Glorian koti -lehti, tarjous & tilaus

72.7
(7)
Glorian koti
5 lehteä 29,00€
» Tilaa lahjaksi

Glorian Koti on suuntaa näyttävä suomalainen laatuasumisen ja sisustamisen erikoislehti. Se esittelee Suomen persoonallisimmat kodit sekä kiehtovimmat puutarhat ja vapaa-ajan asunnot.

 

Lehti tutustuttaa lukijansa sisustamisen ajankohtaisiin uutuuksiin sekä asumisen tuleviin trendeihin. Glorian Koti tarjoaa lukijalle vuoden aikana myös erilaisia kilpailuja ja tapahtumia. Glorian Koti ilmestyy 12 kertaa vuodessa. Katso uusin tarjous ja tilaa Glorian Koti!

  • kodit, vapaa-ajan asunnot ja puutarhat
  • sisustus ja ideat
  • ruoka ja herkuttelu
  • matkat ja inspiraatiot
  • trendit ja muoti

Tilaajalahjaksi
Arkidesign sammutuspeite

Glorian koti tarjous


» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

4 Glorian Koti lehteä + 1 kk lehdet kaupan päälle

5 lehteä 29,00€ 

5 Glorian koti lehteä + ihana lahja

5 lehteä 29,00€ 
Glorian koti + lehden tilaajalahjaksi Finlayson Mukula -pöytäliina

Glorian Koti lehti on ihana lahja!

Glorian Koti on oikeastaan paljon muuta kuin lehti: se on kokonainen maailma, laadukkaan, tyylikkään, persoonallisen asumisen lehti, jossa asuminen koetaan koko sydämellä! Glorian Koti löytää lehdestä toiseen kiinnostavat ja yksilölliset kodit ja pihat, se bongaa toinen toistaan hauskemmat ja ihanammat ideat ulkomailta ja on etunenässä tuomassa niitä suomalaisten muotitietoisten ulottuville.

 

Jos tykkää laadukkaasta sisustuksesta, omilla persoonallisilla säväyksillään, ehkä jopa hieman antiikkia sekoittaen, Glorian Koti on juuri oikea lehti! Siinä on kivasti ruokaohjeita ja ihania reseptejä, sekä tietysti kivoja haastatteluja. Glorian Koti on lehti joka säilyy pitkään!

 

Glorian Koti sisustaa tyylikkäästi ja kodikkaastiLahjaksi Glorian Koti sopii kenelle tahansa, pääasiassa naiselle, joka arvostaa tyylikästä kotia ja sisustusta. Glorian Kodin lahjatilaus on kätevää tehdä netissä, määräaikaisena, jolloin ei tarvitse peruutella jälkikäteen. Myös lahjatilaukseen kannattaa hyödyntää hetken parhaat tarjoukset, sekä tietysti tilaajalahjat, jotka ovat Glorian lehdissä aina huippuluokkaansa! Tilaajalahja lähetetään noin kuukauden kuluttua tilauksen tekemisestä, joten sen kanssa ei kannata hötkyillä. Tilaajalahjoina on usein kodin tavaraa, tekstiilejä, keittiövälineitä ja muuta hyödyllistä ja kivaa.

 

Glorian Koti netissä

Glorian Koti lehden artikkeleita löytyy toki myös netistä, Gloria-lehden sivuilta, josta siis löytyy kaikkien Glorian lehtien juttuja samalta sivulta. Sivustolla on myös keskustelu, johon voi osallistua.

 

Gloria Koti lehden mainoksia löytyy Youtubesta:

 

 

 

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Marjatta Syvänen 2028147861
Arvoisa Glorian koti-lehden tilaajapalvelu! Suostuin tilaamaan lehtenne tarjouksen, minkä piti loppua kesäkuussa tänä vuonna. Nyt on kuitenkin loman aikana tullut ylimääräisiä lehtiä ja lasku uhkauksineen. Olen yrittänyt perua tilausta puhelimitse kaksi kertaa, mutta jälleen tuli uusi uhkauskirje ja tänään jälleen uusi lehti. Tilasin lehden puhelinmyyjältä vain sillä ehdolla, että tilaus loppuu kesäkuuhun 2017. Miksi se ei loppunutkaan? En ikinä osta lehtiä jatkuvana tilauksena, minulla EI OLE HALUA tilata mitään lehtiä! En ole myöskään saanut mitään kylkiäisiä enkä niitä haluakaan. Suostuin vain sen lupauksen pohjalta, ettei tilaus jatku kuutta numeroa pidemmälle! Puhelinpalvelunne ei toimi kunnolla yrityksistä huolimatta. Ei kukaan halua roikkua langoilla minuuttikaupalla ja maksaa vielä siitäkin. En halua enää lehtiänne ja toivon perinnän loppuvan nyt tähän. Yhteystietojenne löytäminen on tehty todella vaikeaksi, laskustanne ei löydy muuta kuin puhelinnumero. Ellei ole tietokonetta tai älypuhelinta, on vain puhelimen varassa. Todella huonoa palvelua, ettei ole sähköpostiosoitetta. Toivottavasti se puute edes korjataan! Terveisin Marjatta
Admin:
Hei, kiitos kommentista. Valitettavasti me ei voida välittää viestiäsi Glorian asiakaspalveluun vaan sinun tulee olla yhteydessä suoraan heihin. Lehtitarjoukset.com ei toimi asiakaspalvelijana vaan ilmoituskanavana lehtitalojen tarjouksille. Sanoman yhteystiedot löydät täältä http://www.lehtitarjoukset.com/sanoma-magazines/ Terveisin, Lehtitarjoukset.com ylläpito

Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?