FIT
6 nro
22,90
+ Punainen Tiira-kosmetiikkalaukku ja meikkipussi

Seiska
16 nro
39,80
+ Verenpainemittari

Me Naiset
12 nro
29,90
+ Meikkipussi ja Lumene mascara tai 1 kk lehdet

Kauneus ja Terveys -lehti, tarjous & tilaus

Kauneus ja Terveys
5 lehteä 19,90€
» Tilaa lahjaksi

Kauneus ja Terveys on hyvinvointiin keskittynyt lehtiklassikko. Naisille suunnattu K&T jakautuu kolmeen osaan kauneus, terveys ja mielen hyvinvointi. Lehti käsittelee kaikkea mitä naisen elämään liittyy. Ja sitä lukevatkin niin äidit kuin tyttäret! Myös miehelle löytyy nyt lehdestä uutuutena oma komeuspalsta. Hyödynnä nyt Kauneus ja Terveys tarjous ja saat upean tilaajalahjan.

 

Kauneusosiossa on esillä tuoteuutuudet, ihonhoidon ja hiustenhoidon ideat ja parhaat meikkivinkit. Kauneusosio käsittelee myös uusia asukokonaisuuksia ja pukeutumista. Lehden avulla voit haastaa itsesi muuttumisleikkiin tai löytää uusimmat hemmotteluhoidot tai kauneustuotteet!

 

Kauneus & Terveys lehden terveysosiosta voit lukea tietoa ravitsemuksesta, unesta ja liikunnasta. Artikkelit käsittelevät myös terveyttä lääketieteen näkökulmasta ja käy läpi uusimpia luontaistuotteita ja hoitomuotoja.

 

Terveysosio tarjoaa myös asiantuntevaa opastusta painonhallintaan ja opastaa urheilulliseen elämäntyyliin. Mielen hyvinvointi -osio on tuhti paketti itsetuntemuksen kehittämistä ja elämänhallintaa. Lisäksi se antaa vinkkejä parisuhteeseen ja yleisesti elämän arkeen.


Tilaajalahjaksi
Max Factor ripsiväri ja huulikiilto

Kauneus ja Terveys tarjous
 • Normaali tilaushinta: 34,00€
 • Julkaisija: A-Lehdet
 • Ilmestyy: 16 kertaa / vuosi


 • » Takaisin     
  Tarjous voimassa rajoitetun ajan.

  Kauneus ja Terveys 6 lehteä + tilaajalahja

  6 lehteä 22,50€ 
  Kauneus ja Terveys + lehden tilaajalahjaksi Lumenen tuotesetti

  Muut lehtitarjoukset

  FIT Seiska Me Naiset Aku Ankka Anna Kodin kuvalehti Kunto Plus Avotakka Cosmopolitan ET-lehti Systeri National Geographic Kauneus ja Terveys Suuri käsityö Tieteen kuvalehti Historia Demi Katso Kotipuutarha Hyvä terveys Apu Seura Tekniikan Maailma Koti & keittiö Glorian koti Eeva Olivia Prinsessa Meidän perhe Alibi MAKU Kotivinkki Oma Aika Vauva Voi hyvin Kauneimmat käsityöt Erä Koululainen Goal Hevoshullu Trendi Talo & koti Muumi Tee Itse Suomen Kuvalehti

  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Riikka sanoo...4
  Vieläkö tähän saa Cityshopparin, vaikka se ei näy tilaa lehti-kohdassa vaan ainoastaan tässä?
  Admin:
  Cityshoppari tilaajalahja ei ole enää käytössä. Kannattaa aina tarkistaa tilaajalahja lopulliselta tilaussivulta. Pyrimme parhaamme mukaan pitämään lehdet ajan tasalla, mutta aina voi jokin poistunut tarjous jäädä hetkeksi sivuillemme.
  15.07.2013 20:382013-07-15
  annak sanoo...4
  Tykkään.. :)
  30.03.2012 15:142012-03-30
  Sivu 1 / 1  (2 kommenttia)  RSS   Tämä sivu     RSS   Kaikki sivut

  Lisää kommentti

  Captcha Audio
  Refresh
  Lisää kuvan kirjaimet:


  Content

  Saat parhaiden lehtien tarjoukset sähköpostiisi