Aller Median lehdet & lehtitarjoukset

FIT tarjousSeiska tarjousELLE tarjousKatso tarjousKoti & keittiö tarjousOma Aika tarjousTop Model tarjous

Aller Media tietoa

Aller MediaVuodesta 1992 lähtien Suomessa toiminut Aller Media Oy on viihde- ja tv-lehtiä kustantava yritys. Aller Media on osa Allerin perheen omistamaa Aller Holding A/S -kustannusyritystä, joka toimii Pohjoismaissa. Aller Holdingin kustantamien lehtien levikki on yli 5 miljoonaa, ja niiden on laskettu tavoittavan viikoittain jopa 16 miljoonaa lukijaa Pohjoismaissa. Aller Holding on Pohjoismaiden suurin aikakauslehtikustantaja, ja Aller Media on myös Suomessa johtava viihde- ja tv-lehtien kustantaja.

 

Aller Media Oy työllistää Suomessa vakituisesti noin 290 henkilöä. Aller Media Oy tunnetaan menestyksekkäänä, modernina mediatalona. Innovatiivisen Aller Median tavoitteisiin kuuluu olla sosiaalinen mediayhteisö, jonka kautta sananvapaus sekä vuorovaikutus voivat toteutua Suomessa. Aller Median hyvin menestyneisiin tuotteisiin kuuluu aikakauslehtiä sekä verkkopalveluita.

Viikko- ja kuukausilehdet tavoittavat useita kohderyhmiä

 

Alleseiska-ja-katso-lehtitilausr Median suositut lehdet ovat ilmoittajalle mainio kanava, jonka kautta tavoittaa nopeasti ja kattavasti tietyn kohderyhmän. Viikoittain lähes miljoona lukijaa tavoittavat viikkolehdet 7 päivää ja Katso ovat Suomen johtavia lehtiä. 7 päivää eli Seiska on joka viikko ilmestyvä lukupaketti, joka sisältää kaikki polttavimmat puheenaiheet. Seiskasta löytyy aina ensimmäisenä kuumimmat juorut sekä koskettavat elämäntarinat. Katso-lehti on tv-lehti viihteen suurkuluttajille, joka kertoo monipuolisesti ja ajankohtaisesti tv-ohjelmista, niiden taustoista sekä tekijöistä, niin ulkomailta kuin Suomesta. Sekä Seiska että Katso tavoittavat viikosta toiseen lukuisia aktiivisia lukijoita.

 

Koti ja keittiö on Aller Median sisustuslehti, joka ilmestyy kerran kuussa. Koti ja keittiö tarjoaa lukijoilleen vinkkejä, ideoita ja hyötytietoa sekä esittelee inspiroivia koteja ja laadukkaita tuoteuutuuksia raikkaalla ja tyylikkäällä tavallaan. Koti ja puutarha sen sijaan on pihamaapuutarhureille, kukkaharrastajille ja kaikille viherpeukaloille suunnattu kuukausilehti, joka tarjoaa silmänruokaa upeilla kuvillaan sekä ajankohtaista tietoa sisältäviä artikkeleita aiheesta kiinnostuneille.

 

aller-lehdetLiikunnasta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille suunnattu FIT-lehti on Aller Median kuukausittain julkaisema life style -lehti. Lehti inspiroi lukijoitaan treenaukseen, kauneudenhoitoon, ruokavalioon, sporttimuotiin, liikuntavarustukseen sekä matkailuun liittyvillä jutuillaan. FIT-lehteä lukevat kaiken ikäiset liikunnasta ja hyvinvoinnista kiinnostuneet. Aller Median julkaisema Elle taas on maailman suosituin muotilehti, joka tavoittaa tyylitietoiset, rohkeat, fiksut ja nuorekkaat naiset. Muodin lisäksi lehti käsittelee matkailua, ruokakulttuuria, kauneutta ja sisustamista älykkääseen tyyliin. Elle accessories -lehti on Ellen brändilaajennus, joka keskittyy esittelemään asustemuotia ja tarjoaa paljon tyyli-ideoita sekä ostosneuvoja muodista kiinnostuneille.

 

Miss Mix on tyttöjen kuukausilehti, jonka suosituinta sisältöä on joka numerosta löytyvä suuri shoppausopas sekä trendisivut. Lisäksi lehti sisältää järkevästi kirjoitettuja asiajuttuja terveydestä ja ihmissuhteista sekä viihdeosaston, josta löytyy juttuja ajankohtaisista elokuvista, suosituista tv-ohjelmista ja nuorten kuuntelemasta musiikista. Top model sen sijaan on nuoremmille tytöille suunnattu, kuukausittain ilmestyvä lehti, joka sisältää sarjakuvia, joissa seurataan tyttöhahmojen seikkauiluja, piirustusohjeita, askarteluvinkkejä, muotipaperinukkeja ja muuta kivaa tyttöjen puuhailtavaksi.

 

Aller Median digitaaliset mediakonseptit muodostavat valtavan mediaympäristön

 

Suomi24.fiAller Media panostaa lehtijulkaisujensa lisäksi vahvasti myös verkkomediaan. Allerin omistama 7 päivää -lehden brändisivusto on yksi Suomen suurimmista ja suosituimmista aikakauslehtisivustoista. Seiska.fi:n ohella Aller Media omistaa useita muita huomattavia brändisivustoja sekä Suomen suurimman sosiaalisen median, Suomi 24:n, jossa on viikoittain jopa 1,3 miljoonaa eri kävijää. Suomi 24 onkin koko Suomen tuntema konsepti, joka omaa valtavan potentiaalin.

