Suuri käsityö -lehti, tarjous & tilaus

62.5
(6)
Suuri käsityö
5 lehteä 36,00€
» Tilaa lahjaksi

Vanha kunnon Suuri Käsityö -lehti on suomalaisten käsityölehtien ykkönen! Suuresta Käsityö -lehdestä on jalostunut pehmeiden käsitöiden tee se itse-lehti, jossa lukija saa monipuolisesti ohjeita ja ideoita ompeluun, kutomiseen, virkkaukseen, sisustukseen, perinteisiin käsitöihin ja pieniin askarteluihin.
 

Touko–kesäkuussa Suuri Käsityö -lehden mukana ilmestyy 16-sivuinen kesäkäsityöliite ja marras–joulukuussa 16-sivuinen joululahjaliite. Suuri Käsityö ilmestyy 12 kertaa vuodessa (10 lehteä). Tilaa Suuri Käsityö -lehti ja hyödynnä huikeat tilaajalahjat ja tarjoukset!

  • vinkit ja ohjeet kutomiseen ja virkkaukseen
  • laadukkaat ohjeet ja kaavat ompeluun
  • pienet askartelut ja tee se itse -jutut
  • sisustus ja perinteiset käsityöt

Tilaajalahjaksi
Prym puikkosetti

Suuri käsityö tarjous


» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

4 nroa Suuri Käsityö lehteä + sakset lahjaksi

5 lehteä 36,00€ 
Suuri käsityö + lehden tilaajalahjaksi Fiskars Suomi 100 sakset + Bambupuikot

Suuri Käsityö lehti lahjaksi

Suuri Käsityö lehden ohjeet ja kaavat on helppoja ja selkeitä, joiden perusteella lapsetkin voivat halutessaan tutustua käsitöihin. Uudistunut Suuri Käsityö innostaa myös visuaalisuudellaan: laadukkaan kokosivun kuvat ovat inspiroivia ja ihanat yksityiskohdat innostavat käsillätekemiseen. Lehdestä löytyvät nykyään myös kiinnostavat haastattelut, joissa tehdään tunnetuksi sekä käsityöalan taitajia että ihan tavallisia harrastajia.

 

Käsityölehti on tiukasti ajassa kiinni. Juhlapyhien kynnyksellä saat koko joukon vinkkejä ja ideioita koristeluihin ja kattauksiin. Teemalehdet ilmestyvät hyvissä ajoin, joten pääset hyödyntämään vaikka kaikki ideat!

 

Käsityöihmiselle Suuri Käsityö lehti on aina kerran uussa kuin pala taivasta! Lahjaksi se on aivan loistava, sillä vaikka sitä tilaisi vain puoli vuotta, lehdistä on iloa paljon pidempään. Suuri Käityö lehdet nimittäin yleensä säästetään tarkoin ja niihin palataan yhä uudestaan hakemaan ideoita ja vinkkejä sekä toki niiden sisältämiä laadukkaita kaavoja voi vuodesta toiseen hyödyntää ompelussa.

 

Suuri Käsityö lehti innostaa ompeluun ja muihin käsitöihinSuuren Käsityö lehden lahjatilaus kannattaakin tehdä netissä, jossa voi itse usein valita tilaajalahjansa. Lahjalehden tilaaja saa aina itse tilaajalahjan. Lahjatilaus on yksinkertaisinta olla määräaikainen, koska tällöin säästytään lehden peruuttamisen vaivalta.

Suuri Käsityö nettisivut

Suuri Käsityö lehden nettisivut löytyvät Kodin Kuvalehden nettisivujen alta, sillä ne kuuluvat samaan lehtitaloon. Suuri Käsityö nettisivuilla löytyvät lehden jutut, eivät kaikki, osa lehdessä olleista ohjeista ja, käsityö- ja askarteluideat sekä muut virkkausohjeet. Vaatteiden kaavoja ei toki jaeta netissä.

 

Suuri Käsityö lehden nettisivuilla lukijat voivat jakaa kuviaan omista tuotoksistaan ja ideoistaan. Myös askarteluideat menevät näppärästi jakoon sitä kautta.

 

Suuri Käsityö ohjevideot

Suuri Käsityö lehti tekee todella taitavat, selkeät ja yksinkertaiset videotutoriaalit erilaisiin käsitöihin ja askarteluihin. Suuri Käsityölehden Youtube-kanavalta löytyvät todella havainnolliset tutoriaalit esimerkiksi erilaisista neulemalleista, kuten palmikkoneuleesta tai pitsineuleesta. Myös virkkaamaan aloittelevalle Suuri Käsityölehden virkkausohjeet ovat todella antoisia.

