Vauva -lehti, tarjous & tilaus

123.7
(12)
Vauva
5 lehteä 29,00€
» Tilaa lahjaksi

Vauva tarjoaa uusimman tiedon odotuksesta, valmentaa synnytykseen ja opastaa vauvan hoidossa ja kasvatuksessa. Vauva-lehti tukee perhettä uudessa elämäntilanteessa sekä antaa ideoita ja ratkaisumalleja arkielämän pulmiin. Vauva-lehti on tehty kaikille vauvaa odottaville tai hoitaville perheille. Se tarjoaa suuria elämyksiä ja tärkeää vertaistukea.

Hyödynnä Vauva lehden uusin tarjous ja saat upean tilaajalahjan.

Vauva-lehti:

  • raskausajan ilot ja surut, haasteet ja kohokohdat
  • synnytys sekä vauva-ajan haasteet
  • arkielämän kasvatuspulmat
  • tuoteuutuudet ja testit
  • haastattelut ja asiantuntija-artikkelit

Tilaajalahjaksi
Paapu-helistin

Vauva tarjous
  • Normaali tilaushinta: 32,50€
  • Julkaisija: Sanoma Media Finland Oy
  • Ilmestyy: 12 kertaa / vuosi
  • Vauva-lehden peruutus


» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

3 Vauva-lehteä + ihana tilaajalahja

5 lehteä 29,00€ 
Vauva + lehden tilaajalahjaksi Esi-isä muumimuki

Vauva lehti tilaajalahjat sekä lahjatilaus

 

Vauva-lehden kanssa voi nauraa, itkeä, viihtyä ja pysähtyä pohtimaan. Vauva -lehti iloitsee lukijoiden kanssa vauvavaiheen ihanuudesta, mutta ei karta vaikeitakaan aiheita. Lehti elää vahvasti tässä ajassa ja vauvaperheiden arjessa. Lehdestä löytyy alan parhaat asiantuntijat ja uusin tieto, joka on joskus jopa elintärkeää vauva-ajan haasteissa painiville tuoreille äideille ja isille!

 

Voit tutustua Vauva lehden omiin nettisivuihin osoitteessa www.vauva.fi. Siellä käydään vilkasta keskustelua, vaihdetaan kokemuksia, haetaan vertaistukea ja kysellään neuvoja muilta käyttäjiltä sekä Vauva-lehden asiantuntijoilta. Vauva-lehden keskustelu on suorastaan kuuluisa aktiivisuudestaan, mutta siellä kannattaa olla myös tarkkana, sillä joskus nettikeskusteluissa hienotunteisuus ei ole keskustelijoiden paras hyve!

 

Vauva-lehti on loistava lahja vauvaperheeseen vaikka vauvalahjaksi. Usein se tilataan itse, mutta monta kertaa Vauva-lehdestä olisi paljon suurempi apu vauva-arkeen kuin kymmenistä pikkuvauvan mekoista tai potkuhousuista. Se antaa kerran kuukaudessa välähdyksen muustakin maailmasta kuin siitä vauvahuuruisesta omasta kodista. Sen voi siis ihan hyvin tilata lahjaksi kenelle tahansa, kuka on saanut vauvan.

 

Lahjatilaus on helppoa tehdä netissä, samalla tavalla kuin muutkin tilaukset. Lahjatilaukseen voi hyödyntää kaikkia voimassa olevia tarjouksia sekä tietysti lahjatilauksen mukaan saa tilaajalahjat. Vauva-lehdessä tilaajalahjat liittyvät usein jotenkin vauvaelämään, joten ne on usein järkevintä antaa niinikään lahjaksi eikä pitää itse, ellei omassakin talossa ole vauva. Tilaajalahjana voi olla esimerkiksi vauvan peitto, hoitolaukku tai hoitoalusta. Lahjatilaus on yksinkertaisin olla määräaikainen tilaus.

 

Vauva-lehden videot ja mainokset

 

Vauva-lehden youtube-kanavalla lehden sisältö saa hieman jatkoa videoista. Esimerkiksi kiinnostavat Maailma Lapsen silmin -videot auttavat näkemään maailmaa uudesta näkökulmasta:

 

 

 

 

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Av-mamma1
Lehti on hyvä mutta tilaajalahja ei ollut Finlaysonin Tovi-hoitolaukku vaan joku kahden euron arvoinen laukku mikä hajosi heti käsiin. Valitin asiasta ja maksullisen linjan päässä oleva nainen sanoi että ei siinä kuulukaan tulla Finlaysonin laukkua kunhan tulee joku laukku. Miksi kuvassa on sitten Finlaysonin laukku ja miksi siinä lukee Tilaajalahjaksi Finlaysonin Tovi-hoitolaukku?
Suvi4
Kiinnostava lehti esikoista odottavalle. Odotusta ja sen jälkeistä elämää käsitellään monipuolisesti ja rohkeasti. Voin suositella raskaana oleville, lasta suunnitteleville sekä pienten lasten vanhemmille.

Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?