 

Aller Median omistuksessa olevat digitaaliset mediakonseptit muodostavat ilmoittajan käyttöön vaikuttavan mediaympäristön, jolla on laajat mahdollisuudet tavoittaa suuria kohderyhmiä nopeasti ja kattavasti. Aller Median viihdelehtien ja digitaalisten mediakonseptien kautta onkin mahdollista tavoittaa suuri osuus suomalaisista lukijoista. Aller Media tarjoaa mainostajalle mahdollisuuden tavata kohderyhmänsä myös järjestämissään tapahtumissa.

 

Aller Median yhteystiedot

 

Aller Media Oy
Pursimiehenkatu 29-31 A
00150 Helsinki

Lehtien asiakaspalvelunumerot

 

Huom. Lehtien peruutukset tulee tehdä suoraan Aller Medialle. Tälle sivulle jätetyt lehtien peruutukset tai muutokset eivät välity perille. 

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

tarja salonen sanoo...
Tarja Salonen Koivukatu 9 37100 NOKIA Lopetan OMAaika lehden tilaukseni maksukauteni päättyessä. En TAHO ku siinä on niipaljon sellasta mistä en oooo kiinnostunu . TARJA SALONE onha peruutukseni huomioitu
Admin:
Hei, Ole hyvä ja ota yhteyttä Aller Median asiakaspalveluun, jos haluat tilata lehtiä. Me välitämme vain tarjouksia. Ystävällisin terveisin, Lehtitarjoukset.com ylläpito
27.07.2015 11:092015-07-27
Leena Järvinen sanoo...1
Hei, En saanut netitse yhteyttä Aller Mediaan, joten voinette välittää tiedon eteenpäin? Olen saanut laskun/tilausvahvistuksen OMA AIKA -lehdestä enkä ole tilannut sitä. Laskussa ei mainita sitä, että laskuun ei tarvitse reagoida mitenkään. En siis tilaa lehteä mutta haluan varmistua siitä, että asia on ymmärretty. Voitteko lähettää minulle varmistuksen sähköpostiini tästä "peruutuksesta", kiitos?
Admin:
Hei, valitettavasti kauttamme ei ole mahdollista peruuttaa lehtiä vaan sinun tulee olla yhteydessä Aller Median asiakaspalveuun. Sivuiltamme löydät yhteystiedot. Terveisin, Lehtitarjoukset.com ylläpito
22.06.2015 15:422015-06-22
Anssi Antti Tapio Ahonen sanoo...2
rahan nylkemistä ei saa yhteyksiä kunnolla lähettäjään joten en tilaa enää mitään lehtiä
18.05.2015 08:472015-05-18
helga heleena sanoo...
Miten voin perua lehtitilauksen, koska sähköpostinne ollut tukossa jo neljä päivää?
17.04.2015 15:342015-04-17
IRMA PIUVA sanoo...3
VIIMEINEN LEHTI EI TULLUT OLLENKAAN.OLISI PITÄNYT ILMESTYÄ 15.4.2015, EI OLE TULLUT VIELÄKÄÄN. LEHTI MAKSETTU, JOTEN OLIS KIVA, JOS SE TULISI. TOIVON KORJAUSTA ASIAAN.PS.HUOMIOIKAA MYÖS VANHAT ASIAKKAAT ÄLKÄÄKÄ KALASTELKO VAIN UUSIA!
Admin:
Hei, ole suoraaan yhteydessä Allerin asiakaspalveluun. Tiedot löydät tältä sivulta. Me välitämme vain lehtitalojen parhaat tarjoukset. Terveisin, Lehtitarjoukset.com ylläpito
17.04.2015 15:282015-04-17
laila ahlfors sanoo...1
haluan vaan ilmoittaa että en ole tilannut enkä tilaa Elle lehteä niin älkää lähettäko mitään laskua eikä lehteä laskun en maksa voin lähettää ledet takaisin jos halutte.
Admin:
Hei, olettehan suoraan yhteydessä Allerin asiakaspalveluun: http://www.aller.fi/asiakaspalvelu/ Ystävällisin terveisin, Lehtitarjoukset.com ylläpito
17.03.2015 09:532015-03-17
Arja Lång sanoo...
Joo, soittivat et lehti loppuu numeroon 52, okei. No samalla tilasin uuden lehden, joka piti alkaa numerosta 1. Nyt on jo toinen torstai eikä lehteä tullut nytkään. Kyllä ottaa päähän, ei pidetä lupauksia. Pitäisköhän lopettaa koko lehti kun sitä ei tule?
08.01.2015 21:562015-01-08
Kirsi Kytömäki sanoo...2
Fit lehteni numero 7-8/2012 lehteni saapui puolen sentin repeämällä. Aukaisu reunasta tosi huono lukea ASN. 207983800. saisinko uuden lehden?
30.06.2012 11:492012-06-30
Helinä Vähäkyrö sanoo...4
Seiskaa tulee kyllä luettua aika ajoin ja Suomi24sessa vietettyä aikaa ja luettua maileja. Sitä en kyllä tienny että se on kans Allerin omistama.
04.05.2012 23:112012-05-04
Sivu 1 / 1  (9 kommenttia)  RSS   Tämä sivu     RSS   Kaikki sivut

Lisää kommentti

Captcha Audio
Refresh
Lisää kuvan kirjaimet:


Content

Saat parhaiden lehtien tarjoukset sähköpostiisi