 

Kasto esimerkiksi tämä, virkkauksen perusohjeet tutoriaali:

 

 

Erilaisia askarteluohjeita on myös todella paljon. Tässä videossa neuvotaan, kuinka kaunis ja kätevä lahjalaatikko taitellaan.

 

 

Perinteiset neulotut villasukat aiheuttavat päänvaivaa joka syksy tuhansille, joten Suuri Käsityö lehti on ratkaissut senkin ongelman: kanavalta löytyy villasukkaan perusohjeet, aloitus, varsi, kantapää sekä sukan päättäminen.

 

Tässä videossa neuvotaan se kaikkein vaikein osuus, villasukan kantapään tekeminen:

 

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

HH
Hei! Saako SK tilauksen (+ tilaajalahja) aloitettua niin että siihen sisältyisi kesä/heinäkuussa 2017 ilmestynyt lehti?
Admin:
Hei, ole yhteydessä suoraan lehden asiakaspalveluun. Yhteystiedot löydät tältä sivulta ylempää. Lehtitarjoukset.com koostaa tarjouksia eikä itse ota vastaan tai muuta tilauksia. Terveisin, Lehtitarjoukset.com ylläpito
HH
Hei! Saako Suuri Käsityö tilauksen (+ tilaajalahja) aloitettua niin että siihen sisältyisi kesä/heinäkuussa 2017 ilmestynyt lehti?
Admin:
Hei, ole yhteydessä suoraan Suuri Käsityö lehden asiakaspalveluun. Yhteystiedot löydät tältä sivulta. Terveisin, Lehtitarjoukset.com ylläpito
Marja Tuomaala-Mählck1
Suuri Käsityö. Kiitos Eila Nikkarisen kommentista! Olen tuohtunut yksinkertaisesti samasta syystä. Joskus 80-luvun alussa tekemäni kestotilaus on 'hauskasti kutistunut'. Tilaus alkoi marraskuu - lokakuu seuraava vuosi (10 numeroa/12 kk). Viimeisen laskun mukaan saan viimeisen numeron kesäkuussa, joka tarkoittaa, että saan touko-/kesäkuun numeron toukokuussa. Olisi ollut kiva, että muutoksesta olisi ilmoitettu.
Eila Nikkari1
Tuo huono siksi että tämä "virhe" tuntuu jatkuvan käsityölehdeä tilatessa 6 nroa. Tilaukseni piti alkaa elokuun nrosta,m utta tuota elokuun nroa en ole saanut . Syyskuu kyllä tuli ja lasku. Huono myös siksi että asiakaspalvelunne ei yksinkertaisesti PÄÄSE puhelimitse. Laskun kääntöpuolella sanotaan että puhelu on maksullinen 8,8 snt/min myös JONOTTAMISAJASTA. Eilen jonotin aika kauan joten kysyn Suomen Käsityölehden toimintatapojen menettelystä. Kannattaako tuollainen markkinointi?! Ei sanon minä asiakkaananne. Asiakkaalle tulee paha mieli moisesta "temppumarkkinoinnista" ja hän ei halua enää tilata lehteä. Olen tilannut Suuri Kävityölehteä vuosikymmenten aikana usein pitkiäkin jaksoja, koska rakastan käsitöiden tekemistä, ompelua ja neulomista. Hyvät kaavat kiinnostavat. Teen kaavoja itsekin.
Johanna.K
Voiko kestotilauksen päättää tarjouksen loputtua vaiko jatkuuko se automaattisesti kestotilauksena ilman mahdollisuutta perua lehteä?
Admin:
Hei, voit varmistaa tiedot Suuren käsityölehden asiakaspalvelusta. Kestotilaus jatkuu nimensä mukaisesti automaattisesti mikäli et peru lehteä. Perumisen voi kuitenkin tehdä yleensä lehden online-palvelussa jo tarjouksen aikana. Tällöin tilaus päättyy heti tarjouksen loputtua. Terveisin, Lehtitarjoukset.com ylläpito
Ida
Hei, taas näyttäisi olevan virheellistä tietoa. tässä lukee 6 lehteä, mutta kun menee tilaamaan, onkin 5 lehteä.
Admin:
Kiitos palautteesta. Tämä on nyt korjattu 5:ksi. Tosin 6 on myös oikein, koska vaihtoehtona on joko tilaajalahja tai 1 lehti kaupan päälle.
Tiina Lepistö
Hei, Onko suuri käsityölehti 4 vai 5 numeroa? vähän on sekavaa tietoa :( ensin lukee 5 ja kun menet tilaamaan lukee että 4. t.Tiina
Admin:
Hei! Kiitos tarkkaavaisuudesta. Tämä oli meidän virhe ja se on nyt korjattu. Pahoittelemme väärää infoa. Terveisin, Lehti-tarjoukset.com ylläpito

Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?