Hyvä terveys -lehti, tarjous & tilaus

93.8
(9)
Hyvä terveys
6 lehteä 29,90€
» Tilaa lahjaksi

Kun kyse on terveydestäsi, haluat varmasti tutkittua, taatusti luotettavaa tietoa. Hyvän Terveyden tilaajana saat tutkitun tiedon lisäksi eväitä terveeseen ja tasapainoiseen elämään. Lehden aiheita ovat ruoka, terveyttä edistävä liikunta, arjen hyvä olo, henkinen hyvinvointi ja tasapainoiset ihmissuhteet. Runsaasti koskettavia tarinoita, kuinka pulmiin ja käytännön haasteisiin löytyy hyviä ja rakentavia ratkaisuja.

 

Hyvä Terveys -lehden taustalla on Suomalainen Lääkäriseura Duodecim.  Hyvä Terveys ilmestyy 16 kertaa vuodessa: 14 normaalinumeroa ja kaksi terveellisen ruoan erikoisnumeroa eli Kevytkokkia (huhti- ja syyskuussa).  Tilaa oma lehtesi nyt!

 

Hyvä Terveys sisältää:

  • liikunta ja treenivinkit, laihduttaminen
  • ruoka ja terveellinen ruokavalio
  • kokonaisvaltainen terveys ja hyvinvointi
  • mielen hyvinvointi ja ihmissuhteet

Tilaajalahjaksi
Suoristusrauta ja meikkilaukut

Hyvä terveys tarjous


» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

6 Hyvä Terveys lehteä + tilaajalahja

6 lehteä 29,90€ 
Hyvä terveys + lehden tilaajalahjaksi Raxun kanssa kirjat

6 Hyvä Terveys lehteä + tilaajalahja

6 lehteä 29,90€ 
Hyvä terveys + lehden tilaajalahjaksi Sporttipyyhe ja canvas-kassi

Hyvä terveys lehti lahjatilaus

Hyvä Terveys on oikea lehti hänelle, joka on kiinnostunut terveydestä ja hyvinvoinnista kokonaisvaltaisesti. Laihduttajalle se on huippu apu ja tsemppari, sillä jokaisessa lehdessä on runsaasti tietoa paitsi laihduttamisesta myös hyvästä ruokavaliosta ja terveellisistä elämäntavoista, jotka tukevat laihtumista.

 

Se on huikea lehti myös lahjaksi, esimerkiksi äidille tai siskolle. Lahjatilauksenkin voi tehdä joko määräaikaisena tai kestotilauksena. Lahjatilaukseen saa tilaajalahjan mukaan, tilaajalahja tulee aina tilauksen tekijälle. Tilaajalahja tulee pari viikkoa laskun maksamisen jälkeen, eli reilusti sen jälkeen kun ensimmäinen lehti on jo saapunut kotiin.

 

Hyvä Terveys netissä

Hyvä Terveys lehti antaa eväitä terveelliseen elämäänHyvä Terveys lehdellä on aktiivinen ja virkeä nettisivu, johon päivitetään iso osa lehdessä olleista jutuista ja artikkeleista. Artikkelit toki saattavat olla lyhennettyjä alkuperäisistä, mutta silti myös nettisivuillaan Hyvä Terveys lehti pitäytyy laadussa, uskottavuudessa ja tutkimustiedossa.

 

Hyvä Terveys lehden nettisivuilta löytyvät kaikki samat osiot kuin lehdestäkin, eli terveys, mieli, ruoka, liikunta, laihdutus, kauneus sekä lisäksi ekstrana huikeat blogit, joissa terveysnäkökulmia käsitellään eri kulmista.

 

Hyvä Terveys videot

Hyvä Terveys lehti jakaa nettisivuillaankin todella hyviä ja käytännöllisiä videoita eri aiheista: jumppaohjeita, treenivinkkejä, jumppaliikkeitä, meikkivinkkejä jne. Samanlaisia vinkkejä se jakaa myös Youtube-tilillään, josta voi esimerkiksi koota kokonaan oman kotijumpan, niin laadukkaita ovat erilaiset treenivideot siellä!

 

Katso Hyvä Terveys mainokset:

 

 

 

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Kiisu5
Ihan superhyvä lehti!!!! Äuti 65v. Antoi ekan lehtensä luettavaksi. Olin vähän että mikähän lehti lie, kun en ollut koskaan lehdestä kuullutkaan. Mutta miehen kanssa sitä sitten innolla luettiin. Loistavia pikku vinkkejä ja ihania juttuja. Tehty ihan tavalliselle ihmiselle. Selkeä ja helppo luettava! Joka on minulle plussaa kaikkien sekavien lehtien joukossa.

Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?