FIT
6 nro
22,90
+ Lumi meikkipussi + meikit tai 2 kk lehdet

Seiska
8 nro
23,90
+ Iivana Helsinki Tiira-laukku tai otsalamppu

Me Naiset
16 nro
35,00
+ Lumene meikkisetti tai 1 kk ilmaiseksi

Kauneus ja Terveys -lehti, tarjous & tilaus

Kauneus ja Terveys
8 lehteä 40,50€
» Tilaa lahjaksi

Kauneus ja Terveys on hyvinvointiin keskittynyt lehtiklassikko. Naisille suunnattu K&T jakautuu kolmeen osaan kauneus, terveys ja mielen hyvinvointi. Lehti käsittelee kaikkea mitä naisen elämään liittyy. Ja sitä lukevatkin niin äidit kuin tyttäret! Myös miehelle löytyy nyt lehdestä uutuutena oma komeuspalsta. Hyödynnä nyt Kauneus ja Terveys tarjous ja saat upean tilaajalahjan.

 

Kauneus ja terveys lehdestä löydät:

  • ihonhoito ja hiustenhoito sekä meikkivinkit, tuoteuutuudet
  • muoti ja trendit
  • ravitsemus, uni ja liikunta
  • painonhallinta ja laihdutus
  • elämänhallinta ja ihmissuhteet

Tilaajalahjaksi
Meikkisivellinsetti

Kauneus ja Terveys tarjous
  • Normaali tilaushinta: 54,40€
  • Julkaisija: A-Lehdet
  • Ilmestyy: 16 kertaa / vuosi


» Takaisin     
Tarjous voimassa rajoitetun ajan.

Tilaa Kauneus ja Terveys lehti lahjaksi

Monipuolinen Kauneus ja terveys lehti on huikea lehti lahjaksi äidille, ystävälle tai siskolle, vaikka vaimolle, sillä näin monipuolisesti mikään lehti ei käsittele terveys ja kauneus asioita.

 

Kauneusosiossa on esillä tuoteuutuudet, ihonhoidon ja hiustenhoidon ideat ja parhaat meikkivinkit. Kauneusosio käsittelee myös uusia asukokonaisuuksia ja pukeutumista. Lehden avulla voit haastaa itsesi muuttumisleikkiin tai löytää uusimmat hemmotteluhoidot tai kauneustuotteet!

 

Kauneus & Terveys lehden terveysosiosta voit lukea tietoa ravitsemuksesta, unesta ja liikunnasta. Artikkelit käsittelevät myös terveyttä lääketieteen näkökulmasta ja käy läpi uusimpia luontaistuotteita ja hoitomuotoja.

 

Terveysosio tarjoaa myös asiantuntevaa opastusta painonhallintaan ja opastaa urheilulliseen elämäntyyliin. Mielen hyvinvointi -osio on tuhti paketti itsetuntemuksen kehittämistä ja elämänhallintaa. Lisäksi se antaa vinkkejä parisuhteeseen ja yleisesti elämän arkeen.

 

Lahjatilaus voi tehdä netistä tai soittamalla, mutta netistä tilatessa näet saman tien voimassa olevan tilaajalahjan sekä voit valita määräaikaisen tilauksen pituuden ja katsoa voimassaolevat tarjoukset. Tilaajalahja tulee aina lahjan tilaajalle, ei lahjan saajalle. Huomioi, että lehtitarjoukset vaihtuvat tiuhaan ja ovat voimassa vain tietyn ajan, joten tee tilaus saman tien, jos hinta ja tilaajalahja miellyttävät!

 

Kauneus ja terveys mainokset ja verkkosivut

Kauneus ja terveys lehden sisältö jatkuu sen nettisivuilla, jossa on lisää juttuja, testejä, vinkkjeä, ohjeita ja reseptejä. Nettisivut ovat kaikille vapaassa käytössä, joten niitä kannattaa hyödyntää vaikka ei lehteä tilaisikaan.

 

Kauneus ja terveys lehdellä on myös aktiivinen Youtube-tili, jossa on pääasiassa lyhyitä ja tiiviitä jumppa- ja kotitreeniohjeita, mutta myös muita lyhyitä ja kiinnostavia klippejä. K

 

Katso uusin video, tehokas ja lyhyt kotitreeni:

 

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Riikka4
Vieläkö tähän saa Cityshopparin, vaikka se ei näy tilaa lehti-kohdassa vaan ainoastaan tässä?
Admin:
Cityshoppari tilaajalahja ei ole enää käytössä. Kannattaa aina tarkistaa tilaajalahja lopulliselta tilaussivulta. Pyrimme parhaamme mukaan pitämään lehdet ajan tasalla, mutta aina voi jokin poistunut tarjous jäädä hetkeksi sivuillemme.
annak4
Tykkään.. :)

Lisää kommentti

Leave this empty: