Apu -lehti, tarjous & tilaus

143.1
(14)
Apu
12 lehteä 37,80€
» Tilaa lahjaksi

Jo 1930 luvulta ilmestynyt Apu on yksi suomalaisten rakastetuimmista viikkolehdistä. Se kertoo aidosti ja elämänmyönteisesti asioita tästä päivästä, niin Suomesta kuin ulkomailta. Apu on oiva kumppani syksyn ja talven pimeinä iltoina sohvalla makoillessa ja kesän mökillä riippukeinussa tai laiturin nokassa aikaa viettäessä. Lehti on upeasti muotoiltu kokonaisuus viihdettä ja asiaa. Sen kanssa nauttii ja viihtyy. Hyödynnä uuden tilaajan etu ja alennukset ja tilaa Apusi nyt!

 

Apu-lehti tiivistetysti:

  • viihde ja juorut
  • ilmiöt, politiikka, kulttuuri, talous artikkeleissa ja jutuissa
  • haastattelut
  • terveys ja hyvinvointi
  • tv-ohjelmat, ristikot ja sarjakuvat

 


Tilaajalahjaksi
Ceramichef- kuorija- ja veitsisetti

Apu tarjous
  • Normaali tilaushinta: 42,00€
  • Julkaisija: A-lehdet
  • Ilmestyy: 51 kertaa / vuosi
  • Apu-lehden peruutus


» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

8 Apu-lehteä + ihana korusetti

12 lehteä 37,80€ 
Apu + lehden tilaajalahjaksi Saffire Noor hematiittikaulakoru

Apu lehti lahjaksi

Apu-lehdessä on kaikki, mitä nyt tavalliseen arkiviikkoon saattaa tarvita: juorut, jutut, ilmiöt, politiikka, tv-ohjelmat ja ristikot. Apu -lehti on siksi todella hyvä lahjavinkki myös, sen on hyvä lahjaksi esimerkiksi vanhemmille, joilla on jo kaikkea. Apu -lehdestä on hyviä määräaikaisiakin tarjouksia, jotka kannattaa hyödyntää. Apu-lehden tilaajalahjat ovat usein omaa luokkansa. Tilaajalahjanhan saa mukaan myös lahjatilaukseen!

 

Lahjatilaus kannattaa usein tehdä määräaikaisena, jolloin lehden peruuttamista ei tarvitse miettiä. Joskus huipputarjoukset koskevat kuitenkin vain kestotilauksia, jolloin on parempi hyödyntää tarjous ja nähdä lehden peruuttamisen vaiva. Lehden voi kuitenkin perua heti tilauksen tekemisen jälkeen, niin että ilmoittaa haluavansa lopettaa lehden tarjousjakson loppuun.

 

Lahjatilaus on helppo tehdä netissä, jolloin näkee kaikki voimassa olevat tarjoukset ja voi valita itselleen sopivan tilausjakson. Myös tilaajalahjoissa on usein valinnan varaa, sillä joskus tilaaja saa valita esimerkiksi jopa viidestä eri vaihtoehdosta! Tilaajalahjoissa on kaikkea nättiä, kuten koruja, yleishyödyllistä, kuten lompakoita, laukkuja tai vaikkapa sääasema, tai kodin tavaraa, kuten veitsiä, keittiövälineitä tai muuta. Ota huomioon, että tilaajalahja saapuu vasta kuukauden kuluttua tilauksen tekemisestä.

 

Apu-lehti

Apu-lehdestä on iloa koko perheelle, meihille ja naisilleApu oli suorastaan klassikko aiempina vuosikymmeninä, mutta nykyään sillä on monta muuta viikkolehteä kilpailemassa. Esimerkiksi reilusti räväkämpi Seiska vetoaa moniin lukijoihin enemmän, mutta toisaalta Apu-lehdessä on Seiskaan verrattuna enemmän syvällistä, "oikeaa" asiaa niin ihmisistä kuin yhteiskunnallisista ilmiöistäkin.

 

Apu-lehden nettisivuilla voi käydä syventämässä juttujen taustoja sekä tietysti jakaa kavereilla sosiaalisessa mediassa uusimman lehden kiinnostavimmat jutut. Nettilehdestä voi lukea uusimman horoskoopin sekä katsoa ristikoiden vastaukset. Keskustelupalstaa Apu-lehdessä ei ole.

 

Apu-lehdellä on myös kanava Youtubessa, josta voit seurata esimerkiksi koko kansan tunnetuimmat maalaislääkäri Tapani Kiminkisen kansantajuisia videoita eri sairauksien tunnistamisesta ja hoitamisesta. Katso alla:

 

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

sakari valkama3
yritän vaihtaa tilaajalahjan laivalipun, johonkin toiseen esim. veittsisarjaan. onnistuuko?
Admin:
Hei, ole yhteydessä suoraan Apun asiakaspalveluun. Apu yhteystiedot löydät tältä sivulta. Epäilen, että ei voi jälkikäteen vaihtaa. Terveisin, Lehtitarjoukset.com ylläpito
Kati1
Extraetu 0 numeroa 10 euroa tulee alla olevan linkin takana oleviin tilauksiin. Maksoin kun en huomannut moista extraetua, jota en valinnut enkä klikannut. Selvitän tätä extraetua muiden tahojen kanssa ja palaan vielä asiaan. Jouduin lisäämään linkkiin välejä kun palaute ei hyväksy liian pitkiä sanoja.
Nimeni Risto Salmi
Se on nyt yhtä perkelettä tämä lehtitilauksenne peruutustoiminta. Maksulappuja kyllä tulee, mutta missään ei mainita tilaamani 8 numeron tarjousjaksoa, puhumattakaan veitsisetistä lahjaksi. EHDOTTOMASTI EN HALUA YHTÄÄN LISÄLEHTIÄ, ELI TÄMÄ ON PERUUTUS LUOMALLENNE TILAUKSELLE 1077278437 Apu. Hämmästelen toimintaanne. Luokaa selvä peruutuslomake, jota osaa jokainen käyttää. Kuunnelkaa joskus myyjiänne, heiltä saa tietoa miten helppoa tilauksenne peruutus on. -Risto
Admin:
Hei, Lehtitarjoukset.com esittelee eri lehtitalojen ja sivustojen tarjouksia eikä käsittele teidän tilauksia mitenkään. Me emme voi perua tai muuttaa tilauksianne, koska te ette ole meidän asiakkaita vaan olette tehneet tilauksen toiselta sivustolta, jonne olemme teidät ohjanneet. Sinun tulee tehdä Apu-lehden peruutus A-lehtien sivuilta. Ohjeet löydät http://www.lehtitarjoukset.com/a-lehdet/#peruutus Olen samaa mieltä, että lehtien tilauksien peruutuksissa on parannettavaa ja sen vuoksi olemmekin laatineet ohjeistukset peruutuksista jokaiselle lehtitalolle http://www.lehtitarjoukset.com/Lehtien-peruutus/ Ystävällisin terveisin, Lehtitarjoukset.com ylläpito
Oiva Lukija1
roskalehtien aatelia
Kalle4
Lehdessä riittää mukavasti luettavaa, ei ole heti kaluttu läpi. Asiaa vähän laidasta laitaan, joten sopii monen ikäiselle. Itse olen tätä mummulassa yleensä lueskellut, minne lehti tullut niin kauan, kun jaksan muistaa.
HennaS575
hyvä lehti suosittelen ainakin vanhemmille ihmisille kuten minä miksei tämä sovi myös muille. aiankin tytär tykkää lukea kn käy kylässä.

Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?