Me Naiset -lehti, tarjous & tilaus

194.3
(19)
Me Naiset
16 lehteä 36,00€
» Tilaa lahjaksi

Suomen suosituin naisten viikkolehti tarjoushintaan. Me Naiset tarjoaa ajankohtaista tietoa henkilöistä, muodista, kauneudesta, terveydestä, ihmissuhteista, ruoasta, raha-asioista, työelämästä, matkustamisesta ja sisustuksesta kiireiselle ja aktiiviselle suomalaisnaiselle.

 

Me Naiset viihdyttää, yllättää ja sykähdyttää sekä visuaalisesti että ajatuksellisesti. Värikäs lehti on täynnä koskettavia tarinoita, huumoria, tuoreimpia trendejä ja elämänmakuista ajattelua. Me Naiset pitää lukijansa ajan tasalla siitä, missä mennään niin ajatuksissa, ilmiöissä kuin tuotteissakin.

 

Lehti tarjoaa lukijoilleen vuoden aikana myös erilaisia yllätyksiä kuten kilpailuja ja leffanäytöksiä. Me Naiset on hyväntuulinen ja taatusti ajankohtainen - joka torstai! Me Naiset ilmestyy 52 kertaa vuodessa (48 lehteä). Hyödynnä tarjous ja saat tilaajalahjan kaupan päälle!


Tilaajalahjaksi
Magnus Paul Cognac lompakko

Me Naiset tarjous


» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

16 lehteä Me Naiset + 4 lehteä kaupan päälle

20 lehteä 36,00€ 

16 nroa Me Naiset -lehteä + Lumene meikkisetti

16 lehteä 36,00€ 
Me Naiset + lehden tilaajalahjaksi Lumene meikkisetti

Me Naiset 16 lehteä + tilaajalahja

16 lehteä 36,00€ 
Me Naiset + lehden tilaajalahjaksi House of Elliot koru ja korvikset

Me Naiset lehti lahjaksi

Me Naiset on yksi monipuolisimmista naisten viikkolehdistä, joita Suomessa ilmestyy. Se on perusvarma ystävä, jokaviikkoinen arjen kiireiden kaveri, josta löytyy aina jotain kivaa ja kevyttä mutta myös rankempaa, kenties tukea omiin vaikeisiin elämäntilanteisiin. Me Naisista nainen saa parhaat shoppailuvinkit, kovimmat matkakuumeet ja ihanimmat trendit ja muoti-ideat, joista voi ammentaa omaan pukeutumiseen uusia ideoita. Tietysti Me Naisista löytyvät myös ajanmukaiset sisustusvinkit ja tsemppikaveri liikkumiseen, kuin myös sesongin mukaiset reseptit.

 

Tämän takia Me Naiset lehti on naiselle ehkä täydellinen lahja: se ilmestyy viikoittain, ilostuttaa aina raikkaalla sisällöllään ja tuo kivaa vaihtelua arkeen viikoittain! Voisiko nainen lahjalta enempää toivoa?! Esimerkiksi ystävänpäivänä Me Naiset on tosi hyvä lahja ystävälle.

 

Lahjatilaus on yksinkertaisin tehdä netissä, valitsemalla lahjatilaus yllä olevasta buttonista. Lahjatilaus tehdään yleensä määräaikaisena, mutta toki voit tilata lehden lahjaksi myös kestotilauksena. Lahjatilaukseen tulee aina sama tilaajalahja, mikä on kulloinkin voimassa, ja samat tarjoukset koskevat myös lahjatilausta. Katso tuoreimmat lehtitarjoukset Me Naisista tältä sivulta ja tilaa lehti lahjaksi!

 

Me Naiset #evek, ei voi vähempää kiinnostaa

Me Naiset lehti ilostuttaa viikoittainMe Naiset lehti on ehdottomasti yksi suomalaisten naisten suosikkilehdistä, sillä se osaa niin osuvasti elää juuri suomalaisnaisen rinnalla! Siitä kertoo myös todella hauskat #evek Ei vois vähenpää kiinnostaa Talkshow, jota Me Naiset julkaisee omalla nettisivullaan http://www.menaiset.fi/evek!

 

Ei vois vähempää kiinnostaa talkshowklipeissä on äänessä kolme erittäin hauskaa ja sanavalmista naista, Niina Lahtinen, Ulla Virtanen ja Veera Korhonen. Naiset käsittelevät jaksoissaan päivän kuumimpia puheenaiheita, tietenkin hauskasta ja ronskista mutta myös naisellisesta näkökulmastaan!

 

Uusimmassa jaksossaan naiset ruotivat sitä, mitä kaikkea kesä pitää sisällään: ainakin ne ainaiset dieetit ja kesäkroppa kuntoon -vinkit joka ikisen naistenlehden palstoilla!!

 

Katso Kesä-jakso tästä:

 

 

Toki MeNaisten Youtube-kanavalta löytyy muutakin kuin #evek! Sieltä löytyy muun muassa jumppa- ja treeniohjeita, ruokavinkkejä, haastatteluita sekä hauskoja sketsejä, joissa suomen hauskimmat naiset tarttuvat päivänpolttaviin aiheisiin.

 

Katso Pirjo Heikkilän ja Sanna Stellan sketsi Väitöstilaisuus:

 

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Tuikku5
Huippua! Lehti on täysin uudistunut, täynnä laadukasta luettavaa.
kiisu4
Tosi kiva lehti. Paljon haastiksia ja muuta...muotia ja vinkkejä. Suosittelen kokeilemaan! Toimii monenikäiselle naiselle. Toimii mainiona vastapainona kotiäidille :)
mies304
Pari vuotta asuin samassa taloudessa, mihin tämä lehti oli tilattu, ja tuli itsekin luettua. Hyvä lehti suurelta osin. Lehden "hassutteluosio" ei kylläkään saanut aikaan muita reaktioita kun myötähäpeää :D
Pirjo Räsänen3
Naistenlehdistä minun lempparini. Sopivassa suhteessa hömppää ja asiaa. Jutut kirjoitettu hyvin ja varsinkin pääkirjoitusta oikein odottaa.
Helinä Vähätalo5
Olen pitkän aikaa tilannut Me Naiset -lehteä ja erittäin tyytyväinen sen sisältöön. Lehti on hyvin pysynyt ajan mukana, kuitenkaan muuttumatta liikaa. Erityisesti pidän henkilöhaastatteluista.
Ritva4
Mukava viikottainen rentoutumishetki kun saan Me Naiset lehden käsiini. Muutkin perheenjäsenet tykkäävät lukea.
Sari5
Erinomainen lehti missä mielenkiintoisia juttuja eri henkilöistä. Viihdyttävällä tavalla kirjoitettu. Mieskin meillä lukee sitä vaikkei ite sitä myönnä ;)
Katri4
Muotia, hyviä henkilöhaastatteluja sekä ajankohtaisia ilmiöitä joka viikko. Tykkään.

Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?