ET-lehti -lehti, tarjous & tilaus

163.2
(16)
ET-lehti
8 lehteä 38,00€
» Tilaa lahjaksi

ET-lehti tuntee aikuisen lukijan odotukset. Se kannustaa nauttimaan elämästä ja tarjoaa uusia mahdollisuuksia. ET-lehti ilmestyy 20 kertaa vuodessa.  ET-lehti on suunnattu juuri pääasiassa 50+ ikäisille, aikuisille suomalaisille, näiden elämän iloihin ja haasteisiin seuralaiseksi. ET-lehti kaartelematon ja suora tyyli sopiikin monelle rinnallaeläjäksi. ET-tarjous kannattaa käyttää ja tilata lehti kotiin tai lahjaksi.

 

ET-lehdestä löydät:

  • tavalliset ihmiset, tarinat ja haastattelut
  • asiantuntijahaastattelut ja artikkelit
  • terveys ja hyvinvointi, terveellinen ja hyvä ruoka
  • vapaa-aika ja matkat
  • muoti ja trendit

Tilaajalahjaksi
Matkaradio + keittiötekstiilisetti

ET-lehti tarjous


» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

8 Et-lehteä + Luhta lahja

8 lehteä 38,00€ 
ET-lehti + lehden tilaajalahjaksi Luhta suihkumatto ja huopakassi

8 Et-lehteä + ihana lahja

8 lehteä 38,00€ 
ET-lehti + lehden tilaajalahjaksi Tuubihuivi + Raxun rinnalla kirja

ET lehti lahjaksi

ET-lehti todella on kaikkien yli 50-vuotiaiden oma lehti, olipa kyseessä mies tai nainen, vaikka lehti onkin suunnattu enemmän naisille. Lehden upeat haastattelut, todellisten ihmisten tarinat ja runsaat lukujutut kiehtovat ja antavat näköalaa. Terveys ja hyvinvointi, vapaa-aika, kiehtovat matkakohteet, nautittava ruoka, mukava muoti ovat joka lehden perussisältöä - lähtökohtana on aina varttuneempi lukija.

 

ET lehti onkin todella hyvä lehti lahjaksi esimerkiksi varttuneille vanhemmille, sillä se on todellinen ikääntyvän kodin perhelehti. ET järjestää myös ihania lukijamatkoja, joihin tietysti osallistuu suurin piirtein samassa elämäntilanteessa olevia.

 

Lahjatilaus on helpoin tehdä netissä, sillä ET lehden parhaat tarjoukset voi hyödyntää ja samalla valita mieleisensä tilaajalahjan. Tilaajalahja tulee lehden tilaajalle, mutta toki sen voi lahjoittaa halutessaan eteenpäin. ET lehdessä onkin lähes aina todella laadukkaita tilaajalahjoja valittavana, kuten Wirkkalan tuotantoa, maljakoita ja muuta laatutavaraa.

 

Lahjatilaus on helpoin tehdä määräaikaisena. Tee tilaus netissä, tältä sivulta klikkaamalla, niin hyödynnät ET-lehden uusimman tarjouksen!

 

ET-lehden nettisivut ja keskustelupalsta

Et-lehdessä on lukemista kaikilleET-lehti on ehdottomasti yksi suomalaisen aikuisen väestön suosituimmista lehdistä. Lehdessä elämä otetaan toisaalta tosissaan, mutta toisaalta ei liian vakavasti. Tämä kaikki näkyy lehden sisällössä: milloin puhuu syöpälääkäri omaisten jaksamisesta, milloin pohditaan sitä, miksi yhä useampi 50-vuotias eroaa, mitkä taas ovat onnellisen elämän salaisuudet.

 

ET-lehti todella keskittyy elämän koko kirjoon! ET-lehden sisällöistä pääsee nauttimaan myös lehden nettiversiosta, jossa ei kylläkään ole aivan kaikki lehden jutut. Sieltä voit kuitenkin vielä etsiä sen ihanan raparperipiirakan ohjeen, jonka muista viimevuotisessa lehdessä olleen, mutta jonka epähuomiossa heitit menemään! Ja monet muut vanhat jutu voit hakea sieltä!

 

ET-lehden nettisivuilla voit myös osallistua keskusteluun, kommentoida artikkeleita ja juttuja tai vain lueskella ihmisten erilaisia kokemuksia. Keskustelupalstalla voi kommentoida myös ilman rekistetöitymistä, mutta jos haluat itse avata keskustelun, sinun pitää kirjautua käyttäjäksi.

 

ET-lehden mainokset ja videot

 

ET-lehdellä on paljon laadukasta sisältöä myös Youtube-tilillään. Siellä saattaa olla videonpätkiä liittyen lehdissä olleisiin juttuihin, jumppaohjeita, pieniä haastatteluja ja kaikkea mahdollista kivaa.

