Roope-setä -lehti, tarjous & tilaus

34.0
(3)
Roope-setä
10 lehteä 29,00€
» Tilaa lahjaksi
Tarjous ei ole enää voimassa!

Katso TOP tarjoukset tästä!

Pihi ja ahne Roope-setä on yksi Ankkalinnan näkyvimmistä hahmoista ja siksi sille onkin omistettu ihan oma lehti myös suomeksi. Roope-setä lehden sarjikset liittyvät aina Roope-setään, mutta toki sarjoissa näkyvät kaikki muutkin tutut tyypit Ankkalinnasta, kuten Aku Ankka ja veljenpojat.

 

Lehden kaikki sarjat ovat Suomessa ennen julkaisemattomia. Joka numerossa on 3-4 pitkää seikkailua, yhteensä 100 vauhdikasta sivua. Lisäksi kerran vuodessa ilmestyy erikoispaksu 132-sivuinen numero. Jokaisessa Roope-sedän numerossa on mukana keräilykuva. Roope-setä ilmestyy 12 kertaa vuodessa.

 

Katso Roope-sedän uusin tarjous ja tilaa lehti!


Tilaajalahjaksi
Valitsemasi sarjakuvakirja

Roope-setä tarjous


» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

10 Roope-Setä lehteä + tilaajalahja

10 lehteä 29,00€ 
Roope-setä + lehden tilaajalahjaksi Kesätarjous: valitse lahjoista!

Roope-setä, maailman rikkain ankka

Tiesitkö, että Roope-setä tuli kertaheitolla rikkaaksi löytäessään suuren kultahipun, kultamunan? Tai sen, kuinka Roope-setä sai ensilanttinsa ja mikä ensilantin merkitys lopulta on? Tiesitkö, että Roope-setä osaa useita eri kieliä, muun muassa suomea, on amatööriarkeologi ja äärimmäisen kiinnostunut kaikenlaisista menneistä kulttuureista ja ilmiöistä?

 

Tämän kaiken tulet tietämään, kun luet Roope-setä lehteä, sillä lehden kaikki neljä pitkää sarjista kertovat Roope-sedän edesottamuksista, seikkailuista ja toilailuista. Roope-setä ei ole järin rakastettava hahmo, mutta todella kiinnostava ja ristiriitainen ja ehkä juuri siksi kiehtova. Roope-setä lehden sarjikset ovat pääosin italialaisten sarjakuvapiirtäjien kädenjälkeä ja kaikki aiemmin julkaisemattomia sarjoja.

 

Mikäli haluat lukea tarkemmin esimerkiksi Roope-sedän nuoruuden seikkailuista, löydät kaikki vanhat klassikkosarjikset Aku Ankka Lataamosta, sieltä löytyvät muun muassa Don Rosan piirtämät Roopen seikkailut kultakentillä, Titanicilla ja muissa historian käännekohdissa.

Roope-setä lehti lahjaksi

Roope-setä lehti, paksu 100 sivuinen pokkari, on huikea lisä esimerkiksi Aku Ankan tilaajalle, joka todella fanittaa kaikkia ankkoja. Kuten eräs markkinoija sanoikin, että Aku-fanilla on kolme tärkeää lehteä, joista syntyy pyhä kolminaisuus: Aku Ankka, Aku Ankka Extra ja Roope-setä. Nämä kaikki täydentävät toisiaan ja kertovat hieman eri näkökulmista Ankkalinnan hahmoista.

 

Roope-setä onkin lehti, jonka voi hyvin tilata lahjaksi silloin, jos lahjan saajalle tulee jo Aku Ankka, ja miksei vaikka ei tulisikaan. Roope-setä lehdet säilyvät pitkään, joten tämä lahja on todella pitkäikäinen! Parhaimmillaan nätit Roope-pokkaririvit odottavat kirjahyllyssä isältä pojalle tai jopa pidempään. Roope-pokkari on myös helppoa ja kevyttä matkalukemista, sillä se menee pieneen tilaan ja säilyy ehjänä paremmin kuin Aku Ankka lehti.

 

Lahjatilaus tehdään netissä klikkaamalla esimerkiksi tältä sivulta Tilaa lahjaksi. Mikäli Roope-sedän tilauksen yhteydessä on voimassa tilaajalahjoja, tilaajalahja tulee mukaan myös lahjatilaukseen. Tilaajalahja lähetetään noin kuukauden kuluttua tilauksesta tilauksen tekijälle.

Roope-setä videot

Aku Ankalla on todella aktiivinen ja hauska youtube-kanava, johon päivitetään säännöllisesti uusia, kiinnostavia videoita kaikista Ankkalinnan hahmoista. Todella kiinnostava on esimerkiksi tämä video, jossa Akun päätoimittaja Aki Hyyppä kertoo Roope-sedästä:

 

Tällä videolla opetellaan piirtämään Roope-setä:

 

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Anni4
Aku Ankan jälkeen paras sarjakuvalehti. Tosin tykkään kyllä Karvisestakin melko paljon. Vähän vaikee valita.

Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?