhteydessä puhelimitse, kalliilla 09-alkuisella numerolla sekä netin kautta. Ei kukaan tiedä, mistä puhelinmyynnin lehtilahjan saa tilata. Laskun olen maksanut, mutta eipä löydy teidän sivuiltanne sellaista paikkaa, mistä tilaajalahjan saa. Ihan peestä. Tänään on viimeinen päivä, kun sen voi lunastaa sain tekstiviestin puhelimeeni. Koodikin oikein oli VAAC88A2E, mistään ei löydy netissä paikkaa, mihin se sopii. Arvatkaa tilanko teiltä enää mitään ja varotan facebookissa ystäviänikin tilaamasta mitään lehtiänne puhelinmyynnistä.
Admin:
Hei, kuulostaa aika erikoiselta. Luulisi, että myyjällä olisi tietoa asiasta. Se on kuitenkin selvää, että lehtitarjoukset.com ei tähän asiaan liity mitenkään. Meidän kautta näet vain lehtitarjouksia, mutta lehtitarjoukset.comista ei voi tehdä itse tilausta tai perua sitä. Sen sijaan koostamme esimerkiksi Avotakan tarjouksia eri Lehtitaloista. Joten emme valitettavasti voi auttaa asiassa. Terveisin, Lehtitarjoukset.com ylläpito
LIisa Riekki1
Tilasin avotakan, til.nro. 1009312578. Valitsin rahapussin vetoketju päällä tilaajalahjaksi Arvo noin 60 euroa. En ole vieläkään saanut sitä. Olen maksanut tilauksen 19.5.16. Toivon, että korjaatte asian mahdollisimman pian Terv Liisa Riekki
Admin:
Hei, ole hyvä ja ole yhteydessä Avotakan asiakaspalveluun. Linkin tähän löydät yläpuoleltamme Avotakan peruutus kohdasta. Me kerromme vain parhaat Avotakan tarjoukset emme tee asiakaspalvelutyötä. Terveisin, Lehtitarjoukset.com ylläpito
Heli435
Ajaton, kiinnostava ja monipuolinen sisustustamisen ja asumisen erikoislehti. Tykkään.. :)

Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?