 

Esimerkiksi nyt uusin klippi on tämä ihana video Haagan alppiruusupuutarhasta:

 

 

Tässä jumppavideossa näytetään, kuinka tehdään tehokas selkärangan kiertoliike:

 

ET-lehden kanavalla neuvotaan vanhemmille ihmisille myös käytännön taitoja tietokoneen kanssa. Esimerkiksi tässä videossa ohjataan, miten sähköpostin liitteeksi ladataan kuvia:

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Sirkka Heikinmatti1
Miksi en ole saanut tilaajalahjaani vieläkään? En jatka määräaikaistilaustani. Jos asia ei selviä, hoidan siani kuluttajaviranomaisten kautta. Olen soittanut teille 3 kertaa.
Sirkka Heikinmatti2
Tilasin Et- lehden määräaikaisena (34,90) ja tilaajalahjana oli lopulta veitsi. Maksoin laskun kesäkuun lopulla. 1. lehti tuli vasta 26.7. Tilaajalahjan olin aluksi valinnut veitsen, halusin muuttaa sen liinaksi, muttei se epäystävallisen tytön mielestä onnistunut, joten sanoin anna tulla veitsi. Soitin 2. kerran 26.7.(Janne) Sanoin myös tilaajalahjasta (veitsi). Tänään on 30.8. 2 lehteä on tullut.Tilaajalahjasta ei ole kuulunut mitään. Olen ollut tillaajanne vuosikymmeniä ja kaikki on sujunut. Mainos vaan tulee, ei tilaajalahjaa. Tuleekohan loput määräaikaistilauksen lehdetkään.TUNNEN ITSENI HUIJATUKSI. En jatka nyt tilaustani. Sirkka Heikin**
Admin:
Hei, ole suoraan yhteydessä Sanoman asiakaspalveluun. Me välitämme vain lehtien tarjouksia. Yhteystiedot http://www.lehtitarjoukset.com/sanoma-magazines/#peruutus Terveisin, Lehtitarjoukset.com ylläpito
Tarja Heinämäki2
On tosi harmi ettet lehteä voi lopettaa jos uusi jakso ehtii alkaa. Ennen lehden saattoi lopettaa niin halutessaan, mutta nyt lehti tulee ja laskut on maksettava vaikka ei haluaisi. Kun huomaa, että uusi jakso on alkanut, haluais lopettaa tilauksen ja maksaisi jo tulleet lehdet.
Anja Mortelmans - Lestinen
Olen muutama vuosi sitten tilannut ET-lehden tänne ulkomaille ja se onnistui ihan hyvin. Olisiko lehden tilaus tänne Belgiaan mahdollista?
Admin:
Hei, Ole hyvä ja kysy suoraan et-lehden asiakaspalvelusta http://et-lehti.fi. Me välitämme ainoastaan ET-lehteen liittyviä tarjouksia sivuillamme. Terveisin, Lehtitarjoukset.com ylläpito
Inkeri Järvi-Feldt
Ihmettelen sitä,että sain ET-lehtitarjouksen ja sitä tarjousta ei ole netissä. Kuitenkin siinä luki, että voin tilata myös netissä. Terveisin Inkeri Järvi-Feldt
Väisänen Mervi1
Lopetin tilauksen Ruotsiin muuton takia,mutta tänään sain laskun ensivuoden tilauksesta,siinä oli myös osoite tänne,ihmettelen suuresti kuinka se on mahdollista laskun suuruus myös hämmästyttää 82.70€ mistään ei ilmene mitään sähköposti osoitetta josta voisi perua tilauksen jota en ole tilannut,ei luulisi että tälläistä tapahtuu.
Admin:
Hei, Lehti-tarjoukset.com koostaa yhteen kaikki tarjoukset emmekä välitä tilauksia tai peruutuksia. Tässä kuitenkin sähköpostiosoite, johon voit olla yhteydessä et-lehti (miukumauku) sanomamagazines.fi Terveisin, Lehti-tarjoukset.com ylläpito
Marjatta Kilpeläinen Sumatie
Tilaisin ET kalenterin 7,90 vuodelle 2014. Olen jatkuva ETlehden tilaaja
Admin:
Hei! Voit tilata ET-lehden tarjouksen kautta tai vaikkapa Lehtikuninkaan sivuilta. Emme itse myy lehtiä vaan kerromme vain parhaimmat lehtitarjoukset. Terveisin, Lehti-tarjoukset.com ylläpito
anja timonen5
Pidän todella lehdestä. Minulle on tullut lehti noin 10v, mutta sitten tuli sairaus en pystynyt tilaamaan. Siinä on asiaa ja saa paljon tietoa, paras lehti.. Pysykää samanlaisena ja toivottavasti jatkossa minulla on rahaa tilata. Kiitos

Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?