FIT
6 nro
22,90
+ Lumi meikkipussi + meikit tai 2 kk lehdet

Seiska
10 nro
25,00
+ Mineraalimeikkisetti tai kengänkiillotussetti

Me Naiset
16 nro
35,00
+ Marimekon Lirinä -kukkaro tai 1 kk ilmaiseksi

Kauneus ja Terveys -lehti, tarjous & tilaus

Kauneus ja Terveys
8 lehteä 40,50€
» Tilaa lahjaksi

Kauneus ja Terveys on hyvinvointiin keskittynyt lehtiklassikko. Naisille suunnattu K&T jakautuu kolmeen osaan kauneus, terveys ja mielen hyvinvointi. Lehti käsittelee kaikkea mitä naisen elämään liittyy. Ja sitä lukevatkin niin äidit kuin tyttäret! Myös miehelle löytyy nyt lehdestä uutuutena oma komeuspalsta. Hyödynnä nyt Kauneus ja Terveys tarjous ja saat upean tilaajalahjan.

 

Kauneusosiossa on esillä tuoteuutuudet, ihonhoidon ja hiustenhoidon ideat ja parhaat meikkivinkit. Kauneusosio käsittelee myös uusia asukokonaisuuksia ja pukeutumista. Lehden avulla voit haastaa itsesi muuttumisleikkiin tai löytää uusimmat hemmotteluhoidot tai kauneustuotteet!

 

Kauneus & Terveys lehden terveysosiosta voit lukea tietoa ravitsemuksesta, unesta ja liikunnasta. Artikkelit käsittelevät myös terveyttä lääketieteen näkökulmasta ja käy läpi uusimpia luontaistuotteita ja hoitomuotoja.

 

Terveysosio tarjoaa myös asiantuntevaa opastusta painonhallintaan ja opastaa urheilulliseen elämäntyyliin. Mielen hyvinvointi -osio on tuhti paketti itsetuntemuksen kehittämistä ja elämänhallintaa. Lisäksi se antaa vinkkejä parisuhteeseen ja yleisesti elämän arkeen.


Tilaajalahjaksi
Meikkisivellinsetti

Kauneus ja Terveys tarjous
 • Normaali tilaushinta: 54,40€
 • Julkaisija: A-Lehdet
 • Ilmestyy: 16 kertaa / vuosi


 • » Takaisin     
  Tarjous voimassa rajoitetun ajan.

  Muut lehtitarjoukset

  FIT Seiska Me Naiset Anna Aku Ankka Cosmopolitan Kunto Plus Kauneus ja Terveys ET-lehti Kodin kuvalehti Trendi National Geographic Apu ELLE Suuri käsityö Systeri Hyvä terveys Tieteen kuvalehti Historia Katso Koti & keittiö Glorian koti Vauva Avotakka Prinsessa MAKU Viherpiha Kotipuutarha Demi Eeva Meidän perhe Tekniikan Maailma Oma Aika Kotivinkki Alibi Tee Itse Voi hyvin ApuRistikot Koululainen Seura Erä Kauneimmat käsityöt Goal Tuulilasi Kotiliesi

  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Riikka4
  Vieläkö tähän saa Cityshopparin, vaikka se ei näy tilaa lehti-kohdassa vaan ainoastaan tässä?
  Admin:
  Cityshoppari tilaajalahja ei ole enää käytössä. Kannattaa aina tarkistaa tilaajalahja lopulliselta tilaussivulta. Pyrimme parhaamme mukaan pitämään lehdet ajan tasalla, mutta aina voi jokin poistunut tarjous jäädä hetkeksi sivuillemme.
  annak4
  Tykkään.. :)

  Lisää kommentti

  Leave this empty:


  Content

  Saat parhaiden lehtien tarjoukset sähköpostiisi