Digikuva -lehti, tarjous & tilaus

24.5
(2)
Digikuva
3 lehteä 12,90€
» Tilaa lahjaksi
Tarjous ei ole enää voimassa!

Katso TOP tarjoukset tästä!

Digikuva on Pohjoismaiden suurin digikuvalehti, joka opastaa kädestä pitäen digitaalisen valokuvauksen saloihin. Se on erinomainen pakkaus tietoa kaikille kuvauksesta kiinnostuneille. Saat hyviä vinkkejä olitpa sitten vasta aloittanut tai pidempään kuvausta harrastanut. Digikuva kertoo miten saat parhaat muotokuvat, mitkä objektiivit kannattaa ostaa, miten hyödynnät RAW -tallennusmuotoa ja kuinka muokkaat kuvistasi entistä loistavammat.

 

Hyödynnä Digikuva lehden tutustumistarjous ja tilaa nyt Digikuva niin olet askeleen lähempänä ammattikuvaajaa.


Tilaajalahjaksi
Miracast tv-sovitin

Digikuva tarjous


» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Digikuva, kaikkien kuvaajien lehti

Valokuvauslehti on ajankohtaisempi kuin koskaan aikaisemmin, sillä aihe koskee useampaa ihmistä kuin ikinä. Tänä päivänä nimittäin otetaan enemmän kuvia kuin koskaan! Jokainen nimittäin ottaa kuvia, joko kamerallaan tai puhelimellaan, pitkin päivää, vauvasta vaariin!

 

Digitekniikan kehityttyä ja valopkuvauksen uuden tulon jälkeen valokuvaus on myös harrastuksena suositumpaa kuin koskaan! Moni teini harrastaa valokuvausta, ja tämän vuoksi esimerkiksi digijärjestelmäkameroita on ihmisillä enemmän kuin koskaan. Valitettavasti moni ei kuitenkaan osaa hyödyntää niiden ominaisuuksista kuin murto-osaa ja juuri siksi Digikuva lehti on todella oiva lisä valokuvausta harrastavan arkeen!

 

Digikuva lehti nimittäin kertoo todella monipuolisesti valokuvauksesta, lähtien aina välineistä kuvan käsittelyyn ja kuvien säilyttämiseen. Digiaikana erilaisia laitteita on tullut ennätysmäärä lisää, sillä kaikissa älypuhelimissa on myös kamera. Digikuvan yksi tärkeimmistä tehtävistä onkin esitellä uusia älypuhelimia ja niiden kameratoimintoja, uusia digikameroita ja vertailla niitä sekä niiden ominaisuuksia. Digikuva lehti onkin suunniteltu sisällöltään sopivaksi niin puoliammattilaisille kuin harrastajillekin. Lehden vertailujen perusteella harrastajien on helpompi löytyy itselleen sopiva kamera.

 

Digikuva paitsi vertailee myös neuvoo kuvankäsittelyohjelmien kanssa, järjestää kilpailuja ja tapaamisia sekä mikä parasta: oikeasti opettaa lukijoitaan! Uudet lukijat saavatkin lahjaksi vapaan pääsyn kuvankäsittelun ja valokuvauksen verkkokurssille, josta saa paljon uusia eväitä peruskuvaukseen ja -käsittelyyn! Digikuva jakaa myös erilaisia oppaita ja vinkkejä kuvaamiseen.

Digikuva lehti lahjaksi

Digikuva onkin erinomainen lahjaidea kenelle tahansa kuvauksesta kiinnostuneelle ja valokuvausta harrastavalle, niin nuorelle kuin vanhemmallekin. Esimerkiksi juuri kameran saaneelle teinille lehti voi antaa ideoita ja potkua sekä ihan käytännön vinkkejä valokuvausharrastuksen kanssa.

 

Digikuva lehden tilaus tehdään netissä, ja sen mukaan saa voimassa olevan tilaajalahjan. Tilaajalahjat liittyvät tietysti yleensä valokuvaukseen tai laitteisiin jotenkin, kuten esimerkiksi latauslaite tai aurinkokennolaturi. Tilaajalahjan saa noin kuukauden kuluttua tilauksesta. Digikuvasta on usein hyviä tarjouksia joita kannattaa hyödyntää myös lahjatilausten yhteydessä. Tarjoukset ovat kuitenkin usein kestotilauksia, joten jos haluat tehdä määräaikaisen tilauksen, tilaa lehti normaalihinnalla.

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

MH775
Pitäkälti digikuvan ansiosta tuli hankittua nykyinen kamera. Mietin pitkään parin vaihtoehdon välillä ja kameravertailu sitten ratkaisi päätöksen. Hetkeäkään en ole kyllä katunut en niin uuden kameran kuin lehdenkään hankkimista. :)

Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?